ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ


Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ 
ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ...

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .

ΑΛΛΕΣ ΦΗΜΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΣΤΑ ΦΟΚΛΑΝΤ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ, ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "SOLARIS" ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "ΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ" .

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΜΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΛΕΙΖΕΡ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΞΩΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ ΕΔΟΘΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 18 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ , ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΣΗΨΗΣ.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΚΑΙ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ: <<ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΖΩ ΤΟ 2018>>, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!!
Ο Γεώργιος Γκιόλβας γεννήθηκε το 1923 και σπούδασε Μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Πάδοβα στην Ιταλία, και αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πυρηνική Φυσική στη Βοστώνη. Είναι δεκάδες οι εφευρέσεις και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που είχε στη διάθεσή του μέχρι και το θάνατό του το 2003.

Ο «Έλληνας Τέσλα» όπως ήταν το παρατσούκλι του, είχε ιδιόρρυθμο χαραχτήρα, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι επιστήμονες του δικού του βεληνεκούς, και παρόλο που αγαπούσε υπέρμετρα την πατρίδα του, εκείνη τον πρόδωσε πολλαπλά κατά τη διάρκεια της ζωής του, «εξαναγκάζοντάς» τον να παραχωρήσει τις εφευρέσεις του σε ξένες μυστικές υπηρεσίες και οργανισμούς….. ( NATO, CIA, κλπ…) !!

Περίπου δύο χρόνια πριν το θάνατό του ωστόσο, έκανε μια εξαιρετικά περίεργη – προφητική δήλωση, που αν λάβουμε υπ” όψιν τα όσα προηγουμένως είχε προβλέψει κατά το παρελθόν, είναι ιδιαίτερα ανησυχητική….!!!

Είχε δηλώσει λοιπόν: << Ευτυχώς που πεθαίνω, και δεν θα ζήσω όλα τα φοβερά και τρομερά που θα γίνουν το 2018….» !!

Αν και οι γιατροί επέμεναν τότε ότι του είχαν απομείνει μονάχα δύο μήνες ζωής, ο ίδιος είχε προβλέψει ότι θα ζούσε δύο ακόμα χρόνια…. όπως και έγινε…!! Αν κρίνουμε λοιπόν από τη φάση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας αλλά και από τις διεθνείς εξελίξεις, και αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη φύση ενός τέτοιου ανθρώπου, δεν ξέρω τι να υποθέσω σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε το «σωτήριο» έτος 2018….!!!


ΠΗΓΗ
http://www.pentapostagma.gr/2017/01
http://www.thesecretgreece.gr/

anargyros61.blogspot.gr
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours