Η Λέσχη πίσω από τα γεγονότα της Καταλονίας - Ποια θρησκεία θα αντικαταστήσει τον Χριστιανισμό

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν με την Καταλονία στην ιβηρική χερσόνησο και τα επακόλουθα αυτών και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά και για το ευρύτερο σχέδιο των ισχυρών του πλανήτη, κάνει η ερευνήτρια της Λέσχης Bilderberg, Cristina Martin Jimenez.
Μιλώντας στον ιστότοπο Actuall είχε μια αναφορά για όλους… «Αν ο Ραχόι δεν είναι μασόνος, συμπεριφέρεται ως τέτοιος» δήλωσε, ενώ αποκάλυψε και για την ισπανική βασιλική οικογένεια πως “το 2014, ο βασιλιάς Χούαν Κάρλος παραιτήθηκε απροσδόκητα μετά τη συνάντηση της Bilderberg, στην οποία παρευρέθηκε η Βασίλισσα Σόφια”.

Δεν διστάζει να πει πως τα μεγάλα κεφάλια της Bilderberg είναι μασόνοι, όπως ο Ομπάμα, οι Κλίντον, ο Κίσινγκερ ή οι βασιλιάδες της Ευρώπης. “Δεν φορούν ρόμπες επειδή το λαογραφικό τυπικό είναι για τα κατώτερα κλιμάκια που δεν γνωρίζουν για ποιον εργάζονται και ποιοι βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας «σχολιάζει…Έχοντας κάνει κυριολεκτικά διατριβή στα μυστικά της μυστικοπαθούς λέσχης η Cristina Martín υποστηρίζει ότι οι παγκοσμιοποιημένες δυνάμεις έχουν κινηθεί έτσι ώστε υπερεθνικοί θεσμοί όπως ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, το ΔΝΤ ή η ΕΕ να υπαγορεύουν τους νόμους όλων των πολιτών του κόσμου.

Σήμερα ο πόλεμος είναι ενάντια στην παλαιά παγκόσμια τάξη των ιστορικών εθνικών κρατών που έχουν μια πολύ παλιά πολιτισμική παράδοση, δηλαδή, ενάντια στη δύναμη της απόφασης των ατόμων. Ο στόχος είναι για υπερεθνικούς θεσμούς όπως ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, το ΔΝΤ, η ΕΕ να υπαγορεύουν τους νόμους όλων των πολιτών του πλανήτη. Προχωρούμε προς μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τους ανθρώπους” τονίζει.

Για Καταλονία


Ιδιαίτερη ενύπωση προκαλούν όσα λέει για την κρίση στην Καταλονία. Σε ερώτημα αν στην καταλανική κρίση μιλάμε για Τεκτονισμό ή Μπίλντερμπεργκ η απάντησή της είναι αφοπλιστική:

“Είναι το ίδιο”.

Η ίδια θεωρεί ότι το μοντέλο του Β Παγκοσμίου Πολέμου εφαρμόστηκε στην Ισπανία μέσω της Καταλονίας.

“Αυτές οι μέθοδοι ήταν πολύ επιτυχείς και εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται σε όλο τον πλανήτη. Αυτά είναι τα υποτιθέμενα ειρηνικά μέσα στα οποία αναφερόταν ο Αϊζενχάουερ. Η έκφραση «είμαστε ειρηνιστές» ακούγεται σήμερα στους δρόμους της Καταλονίας, όπως το μοντέλο του Β Παγκοσμίου Πολέμου εφαρμόστηκε με τα «σιωπηλά όπλα του για ήσυχους πολέμους» που εκθέτω στο βιβλίο μου «Lost» και «Οι Ηγέτες του κόσμου». Είναι όπλα που καταφέρνουν να αλλάξουν κοινωνικές δομές και γεωπολιτικούς χάρτες. Είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να μελετηθεί σε σχολεία και πανεπιστήμια. Όπως είπα, είναι ο πόλεμος κατά της παλαιάς παγκόσμιας τάξης των ιστορικών εθνικών κρατών” υποστηρίζει.

Παραπέμπει μάλιστα στο βιβλίο της «Η Λέσχη Bildeberg σχεδιάζει για την Ισπανία» όπου αναφέρει πως η Λέσχη θέλει να χρησιμοποιήσει το πρόσχημα της Καταλονίας για το σπάσιμο της χώρας.

“Γιατί είναι σημαντικό να σπάσουμε την Ισπανία;Αυτό που συμβαίνει στην Καταλονία είναι η εφαρμογή του μοντέλου του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου σε μια συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη. Γιατί η Καταλονία; Επειδή η Ισπανία είναι η πρώτη σύγχρονη αυτοκρατορία στην ιστορία και αν κατορθώσουν να την σπάσουν, θα χρησιμεύσει ως πρότυπο που θα ακολουθήσει σε άλλα εθνικά κράτη. Η Ισπανία επελέγη επίσης λόγω των δεσμών της με τη Λατινική Αμερική. Εάν σπάσουν την πατρίδα, θα προκαλέσουν ισχυρό ψυχολογικό αντίκτυπο σε όλη την ήπειρο”επισημαίνει .

Σημειώνει δε πως το μοντέλο αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο για να σπάσούν τα σύνορα άλλων εθνικών κρατών στην Ευρώπη. “Θα είναι το παράδειγμα της τροποποίησης του κόσμου. Είτε το επιτυγχάνουν είτε όχι, θα τους εξυπηρετήσει σαν ένα κοινωνικό εργαστήριο όπου μπορούν να μάθουν από τις επιτυχίες και τα λάθη για μελλοντικές επιθέσεις”.

Αναφέρει ακόμη πως στόχος σε πρώτη φάση είναι η ομοσπονδιοποίηση της Ισπανίας ως ένα βήμα πριν από τη θανάτωσή της και την ένταξή της ως ομόσπονδα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Πρέπει να ειπωθεί ότι αυτή η οντότητα δεν θα κυβερνάται από το Κοινοβούλιο, αλλά από την Επιτροπή και το Συμβούλιο, με επικεφαλής τους τεχνοκράτες μαριονέτες της Bilderberg, όπως οι Junker ή Tusk” και συμπληρώνει με νόημα πως “η ΕΕ έχει γίνει ένα τέρας που καταστρέφει τους πολιτισμούς και τις ελευθερίες”.

“Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο οι σημερινοί Ισπανοί πολίτες αλλά και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα χάσουν τη δύναμή τους, η χειραφέτηση τους θα εξαφανιστεί. Πρόκειται για έναν Οργουελιανό κόσμο ενάντια στον οποίο έχουμε ένα ηθικό καθήκον να πολεμήσουμε” συμπληρώνει.

Σύμφωνα με την Μαρτίν εκτός από τον πολυεκατομμυριούχο Soros υπάρχουν και άλλες πιο ισχυρές οντότητες που ανήκουν επίσης στην ελίτ της Bilderberg, όπως το American Enterprise Institute (AEI). Ο πρόεδρός του, Άρθουρ Μπρουκς, περπάτησε και φωτογραφήθηκε με τον Καταλανό ηγέτη Puigdemont στα καταλανικά ιδρύματα, αλλά οι πολίτες δεν γνώριζαν ότι ήταν μέλος της Bilderberg.

Για θρησκεία

Η ερευνήτρια μίλησε μάλιστα και για την θρησκεία προδιαγράφοντας την αντικατάσταση του Χριστιανισμού! «Οι πλανητάρχες έχουν δημιουργήσει μια εργασιακή θρησκεία για να ελέγξουν τα συναισθήματα ολόκληρου του πλανήτη, το σχέδιό τους είναι να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό με αυτή τη νέα θρησκεία» λέει

Σε ερώτημα αν “Η Ευρώπη αυτοκτόνησε αποκηρύσσοντας τις χριστιανικές της ρίζες;” απαντάει:

“Οι χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης δεν εμφανίστηκαν από μια μέρα στην άλλη αλλά από μια μακρά διαδικασία που κράτησε αιώνες. Το έτος 313, ο τότε βασιλιάς του κόσμου, ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος, υιοθέτησε τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία. Πρόκειται για τεράστια πολιτιστική επανάσταση, που έπρεπε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να ζυμωθεί σε όλη την αυτοκρατορία. Αυτό που σκοπεύουν τώρα οι σφαιριστές είναι να πραγματοποιήσουν μια παρόμοια πολιτιστική επανάσταση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Γι ‘αυτό έχουν δημιουργήσει μια εργασιακή θρησκεία που εξηγώ λεπτομερώς στο βιβλίο “Ηγέτες του κόσμου”. Για να ελέγξουν τα συναισθήματα ολόκληρου του πλανήτη, το σχέδιό του είναι να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό με αυτή τη νέα θρησκεία. Και εδώ εμφανίζεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος όλων, ακόμη και μεγαλύτερος από τον πολιτικό, γιατί εάν καταφέρουν να αλλάξουν την πίστη των ανθρώπων και να τους εμπλέξουν στο έργο τους, η ανθρωπότητα θα χαθεί. Σε αυτή τη νέα πολιτιστική επανάσταση, όχι μόνο η Ευρώπη θα αυτοκτονήσει, αλλά ολόκληρος ο κόσμος”δηλώνει ξεκάθαρα!

Τέλος, δίνει χαρακτηρισμούς για διάφορες προσωπικότητες:

Ραχόι: Αδύναμος και συγκεχυμένος

Πούτιν: Αρχηγός με αυτοκρατορική κλίση

Τράμπ: Περήφανος Είναι ενάντια στη νέα παγκόσμια τάξη.

Χίλαρι Κλίντον: Κυνηγός Μια μάστιγα για την ανθρωπότητα, πάνω απ ‘όλα, για τις γυναίκες και ως εκ τούτου για τα παιδιά και τους άνδρες.

Τζορτζ Σόρος: Κυνικός Χρήματα στην υπηρεσία της φιλοδοξίας της εξουσίας. Ένας πολύ επικίνδυνος φιλανθρωπος.

Βίκτορ Ορμπάν: Αντίσταση στην πολιτισμική και πολιτική απορρόφηση της νέας παγκόσμιας τάξης.
Λίστα προσκεκλημένων στη συνάντηση Bilderberg 2017ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Castries, Henri de (FRA), πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AXA, Πρόεδρος του Ινστιτούτου MontaigneΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Achleitner, Paul M. (DEU), Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Deutsche Bank AG

Adonis, Andrew (GBR), Πρόεδρος, Εθνική Επιτροπή Υποδομών

Agius, Marcus (GBR), Πρόεδρος, PA Consulting Group

Akyol, Mustafa (TUR), Ανώτερος Επισκέπτης, Σχέδιο Ελευθερίας στο Wellesley College

Alstadheim, Kjetil B. (NOR), πολιτικός συντάκτης, Dagens Næringsliv

Altman, Roger C. (ΗΠΑ), Ιδρυτής και Ανώτερος Πρόεδρος, Evercore

Arnaut, José Luis (PRT), Διευθύνων Σύμβουλος, CMS Rui Pena & Arnaut

Barroso, José M. Durão (PRT), Πρόεδρος της Goldman Sachs International

Bäte, Oliver (DEU), Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz SE

Baumann, Werner (DEU), πρόεδρος της Bayer AG

Baverez, Nicolas (FRA), συνεργάτης, Gibson, Dunn & Crutcher

Benko, René (AUT), ιδρυτής και πρόεδρος του συμβουλευτικού συμβουλίου, SIGNA Holding GmbH

Berner, Anne-Catherine (FIN), Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών

Botín, Ana P. (ESP), Εκτελεστικός Πρόεδρος, Banco Santander

Brandtzæg, Svein Richard (NOR), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norsk Hydro ASA

Brennan, John O. (ΗΠΑ), Ανώτερος Σύμβουλος, Kissinger Associates Inc.

Bsirske, Frank (DEU), Πρόεδρος, Ένωση Ηνωμένων Υπηρεσιών

Buberl, Thomas (FRA), Διευθύνων Σύμβουλος της AXA

Bunn, M. Elaine (ΗΠΑ), πρώην αναπληρωτής υφυπουργός Άμυνας

Μπέρνς, William J. (ΗΠΑ), Πρόεδρος, Carnegie Endowment για τη Διεθνή Ειρήνη

Çakiroglu, Levent (TUR), Διευθύνων Σύμβουλος της Koç Holding AS

Çamlibel, Cansu (TUR), επικεφαλής του γραφείου της Ουάσιγκτον DC, Εφημερίδα Hürriyet

Cebrián, Juan Luis (ESP), Εκτελεστικός Πρόεδρος, PRISA και El País

Clemet, Kristin (NOR), Διευθύνων Σύμβουλος, Civita

Cohen, David S. (ΗΠΑ), πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA

Collison, Patrick (ΗΠΑ), Διευθύνων Σύμβουλος, Stripe

Cotton, Tom (ΗΠΑ), Γερουσιαστής

Cui, Tiankai (CHN), πρεσβευτής στις ΗΠΑ

Döpfner, Mathias (DEU), Διευθύνων Σύμβουλος της Axel Springer SE

Elkann, John (ITA), πρόεδρος της Fiat Chrysler Automobiles

Enders, Thomas (DEU), Διευθύνων Σύμβουλος, Airbus SE

Federspiel, Ulrik (DNK), Εκτελεστική Ομάδα, Haldor Topsøe Holding A / S

Ferguson, νεώτερος, Roger W. (ΗΠΑ), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, TIAA

Ferguson, Niall (ΗΠΑ), Ανώτερος Συνεργάτης, Ινστιτούτο Hoover, Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ

Gianotti, Fabiola (ITA), Γενικός Διευθυντής του CERN

Gozi, Sandro (ITA), Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

Graham, Lindsey (ΗΠΑ), Γερουσιαστής

Greenberg, Evan G. (ΗΠΑ), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Chubb Group

Griffin, Kenneth (ΗΠΑ), Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Citadel Investment Group, LLC

Gruber, Lilli (ITA), Editor-in-Chief και Anchor "Otto e mezzo" La7 τηλεόραση

Guindos, Luis de (ESP), ο υπουργός Οικονομίας, Βιομηχανίας και ανταγωνιστικότητας


Haines, Avril D. (ΗΠΑ), Πρώην Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας

Halberstadt, Victor (NLD), Καθηγητής Οικονομικών, Πανεπιστήμιο του Leiden

Hamers, Ralph (NLD), Πρόεδρος της ING Group

Hedegaard, Connie (DNK), Πρόεδρος, Ίδρυμα KR

Hennis-Plasschaert, Jeanine (NLD), Υπουργός Άμυνας, Κάτω Χώρες

Hobson, Mellody (ΗΠΑ), Πρόεδρος, Ariel Investments LLC

Hoffman, Reid (ΗΠΑ), συνιδρυτής, LinkedIn και συνεργάτης, Greylock

Houghton, Nicholas (GBR), πρώην αρχηγός της άμυνας

Ischinger, Wolfgang (INT), Πρόεδρος, Συνδιάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου

Jacobs, Kenneth M. (ΗΠΑ), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Lazard

Johnson, James A. (ΗΠΑ), Πρόεδρος, Johnson Capital Partners

Jordan Jr., Vernon E. (ΗΠΑ), Ανώτερος Διευθύνων Σύμβουλος, Lazard Frères & Co. LLC

Karp, Alex (ΗΠΑ), Διευθύνων Σύμβουλος, Palantir Technologies

Kengeter, Carsten (DEU), Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Börse AG

Κίσινγκερ, Χένρι Α. (ΗΠΑ), Πρόεδρος, Kissinger Associates Inc.

Klatten, Susanne (DEU), Διευθύνων Σύμβουλος της SKion GmbH

Kleinfeld, Klaus (ΗΠΑ), πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Arconic

Knot, Klaas HW (NLD), Πρόεδρος της De Nederlandsche Bank

Koç, Ömer M. (TUR), Πρόεδρος, Koç Holding AS

Kotkin, Stephen (ΗΠΑ), Καθηγητής Ιστορίας και Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο του Πρίνστον

Kravis, Henry R. (ΗΠΑ), συμπρόεδρος και συν-διευθύνων σύμβουλος, KKR

Kravis, Marie-Josée (Η.Π.Α.), Senior Fellow, Ινστιτούτο Hudson

Kudelski, André (CHE), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Kudelski Group

Lagarde, Christine (INT), Διευθύνων Σύμβουλος, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Lenglet, François (FRA), Σχολικός Διευθυντής Οικονομικών, Γαλλία 2

Leysen, Thomas (BEL), Πρόεδρος, KBC Group

Liddell, Christopher (ΗΠΑ), Βοηθός του Προέδρου και Διευθυντή Στρατηγικών Πρωτοβουλιών

Lööf, Annie (SWE), ηγέτης του κόμματος , Κόμμα του Κέντρου

Mathews, Τζέσικα Τ. (Η.Π.Α.), διακεκριμένος συνεργάτης, Καρνέγιε Δωρεά για Διεθνή Ειρήνη

McAuliffe, Terence (ΗΠΑ), διοικητής της Βιρτζίνια

McKay, David I. (CAN), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Royal Bank of Canada

McMaster, HR (ΗΠΑ), Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας

Mexia, António Luís Guerra Nunes (PRT), Πρόεδρος, Eurelectric και Διευθύνων Σύμβουλος, EDP Energias de Portugal

Micklethwait, John (INT), αρχισυντάκτης, Bloomberg LP

Minton Beddoes, Zanny (INT), αρχισυντάκτης, The Economist

Molinari, Maurizio (ITA), αρχισυντάκτης, La Stampa

Μονακό, Λίζα (ΗΠΑ), πρώην αξιωματικός εσωτερικής ασφάλειας

Morneau, Bill (CAN), Υπουργός Οικονομικών

Mundie, Craig J. (ΗΠΑ), Πρόεδρος, Mundie & Associates

Murtagh, Gene M. (IRL), Διευθύνων Σύμβουλος, Kingspan Group plc

Ολλανδία, HM ο Βασιλιάς του (NLD)

Noonan, Peggy (Η.Π.Α.), Συγγραφέας και Συνεργάτης, The Wall Street Journal

O'Leary, Michael (IRL), Διευθύνων Σύμβουλος, DAC της Ryanair

Osborne, George (GBR), Εκδότης, London Evening Standard

Παπαχελάς, Αλέξης (GRC), Εκτελεστικός Εκδότης, Εφημερίδα Καθημερινή

Παπαλεξόπουλος, Δημήτριος (GRC), Διευθύνων Σύμβουλος, Titan Cement Co.

Petraeus, David H. (ΗΠΑ), Πρόεδρος, KKR Global Institute

Pind, Søren (DNK), Υπουργός Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημών

Puga, Benoît (FRA), Μεγάλο Καγκελάριος της Λεγεώνας της Τιμής και Καγκελάριος του Εθνικού Τάγματος Αξίας

Rachman, Gideon (GBR), επικεφαλής των εξωτερικών παρατηρητών, The Financial Times

Reisman, Heather M. (CAN), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Indigo Books & Music Inc.

Rivera Díaz, Albert (ESP), Πρόεδρος, Κόμμα των πολιτών

Rosén, Johanna (SWE), καθηγητής Φυσικής Υλικών, Πανεπιστήμιο Linköping

Ross, Wilbur L. (ΗΠΑ), Υπουργός Εμπορίου

Rubenstein, David M. (ΗΠΑ), συνιδρυτής και συν-διευθύνων σύμβουλος, ο όμιλος Carlyle

Rubin, Robert E. (ΗΠΑ), Συμπρόεδρος, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και πρώην Γραμματέας Οικονομικών

Ρουόφ, Σούζαν (CHE), Διευθύνων Σύμβουλος της Swiss Post

Rutten, Gwendolyn (BEL), Πρόεδρος, Ανοικτό VLD

Wise, Michael (CAN), Διευθύνων Σύμβουλος, Caisse de dépôt et placement du Québec

Sawers, John (GBR), Πρόεδρος και Συνεργάτης, Macro Advisory Partners

Schadlow, Nadia (ΗΠΑ), Αναπληρωτής Βοηθός του Προέδρου, Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας

Schmidt, Eric E. (ΗΠΑ), Εκτελεστικός Πρόεδρος, Alphabet Inc.

Schneider-Ammann, Johann N. (CHE), Ομοσπονδιακή Σύμβουλος, Ελβετική Συνομοσπονδία

Scholten, Rudolf (AUT), Πρόεδρος, Φόρουμ του Διεθνούς Διαλόγου Bruno Kreisky

Severgnini, Beppe (ITA), επικεφαλής συντάκτης, 7-Corriere della Sera

Sikorski, Radoslaw (POL), ανώτερος υπάλληλος, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ

Slat, Boyan (NLD), Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής, The Ocean Cleanup

Spahn, Jens (DEU), Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός και Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών

Stephenson, Randall L. (ΗΠΑ), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, AT & T

Stern, Andrew (Η.Π.Α.), Ομότιμος Πρόεδρος , Πρόεδρος SEIU και Ανώτερος Συνεργάτης, Οικονομικής Ασφάλειας

Stoltenberg, Jens (INT), Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ

Summers, Lawrence Η. (ΗΠΑ), Καθηγητής Πανεπιστημίου Χάρβαρντ , Charles W. Eliot

Tertrais, Bruno (FRA), Αναπληρωτής Διευθυντής, Fondation pour la recherche stratégique

Thiel, Peter (ΗΠΑ), Πρόεδρος, Thiel Capital

Topsøe, Jakob Haldor (DNK), Πρόεδρος, Haldor Topsøe Holding A / S

Ülgen, Sinan (TUR), Ίδρυση και Συνεργάτης, Istanbul Economics

Vance, JD (ΗΠΑ), Συγγραφέας και Συνεργάτης, Mithril

Wahlroos, Björn (FIN), Πρόεδρος, Όμιλος Sampo, Τράπεζα Nordea, UPM-Kymmene Corporation

Wallenberg, Marcus (SWE), Πρόεδρος, Skandinaviska Enskilda Banken AB

Walter, Amy (ΗΠΑ), Εκδότης, Πολιτική Έκθεση Cook

Weston, Galen G. (CAN), Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικός Πρόεδρος, Loblaw Companies Ltd και George Weston Companies

White, Sharon (GBR), Διευθύνων Σύμβουλος, Ofcom

Wieseltier, Leon (ΗΠΑ), Isaiah Berlin Ανώτερος συνεργάτης Πολιτισμού και Πολιτικής, The Brookings Institution

Wolf, Martin H. (INT), Σχολικός Διευθυντής Οικονομικών, Financial Times

Wolfensohn, James D. (ΗΠΑ), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Wolfensohn & Company

Wunsch, Pierre (BEL), Υποδιοικητής, Εθνική Τράπεζα του Βελγίου

Zeiler, Gerhard (AUT), Πρόεδρος, Turner International

Zients, Jeffrey D. (ΗΠΑ), πρώην διευθυντής, Εθνικό Οικονομικό Συμβούλιο

Zoellick, Robert B. (ΗΠΑ), Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος, AllianceBernstein LP


Πηγή: pentapostagma.gr
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours