Το κοινωνικό μας σύστημα, όπως όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να ζουν καθημερινά δηλητηριάζει την ευτυχία μας, κλέβει συστηματικά το πορτοφόλι μας και μας οδηγεί σε ένα χρόνιο αδιέξοδο. Αυτή η τάση θεωρείται από την κοινωνία, πάνω από όλα ανήθικη. Και όμως κανείς μας δεν αντιδρά. 


Η κοινωνική κατάσταση που κυριαρχεί στην χώρα μας αλλά και στις άλλες σύγχρονες χώρες είναι εδώ και πολλά χρόνια για έναν άθρωπο που αισθάνεται, αηδιαστική.

Σαν μια ασθένεια, που προκαλείται από την υποβάθμιση της ευημέριας και των αξιών, ουσιαστικά την οικονομική σφαγή που βλέπουμε στην μεσαία και χαμηλή τάξη, να εξαπλώνεται όλο και περισσότερο σε όλη την κοινωνία σαν ένας πανδημικός καρκίνος. Αυτό οφείλεται κυρίως στην καταστροφική επίδραση που έχει η τεχνιτή κρίση σε όλη την κοινωνία και φυσικούς πόρους, γενικά την ζωή των ανθρώπων στον πλανήτη.

Αυτοί που ελέγχουν τους λαούς με τις τράπεζες τους, τα δάνεια και την ροή χρήματος, έχουν σαν μοναδικό σκοπό να καταστρέψουν όλες τις οικονομίες στις χώρες ώστε να μπορέσουν να τους πουλάνε «ανάπτυξη», δηλαδή τα οπλικά συστήματα τους, βαριά βιομηχανία και την τελευταία ηλεκτρονική τεχνολογία για να τους ελέγχουν πλήρως.


 Ότι πουλάνε σε χώρες σαν την δική μας καταστρέφει την εγχώρια βιομηχανία και γενικά την οικονομία της χώρας. Αυτό με την σειρά του καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων στις χώρες που έχει ξεπουληθεί η κρατική και ιδιωτική περιουσία. 

‘Ολα γίνονται βάσει χρονοδιαγράμματος για την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μας, και την καταστροφή των αξιών που συγκροτούν μια κοινωνία.

Όλα τα μέτρα που περνάνε στην χώρα μας π.χ. εδώ και 8 χρόνια καταστρέφουν όλο και περισσότερο την οικονομία, την διαλύουν σε όλες της τις πτυχές, και εξαφανίζουν τις θέσεις εργασίας στις ελληνικές επιχειρήσης, ή η κρίση τις στέλνει στην Βουλγαρία και στηνΤουρκία.
Οι πολιτικοί σας γνωρίζουν ότι η κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά αλλά μόνο στο αδιέξοδο.

Και όμως έχουν σκοπό να σας τα πάρουν όλα, τους μισθούς σας, τα δώρα, τα επιδόματα, τις συντάξεις των 300 ευρώ, την κατοικία, την ιδιωτικοποίηση του νερού και επιχειρήσεων και να αυξήσουν και άλλο τους φόρους!!!

Δυστυχώς είστε σοβαρά άρρωστοι και είστε όλοι με τον ορό στο χέρι, η κατάσταση σας, σας οδηγεί στην απόγνωση και την τελική έκρηξη…μόνο που ακόμη δεν έχετε πάρει στα σοβαρά την ασθένεια σας.

Το χάος στην χώρα μας, είναι πάρα πολύ κοντά, η ημέρα που ξαφνικά όλες οι υπηρεσίες θα βρεθούν κλειστές και δεν θα μπορείτε να σηκώσετε χρήματα ή να αγοράσετε τρόφιμα και πετρέλαιο είναι κοντά…

Θα είμαστε τυχεροί αν το μπαμ δεν γίνει μέσα σε χειμώνα…


Ο Henry Kissinger, νικητής του Βραβείου Νόμπελ, σε μία από τις δηλώσεις του είχε πει:

«Οι ηλικιωμένοι είναι άχρηστοι φαγάδες» .. ‘The elderly are useless eaters’..

Εδώ και άλλες αλήθειες του Χένρυ που θα έπρεπε να γνωρίζουμε όταν πληρώνουμε τους αριστερούς φόρους στον καπιταλιστικό κομμουνισμό τους…

«Όποιος ελέγχει την παραγωγή τροφίμων, ελέγχει τους ανθρώπους,
οποιος ελέγχει την παραγωγή ενέργειας μπορεί να ελέγξει τις ηπείρους,
οποιος ελέγχει την εκτύπωση του χρήματος μπορεί να ελέγξει τον πλανήτη...».


Χένρι Κίσινγκερ (1973)

KORAKS 

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours