29.11.2017 6.57 pm

Το πρώτο είναι το βίντεο της ομιλίας-μαρτυρίας της Βασιλικής που είχε πέσει με το στρατιωτικό ελικόπτερο πριν λίγο διάστημα και αναφέρει η ίδια με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη κατά την πτώση του ελικοπτέρου αλλά και μετά αφότου σώθηκε από την Παναγία, που όπως όπως λέει την κράταγε στην αγκαλιά της, λέγοντας της να μην φοβάται, καλύπτοντας το πρόσωπο της για να μη δει σε τι κατάσταση ήταν οι συνάδελφοί της.

Το δεύτερο είναι η χρονολόγηση από Έλληνες επιστήμονες του Τάφου του Χριστού και η απόδειξη της γνησιότητας του και τέλος τρίτο θέμα στις ειδήσεις είναι τα κρυμμένα κείμενα που έρχονται στην επιφάνεια από την Ιερά μονή της Αγίας Αικατερίνης.

Και τα τρία αυτά θέματα παίζουν μέσα σε μερικές ημέρες.

Για ποιο λόγο και τα τρία μαζί;

Θα υπέθετα εύκολα ότι αυτό γίνεται για την ενίσχυση των απανταχού πιστών πρίν απο κάτι σίγουρα όχι ευχάριστο.Και το θαύμα-μαρτυρία της Βασιλικής, που είναι πραγματικά σοκαρίστηκο αλλά και η ανακάλυψη των Ελλήνων επιστημόνων της χρονολογίας και της εγκυρότητα του Τάφου του Χριστού, είναι τράνταγμα σημάδια του ότι κάτι ξεκινάει μέσα στις γιορτές.

Με κάποια εμπειρία στη ροή των εξελίξεων κάνω τις εξής δύο διαπιστώσεις. 


Η πρώτη είναι ότι αυτά τα σημάδια μας ενισχύουν για κάτι πολύ πολύ δύσκολο που έρχεται μέσα στο Δεκέμβριο. Δεν μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι στοχοποιείται η Ελλάδα, οι αριθμοί όμως συνεχίζουν και κατεβαίνουν ενοχοποιώντας τη. Τα φώτα των εξελίξεων μάχονται για να πέσουν πάνω της.

Αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, δεν βγαίνουν κατά τύχη, κατά σύμπτωση, είναι προειδοποιήσεις, που αποδέκτες αυτών είμαστε όλοι μας.

Αν μπορούσε αυτό να το καταγράψει η κρίσιμη μάζα της χώρας, πιθανός να λειτουργούσε αποτρεπτικά και οι προειδοποιήσεις αυτές να έμεναν στα χαρτιά και στους τίτλους των ειδήσεων.Όμως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο να συμβαίνει.

Κάποιοι εργάζονται το κακό της χώρας…και η άμυνα της είναι η ορθοδοξία και κάτι γεροντάκια σε ψηλά παγωμένα βουνά που δουλεύουν αντί για μας, παίρνοντας παρατάσεις για κάτι, που όπως λένε εκεί στο Άγιο Όρος, δακρύζουν ακόμη και οι εικόνες.
Και οι εικόνες δεν δακρύζουν διότι τους καθαρίζουν κρεμμύδια ή τους πετούν δακρυγόνα, οι εικόνες δακρύζουν για κάτι που έρχεται, το υγρό αυτό που βγαίνει από το ξύλο είναι σημάδι σε αυτούς που υπηρετούν τα πρόσωπα μέσα στις εικόνες, ώστε να τα μεταφέρουν σε εμάς, αλλά εμείς...

Οι τρεις αποκαλύψεις-ανακαλύψεις με έντονο το ελληνορθόδοξο στοιχείο, προμηνύουν επίσης και τον πόλεμο που θα δεχτεί κάθε τι χριστιανικό και σχετικό με την ορθόδοξη πίστη, πιθανός ακόμη πριν τις 25 Δεκεμβρίου. 

Λόγω της δυναμικότητας και της δημοσιότητας των τριών Α(Αποκαλύψεων), ανάλογη θα πρέπει να είναι και η επίθεση στα ιδανικά και στις αξίες της πίστης της χώρας μας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτή η πίστη θα είναι η μοναδική μας άμυνά όταν εκπληρωθεί η επιθυμία τους και μαυρίσουν οι εβδομάδες μας.

Είναι πολύ εύκολο πλέον να τσαλακώσεις το οτιδήποτε, μέσα από τα ΜΜΕ και πιθανός να μην έβγαιναν στην επιφάνεια  τα 3Α... δεν θα έβγαιναν εάν πρώτα  δεν είχαν προετοιμαστεί/υπολογιστεί τα αντίποινα.

Το θέμα είναι πότε θα αποφασίσουν να τα δημοσιοποιήσουν στον κόσμο μετά από 3 ημέρες, μετά από 6 ημέρες ή μετά από 9 ήμερες.. καθόλου; Και φυσικά τι μίγμα κατηγορίων θα φτιάξουν για το σκοπό αυτό.

Ότι και αν βγάλουν,  να προσέχουμε να μην πέσουμε στην παγίδα τους. Μη τους κάνεις τη χάρη και τσιμπήσεις το δόλωμα, ότι και να δεις ότι και να ακούσεις, ότι και όπου αν πιστεύεις. 

Αν γίνει προσπάθεια συκοφαντίας ή κάποιας άλλης επίθεσης σε οτιδήποτε είναι χριστιανικό και ορθόδοξο, κράτα αποστάσεις και να θυμάσαι τα 3Α, τις 3 αποκαλύψεις/ανακαλύψεις που προηγήθηκαν της επίθεσης, και που είναι η αιτία έναρξης της προσπάθειας σύγχυσης και αποπροσανατολισμού της παγκόσμιας κοινότητας από την αλήθεια.


Η ανακάλυψη των Ελλήνων επιστημόνων της χρονολογίας του Τάφου του Χριστού και με τον παγκόσμιο αντίκτυπο που αυτή είχε, αποδεικνύει για άλλη μια φόρα τη σχέση της χώρας μας με το Χριστό αλλά και τη κοινή πορεία που θα έχει στο "Γολγοθά" που την περιμένει πριν την Ανάσταση.

Μόνο σε Ελληνικό χέρι ανάβει το Άγιο Φως, (ούτε Εβραϊκό, ούτε Ρωμαϊκό κλπ.) και Έλληνες ήταν οι επιστήμονες που έφεραν στο φως τα έτη του Πανάγιου Τάφου και άφησαν με το στόμα ανοιχτό τη παγκόσμια κοινότητα.

Αυτοί λοιπόν που μισούν τον Χριστό και πιθανός θα προσπαθήσουν να τον πολεμήσουν τις επόμενες ημέρες, μισούν και την Ελλάδα, οι ίδιοι είναι και μαζεύουν νούμερα για να φέρουν μεγάλο κακό στη χώρα μας.

Κλείνω με μια παρατήρηση, το 9 γίνεται 6 μέσα στο Δεκέμβριο σε ένα μήνα που δεσπόζει το 9 και το 6.....τέσσερις φορές συνολικά συμβαίνει μέσα σε αυτό το μήνα και έχω δεσμευθεί ότι όποτε το εντοπίζω θα το αναφέρω, άλλωστε όσοι διαβάζετε την ενότητα αυτή, έχετε δει την "αγάπη" των "κακών στιγμών" τις ημέρες εκείνες.

Προς το παρόν θα πάω στο 2 και 3, στην αλλαγή και θα κοιτάζουμε αν και τι δώρα θα φέρει ο «Αϊ Βασίλης» τους αλλά και που..

Επίσης υποψήφιο κράτος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, επιρρεπής σε πυροβολισμούς "τρελών" στα δυτικά  και ένα κράτος ευαίσθητο σε ακραία φυσικά φαινόμενα ανατολικά, δηλαδή όταν λέμε ανατολικά...εκεί προς  Ινδία-Μιανμάρ ...  είναι  σημάδια που ψάχνουμε για τη συνέχεια.

Η μάχη που δίνουμε πλέον και πρέπει να το καταλάβουμε όσο γίνετε νωρίτερα, έχει εχθρούς που έχουν ονόματα αλλά δεν είναι άνθρωποι ή τουλάχιστον δεν είναι κάτι ορατό που θα το αντιμετωπίσουμε με αιχμηρό αντικείμενο ή με τη σωματική μας δύναμη.

Οι αποκαλύψεις και το αφυπνιστικό διάστημα που ήδη διανύουμε μας προετοιμάζουν για αυτό....μας προετοιμάζουν να γνωρίσουμε ποιοι είναι τόσα χρόνια πίσω από αυτό το κακό, να δούμε τα έργα τους και με ποιον τρόπο παρέσυραν την ανθρωπότητα τρεις φορές (με αυτόν που ετοιμάζεται) σε παγκόσμιους πολέμους και στην καταστροφή. 

Η κρίσιμη μάζα, η παγκόσμια κοινότητα, η διεθνής κοινή γνώμη θα εκπλαγεί όταν γνωρίσει ποιοι διαμορφώνουν την καθημερινότητα μας και πόσες πτυχές της ζωής μας και των δραστηριοτήτων μας ελέγχουν.

Και θα εκπλαγεί γιατί επέλεξε να μείνει στην άγνοια και εμπιστεύτηκε τις τύχες της σε λάθος άτομα…σε λάθος τεχνολογία, σε λάθος «θεούς».call me Rick

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours