Πανικός επικράτησε στο Αίγιο το βράδυ της Τρίτης, όταν μητέρα με τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά της έπεσαν από εναέριο τρενάκι. Το ατύχημα συνέβη στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, όταν το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε και έπεσε στο έδαφος!


Φωτογραφία αναγνώστηΗ μητέρα εγκλωβίστηκε στο κάτω μέρος της κατασκευής και χρειάστηκε η επέμβαση ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής για να απελευθερωθεί περίπου 20′ λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Φωτογραφία αναγνώστη


Έρευνα της Αστυνομίας

Το υπαίθριο τρενάκι αποτελεί μέρος υπαίθριων παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων τις χριστουγεννιάτικες μέρες.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της Αστυνομίας τόσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς 
φυσικά και για τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης και λειτουργίας του παιχνιδιού.


Κέρκυρα: Αγνοείται 32χρονος – Έρευνες στο σκοτάδιΣε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανεύρεση ενός 32χρονου στην περιοχή των Λιαπάδων, στην Κέρκυρα.
Το χρονικό της εξαφάνισης στην Κέρκυρα

Ο 32χρονος χάθηκε από το απόγευμα της Τρίτης. Οι γονείς του και τα συγγενικά του πρόσωπα τον αναζητούν γεμάτοι αγωνία. Το πρωί της Τρίτης 12.12.2017, ο 32χρονος μαζί με τους γονείς του είχε πάει στα κτήματα τους. Το μεσημέρι, ωστόσο, τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα οι γονείς του και οι συγγενείς τους ανησύχησαν και ειδοποίησαν αρχικά την Αστυνομία. Λίγο μετά ειδοποίησαν και την Πυροσβεστική, αλλά και την Ε.Ο.Δ.

Από το βράδυ της Τρίτης έχει ξεκινήσει η μεγάλη έρευνα στην Κέρκυρα για να βρεθεί.

Έχουν συγκροτηθεί ομάδες από πυροσβέστες, αστυνομικούς, μέλη της Ε.Ο.Δ, αλλά και συγχωριανούς του 32χρονου. Όλοι «σαρώνουν» την περιοχή κάτω από αντίξοες συνθήκες, μέσα στο πυκνό σκοτάδι που επικρατεί…

Το δύσβατο της περιοχής και το πυκνό σκοτάδι που επικρατεί δυσχεραίνει την μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του, ενώ, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος «οι προσπάθειες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ το πρωί αναμένεται να συμμετέχει και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να βρεθεί ο 32χρονος».

newsit.gr
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours