15.11.2017  9.56pm


Το καλοκαίρι του 2015 το ζήσαμε εδώ στην Ελλάδα, όταν τα ΑΤΜ κατέβασαν ρολά…ρολά που σιγά σιγά σηκώνονται.

Τότε πήραμε παράταση για ένα χ διάστημα και τώρα κινούμαστε μέσα σε αυτό το διάστημα.

Η τωρινή αντιστροφή όπως μας λέει ο κυβερνητικός θίασος της οικονομίας, είναι πλαστή.... ακόμη και οι συστημικοί οικονομολόγοι μεγάλων site το αντιλαμβάνονται. Οπότε στη χρονική αυτή στιγμή που παίζουν με τις λέξεις και ειδικά με τις παροχές προς τους κοινωνικά αδυνάμους, παίρνοντας τα λιγοστά από τους φτωχούς και διανέμοντάς τα στους εξαθλιωμένους, πανηγυρίζοντας, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να τους εμπιστευτούμε.

Η χώρα, αυτή τη στιγμή πλέει ακυβέρνητη σε καταιγίδα και η κατάσταση αυτή (οικονομική, πολιτική, κοινωνική, γεωπολιτική, ηθική, πνευματική ) είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τουμπάρει…ανθρωπίνως.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι σε μια δύσκολη στιγμή και όσο γίνεται, να σταθούμε στο διπλανό μας που χάνει ανθρώπους αλλά και περιουσίες μιας ζωής.

Δεν έχω λόγια παρηγοριάς να πω σε όσους δοκιμάζονται αυτές τις ώρες, ότι κι αν πεις, γνωρίζεις ότι στον πόνο του ο άλλος απλά θέλει κάποιον δίπλα του, σιωπηλά να μη κάνει φασαρία, αλλά να είναι δίπλα του να τον ακούσει, να τον καταλάβει.

Δεν είναι μόνοι τους οι άνθρωποι που υποφέρουν σήμερα.

Είμαστε όλοι σαν αυτούς τους ανθρώπους, που αν θες οι μοίρα… η τύχη, σήμερα επέλεξε αυτούς να τους γυρίσει τη πλάτη. Σήμερα εκείνοι, αύριο ίσως κάποιοι άλλοι.

Όπως είδαμε, είναι πρωτοφανής η καταστροφή που προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας.

Αυτά που γίνονται στη χώρα μας, από τους δύο καταστροφικούς σεισμούς Ιουνίου -Ιουλίου, τις καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου, η μόλυνση των υδάτων των ακτών της Αττικής το Σεπτέμβριο και τώρα οι πλημμύρες του Νοεμβρίου, όλα αυτά είναι πρωτοφανής εκδηλώσεις μέσα στο μικρό διάστημα των 6 μηνών.

Παλαιοτέρα, ίσως είχες ξαναδιαβάσει ένα άρθρο με τίτλο μια καταστροφή έρχεται για να αποτρέψει μια μεγαλύτερη και παρουσίαζα την επίσκεψη του τυφώνα Ίρμα στις ακτές της Δυτικής Αμερικής, σαν, μια ας πούμε προσωρινή αποτροπή ή αναβολή μιας πιθανής συγκρούσεις με τη Β. Κορέα, αφού τότε η κατάσταση ήταν στο κόκκινο.

Μια καταστροφή έρχεται για να αποτρέψει μια μεγαλύτερη…ή για να μας προετοιμάσει για μια μεγαλύτερη στο μέλλον.

Αυτό που γίνετε στην Ελλάδα από τον Ιούνιο και μετά, είναι η εκδήλωση των σημαδιών ότι κάτι άσχημο προετοιμάζεται για τη χώρα.

Και αυτές οι... ας πούμε βιβλικές καταστροφές, είναι οι ελεγχόμενες προειδοποιήσεις πριν φέρουν το αναπόφευκτο και ανεξέλεγκτο γεγονός.

Θέλω να καταθέσω και μια ημέρα ακόμη, σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου, την 19η Νοεμβρίου. Εκεί ολοκληρώνεται ένα 6 9 6 που ξεκινάει μεθαύριο Παρασκευή.


Επίσης το σημερινό 36 είναι και 39!

Και δεν είναι μόνο η παραπάνω ακολουθία, είναι και άλλα «σημάδια» για το τριήμερο, που δεν κρίνεται απαραίτητο για πολλούς λόγους να γίνει αναφορά σε αυτά.

Απλά το 9 όταν γίνεται 6, δε σημαίνει πως μια εκδήλωση ενός γεγονότος θα είναι οπωσδήποτε αυτό ή εκείνο. Μπορεί σήμερα να είναι αυτό και στην επόμενη ακολουθία να είναι εκείνο. Μια καταστροφή δεν έχει ένα πρόσωπο αλλά πολλά, μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορες μορφές.

Ο πόνος του γείτονα στο χ διάστημα που διανύουμε, είναι από μόνη της μια προειδοποίηση.
Έστω να το έχουμε στο πίσω μέρος τους μυαλού μας.

call me Rick


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours