Όλοι γνωρίζετε την ευαισθησία μου να βοηθούμε φτωχές οικογένειες με τρόφιμα και ότι άλλο χρειάζονται. Η σακούλα με τρόφιμα στην πόρτα του φτωχού, το χτύπημα της πόρτας και η γρήγορη απομάκρυνση μην μας δουν , είναι το συχνό μήνυμα που περνάω.
Μου είπε ένα από τα πνευματοπαίδια μου. Παππούλη γιατί δεν βγάζεις κάποιες φωτογραφίες ,όταν βοηθάμε τους φτωχούς; 

Αν τις δείξουμε μετά στο ιντερνέτ, θα βρούμε μεγάλη βοήθεια και συμπαράσταση για τον σκοπό μας. Ο κόσμος θέλει να δει για να βοηθήσει. Πρέπει να προβάλουμε την κίνηση αυτή.
Χαμογέλασα με πίκρα. Ο κόσμος θέλει να δει…………… 

Ο φτωχούλης που ελεείται θέλει να τον δουν; 

Χρήματα δεν έχει ο άνθρωπος . Αξιοπρέπεια όμως έχει.!!!!!!!!!!!!!!! 

Πριν λίγες ημέρες ζήτησα φάρμακα από την σελίδα μου για μια οικογένεια. Σε λίγες ώρες διέγραψα την ανακοίνωση. Τα φάρμακα βρέθηκαν γρήγορα από δυο πλευρές. Για 2 μήνες. Δεν έκανα ειδική ανακοίνωση ευχαριστίας με αναφορά στις δύο κυρίες που βοήθησαν.
Αυτός που πρέπει να ξέρει, το ξέρει. 

Έτσι πρέπει να δίνεται η βοήθεια μας προς τους συνανθρώπους μας. Αθόρυβα. Τα παράσημα μας για αυτές τις δραστηριότητες ,μας περιμένουν στον ουρανό.
Όταν ήμουν στην Κρήτη προσπάθησα να φτιάξω μια φιλόπτωχη κίνηση για να βοηθούμε τους απόρους συνανθρώπους μας.

 Απέτυχε η προσπάθεια αυτή, λόγω αποστάσεως. 

Εδώ και 3 χρόνια που επέστρεψα στην Αθήνα, νοιώθω ότι έχω υποχρέωση να προσπαθήσω πάλι. Δεν μπορώ να κάθομαι άπραγος, με τόση δυστυχία γύρω μου.
Οι αποστάσεις πλέον έχουν εκμηδενιστεί .Ανακάλυψα ένα σούπερ μάρκετ στο ιντερνέτ, που ο κάθε ένας από όποιο σημείο της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού, μπορεί να κάνει την παραγγελία του on line και τα τρόφιμα να παραδίνονται στην εκκλησία προς διανομή.
Τώρα πλέον παιδιά μου δεν υπάρχουν δικαιολογίες λόγω απόστασης , για όσους πραγματικά νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους. 

Έβαλα στόχο να καταφέρω να βοηθήσω εφέτος τις γιορτές 100 οικογένειες βασιζόμενος στην δική σας βοήθεια. 

Για τους φίλους του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ή ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ που θα ήθελαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα τροφίμων για τις 100 οικογένειες, θα μπορούν να απευθυνθούν στην caremarket.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.caremarket.gr/ .
Ή με Τηλεφωνικές παραγγελίες ( 09.00 - 16.00 ) : 211 78 06 061
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από όποιο σημείο της γης , και να δηλώσετε διεύθυνση παράδοσης ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ .ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 137 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Τ.Κ 18648. 

Υπεύθυνος για την παραλαβή Πάτερ Φανούριος στο τηλέφωνο 6974834880.
Θα πρέπει να επικοινωνούν μαζί μου από την εταιρία για να ορίζουμε την ημέρα και ώρα της παράδοσης. 

Με αυτόν τον τρόπο ,μπορεί να μένετε μακριά, αλλά ή καρδιά σας θα βρεθεί δίπλα μας.
Με αυτόν όμως παιδιά μου τον τρόπο θα μάθω και εγώ , αν οι σπόροι που έσπειρα στις ψυχές σας μέσα από τα κείμενα και τις ομιλίες μου τα τελευταία χρόνια βρήκαν καλλιεργημένο έδαφος για να φυτρώσουν στις καρδιές σας η μαράθηκαν σε άγωνα εδάφη.
Με λίγα λόγια, να μάθω και εγώ αν έχει νόημα αυτό που κάνω, ή απλά χάνω την ώρα μου και την δική σας με λόγια που κανείς δεν έχει διάθεση να ακούσει αληθινά. 

Δεν ντρέπομαι να ζητιανεύω για τους φτωχούς μου. 

Μην ντρέπεστε και εσείς να τους βοηθάτε. 


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours