[Ministry of truth]


Η πλύση εγκεφάλου στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού αλλά και γενικά σε όλη τη δυτική "αυτοκρατορία", είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Παρακάτω, είναι ένα κείμενο που ανέβηκε στο washingtontimes.com, από ένα βετεράνο απόστρατο πιλότο ελικοπτέρων(Todd Wood) και μεταφράστηκε απλά για να δείξει τι προσπαθούν να πείσουν τον μέσο δυτικό πολίτη.

Μέσα από τον φόβο, την ανασφάλεια και τις απειλές, επιχειρούν να τον πείσουν ότι η αντιπυραυλική ασπίδα στην αυλή της Ρωσίας είναι για να προστατευτεί η Ευρώπη ....και από τα πυρηνικά του Κιμ.
Ότι ο Κιμ είναι ένας επικίνδυνος, παρανοϊκός, αδίστακτος δικτάτορας, όπως ήταν ο Καντάφι και ο Άσαντ και αν αποκτήσει πυρηνικό οπλοστάσιο θα απειλήσει Ευρώπη, Αμερική, Κίνα και Ιαπωνία...θα είναι μια παγκόσμια απειλή για όλους!

Και ποιος είναι ο σωτήρας του πλανήτη; Μα ποιος άλλος μπορεί να είναι πέρα από τον πλανητάρχη, όπως τουλάχιστον προβάλουν τους Αμερικανούς προέδρους μέσα από ακριβοπληρωμένες ταινίες του Hollywood.

Ευτυχώς λοιπόν, υπάρχει ο Τραμπ και θα σώσει  τον πλανήτη από παρανοϊκούς δικτάτορες.
Ευτυχώς που ο πλανήτης είναι ένα απέραντο οπλοστάσιο...ώστε να νιώθουμε ασφάλεια, τι θα κάναμε δίχως αντιπυραυλικές ασπίδες και πυρηνικές κεφαλές;

Αμερικανικές βάσεις για την προστασία της Δύσης από το καθεστώς του Κίμ Γίονγκ ΟύνL. Todd Wood
«Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού μου στην Ανατολική Ευρώπη και μιλώντας με αξιωματούχους της κυβέρνησης που κατέχουν διάφορα πόστα, διαπίστωσα μια αλλαγή στην αφήγηση της εθνικής ασφάλειας όπως τη γνώριζα μέχρι σήμερα. Η Ευρώπη αντιλαμβάνεται ότι η Βόρεια Κορέα μπορεί να χτυπήσει την ήπειρο με πυρηνικά όπλα. Το καθεστώς του Kim Jong-un έχει πολλά πυρηνικά όπλα πυραύλους για να τα μεταφέρει.

Η απόφαση της Ρουμανίας και της Πολωνίας να φιλοξενήσει το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας AEGIS, το οποίο σχεδιάστηκε για να υπερασπιστεί την Ευρώπη από αδίστακτα κράτη, όπως αυτό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, φαίνεται πολύ προνοητική και σοφή

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), Jens Stoltenberg, βρίσκεται σήμερα σε ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα. Περιγράφει την κατάσταση κομψά, λέγοντας ότι η Βόρεια Κορέα έχει την ικανότητα να απειλησει την Ευρώπη.

"Αναγνωρίζουμε ότι η Ευρώπη έχει εισέλθει επίσης στο βεληνεκές των πυραύλων της Βόρειας Κορέας και ότι τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ βρίσκονται ήδη σε κίνδυνο".

"Το ΝΑΤΟ έχει τις ικανότητες και την αποφασιστικότητα να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε απειλή και σε οποιονδήποτε επιτιθέμενο ... που δεν είναι σύμμαχος του ΝΑΤΟ και βεβαίως το ΝΑΤΟ δεν επιθυμεί τον πόλεμο ... αυτό θα ήταν μια καταστροφή", σχολίασε ο Stoltenberg στο Jiji Press το Σαββατοκύριακο.

"Βλέπουμε μια Βόρειο Κορέα που έχει ως στόχο στο μέλλον την ανάπτυξη πυραύλων που θα είναι ικανοί να μεταφέρουν  πυρινικές κεφαλές", δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Jean-Yves Le Drian στο ραδιόφωνο RTL.

"Σε λίγους μήνες, αυτό θα είναι πραγματικότητα. Και από τη στιγμή, που θα έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και την Κίνα με πυρηνικά, η κατάσταση θα είναι εκρηκτική ".

Τα καλά νέα είναι ότι ο ελεύθερος κόσμος έχει τελικά έναν ηγέτη πρόθυμο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της Βόρειας Κορέας. 
Είναι απογοητευτικό οι δυτικοευρωπαίοι ηγέτες να απευθύνονται στον Ντόναλντ Τράμπ για να προχωρήσει η Ευρώπη στην υπεράσπισή της, κάτι τέτοιο μοιάζει παιδικό και ανεύθυνο τη στιγμή αυτή. 
Γιατί ακριβώς όπως ο Reagan, ο Τράμπ είναι πρόθυμος να πει την αλήθεια. Και ακριβώς όπως ο Ρήγκαν αναγκάζει τα κράτη να αναπτύξουν μια αντί-πυραυλική άμυνα, που θα προστατεύει την Ευρώπη και θα νιώθει πιο ασφαλής, λόγω του... Προέδρου Τράμπ.»

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours