17.11.2017  9.12pm

Θυμάσαι, την Κυριακή είπαμε ότι έρχεται μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, ειδικά στις 17 με 18 Νοεμβρίου.

Η Τετάρτη που πέρασε ήταν 36 ακριβώς ημέρες μετά από το εγκληματικό ναι της χώρας μας, στην αποδοχή ενός ολόκληρου κράτους, της αλλοίωσης της ανθρώπινης φύσης. 
Είπαμε επίσης από εδώ, ότι η φύση θα αντιδράσει και μιλάμε για φύση για όσους δεν πιστεύουν στο Θεό, όπως και είπαμε ότι δεν είναι εκδίκηση της φύσης/Θεού, είναι η «φυσική» εκδήλωση μιας κατάστασης που υπογράψαμε,  νομοθετήσαμε, ελκύσαμε μόνοι μας, στις 10 τους περασμένου μήνα.

Είδαμε την Τετάρτη τι συνέβη.

Σήμερα το βράδυ, 39 ημέρες μετά τις 10/10 (ή 3 ημέρες μετά τις 36) πλησιάζει ένα σπάνιο για την Ελλάδα φαινόμενο. Ακριβώς το διάστημα που είχαμε ορίσει την Κυριακή από το άρθρο …Πρώτη φορά μέσα στο μήνα που το 6 γίνεται 9 


Παρατηρώντας τις ειδήσεις βλέπουμε ότι τα "κέντρα" της Γης, ανατολής και δύσης, βορρά και νότου, ξεκίνησαν πάλι την δραστηριότητα τους και προσφέρουν νούμερα στο χώρο και στο χρόνο, σε μια εβδομάδα που στο τέλος της ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη νέα σελήνη, αύριο 18/11 στις 13:42 μμ.,( 26° 19’ Σκορπιού).

Από τη μια η υποδοχή της νέας σελήνης... από την άλλη το 6 που σήμερα το βράδυ γίνεται 9 και τη Κυριακή 19 του μήνα πάλι 6… είναι όλα αυτά σημάδια που πρέπει να προσέξουμε.

Μην εμπιστευτείς τις τύχες της οικογενείας σου στο κράτος, στη κρατική μέριμνα, είδες τα αποτελέσματα της Τετάρτης, την ώρα τη δύσκολη κάνεις δεν ήταν εκεί, πέρα από μερικούς καθημερινούς ήρωες των 560 ευρω και εθελοντές που αυτές τις ώρες σώζουν την όποια αξιοπρέπεια της χώρας.

Οι ακριβοπληρωμένοι ηγέτες ήταν στην ασφάλεια και στην προστασία των αδιάβροχων εστιών τους, μακριά από τη καταιγιστική ροή του νερού, αυτοί που στις 10/10 δίχως ντροπή, φόβο και αστειευόμενοι....  σφράγισαν τη μοίρα τους έθνους και που θα το ξανακάνουν με πάσα ευκολία, αφού πλέον δεν τους αγγίζει καμία καταστροφή, πέρα από αυτή της απώλειας της εξουσίας, του prestige, της καρέκλας και του υψηλού για την εποχή μισθού.

Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, ο άνθρωπος αναγκάζεται να κοιτάξει ψηλά, αναγνωρίζοντας την αδυναμία του να αντιμετωπίσει συνθήκες που υπερβαίνουν τις δυνάμεις του και αυτό γιατί νομίζουμε ότι μπορούμε μόνοι μας να καταφέρουμε/καταστρέψουμε τα πάντα, να αντιμετωπίσουμε κάθε τι με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση, μέχρι φυσικά να αποδειχτεί το αντίθετο, όταν λίγο λασκάρει η βαλβίδα των εξελίξεων.

Και ο άνθρωπος κοιτάει ψηλά, ίσως με αγανάκτηση και πόνο, αλλά η ματιά του τότε είναι ειλικρινής, αντιλαμβανόμενος ότι...όχι...... δεν μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα μόνοι μας, πόσο μάλλον δεν έχουμε δικαίωμα να καταστρέψουμε την επόμενη γενιά της χώρας μας, το ίδιο το μέλλον της χώρας.

Όπως πρωτόγνωρα είναι αυτά που βγαίνουν από την Βουλή, αυτά που μπαίνουν στα σχολεία, αυτά που επιτάσσει η σύγχρονη με πρωτόγονες αποχρώσεις κοινωνία, το ίδιο πρωτόγνωρα θα είναι και τα φαινόμενα/γεγονότα στη χώρα μας.
Μιμηθήκαμε τις αξίες, τα ήθη και τα ιδανικά της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, είναι αναπόφευκτο λοιπόν και οι συνθήκες της χώρας μας να μιμηθούν.....τους κυκλώνες και τις μεγάλες καταστροφές που βλέπουμε στα μεγάλα ξένα ειδησιογραφικά δίκτυα (CNN, Abc κλπ.)

Όπως είπαμε, δεν ψάχνουμε αν θα γίνει πλέον κάτι, αλλά το πότε θα γίνει, πότε αυτό θα εκδηλωθεί, ποιο χρονικό διάστημα βολεύει για κάτι τέτοιο και αυτό μπορούμε να το βρούμε, εντοπίζεται, ίσως όχι πάντα αλλά γίνεται.

Όπως μου είπε ένας απλός, ήρεμος και λίγο αυστηρός "ηλικιωμένος", η κατάσταση από εδώ και πέρα θέλει προσοχή και προσευχή.

Και επειδή τα παραπάνω νούμερα είναι ύποπτα, οι μετεωρολόγοι ανήσυχοι, αυτά τα δύο είναι περισσότερο απ'ο ποτέ, απαραίτητα τα επόμενα δυο 24ωρά.

Μη ξεχνάς και κάτι άλλο, η ζωή είναι πολυτιμότερη από την ύλη, δεν αξίζει να θυσιάσει κανείς τη ζωή του για την ύλη. Για το αμάξι, το σκάφος, για πρόσκαιρα αντικείμενα, όσο χρηματική αξία και να έχουν, η ζωή έχει τη μεγαλύτερη αξία…κόντρα σε αυτό που μας δείχνουν οι ειδήσεις κάθε μέρα, ότι η ύλη υπερέχει της ζωής.... η ζωή έχει πολύ μεγάλη αξία και το επιβεβαιώνει ο πόνος αυτών που μένουν πίσω.

Ευχή μου να περάσουν αυτές οι ώρες εύκολα και δίχως κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ή μετάλλαξη του προβλήματος.call me Rick


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours