25/11/2017 3.59 p.m

Δεν μου πολυ αρέσει αυτή η λέξη......Υπομονή!!!


Την ακούς μόνο σε δύσκολες περιστάσεις. Τη συνδέεις συνήθως με δυσάρεστα γεγονότα, όμως στην πραγματικότητα η συνειδητή και ώριμη υπομονή είναι ένα χρήσιμο εργαλείο ζωής και γενικά …..ότι δεν μας αρέσει δε σημαίνει ότι δεν μας κάνει καλό, όπως και ότι δεν βλέπουμε με την πεπερασμένη όραση μας, δεν σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Σε αυτό το δεύτερο στέκομαι τις τελευταίες ημέρες, ετοιμάζοντας ένα θέμα που προσωπικά για εμένα ήταν πολύ δύσκολο να το «αποκωδικοποιήσω» και ακόμη πιο δύσκολο να αποδεχτώ τα ευρήματα αυτής της "έρευνας".

Είναι κάποια πράγματα που επειδή είναι δικά σου, είναι τα αγαπημένα σου, νιώθεις... νομίζεις... εξαπατάσαι ότι δεν έχουν διαφθαρεί, ότι δεν τα ελέγχει κάποιος, δεν έχουν μολυνθεί, δεν έχουν διαβρωθεί....είναι αγνά, ακίνδυνα, δίχως μαύρους χορηγούς και σκοτεινούς ενορχηστρωτές…
Όταν αντιλαμβάνεσαι το αντίστροφο, προς στιγμήν απογοητεύεσαι…πρόσκαιρη απογοήτευση μεν αλλά δεν παύει να είναι απογοήτευση.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν που σιώπησα, την αφιέρωσα σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Σε μια συγκεκριμένη περιοχή, σε συγκεκριμένα φεστιβάλ μουσικής στη περιοχή αυτή, που έχουν συγκεκριμένους σκοπούς, ισχυρούς χορηγούς και επίτιμους καλεσμένους.

Τα ευρήματα προσωπικά με ταρακούνησαν λίγο, για τον λόγο ότι πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε ένα συστατικό της σύγχρονης εποχής μας που να μην έχει τη σφραγίδα αυτών που ελέγχουν τα πράγματα στον πλανήτη.

Θα κρατηθούμε λίγο σε αγωνία, πιθανός θα γίνει σε δύο μέρη η παρουσίαση-αποδόμηση κάποιων "ψυχαγωγικών" (ή ψυχοκτόνων ακόμη και ανθρωποκτονων) φαντασμαγορικών μουσικών εκδηλώσεων  και το μόνο που μπορώ να πω για την ώρα, είναι ότι είναι πολύ, μα πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση αυτή που θα παρακολουθήσουμε...

Τα στοιχεία που θα προκύψουν, όταν με το καλό ολοκληρωθεί η παρουσίαση, θα είναι ίσως σημαντικά και τροφή για περαιτέρω σκέψη και έρευνα από όλους όσους ασχολούμαστε με το παρασκήνιο και δε, με αυτούς που κάνουν κακό στην ανθρωπότητα, ορατούς και αόρατους.

Και όσον αφορά τους αόρατους εχθρούς μας, μπορούμε έστω και στις καθυστερήσεις να τους γνωρίσουμε μέσα από τα έργα τους. Μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι "ιερείς"-εκπρόσωποί-υπηρέτες τους.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εξαπάτηση, άλλωστε είμαστε σε αποκαλυπτικές ημέρες, που σημαίνει στη κυριολεξία ότι θα αποκαλύπτονται πράγματα…που όμως χρειάζεται προσοχή και φιλτράρισμα οι αποκαλύψεις που θα έρχονται, διότι πολλές από αυτές είναι από το αντίπαλο στρατόπεδο και με σκοπό να κουκουλώσουν την προγραμματισμένη αφύπνιση μας, να μπερδέψουν τον κόσμο, να συγχύσουν τη ανθρώπινη συνείδηση και να μην ωφεληθεί των καρπών της αφύπνισης το χρονικό διάστημα που ήδη διανύουμε.

Οι πραγματικοί παραγωγοί της καθημερινής ειδησιογραφίας μένουν στο σκοτάδι, κρύβονται πίσω από τις εξελίξεις και εμείς βλέπουμε μόνο τις εξελίξεις, άντε και κανένα εκπρόσωπο τους- μαριονέτα τους και κατανοώ πραγματικά πόσο δύσκολο είναι να εντοπίσει κάποιος και να κατανοήσει τον τρόπο δράσης τους.


Θέλω, έαν δεν προκύψουν σοβαρά ζητήματα, αύριο να δοθεί το πρώτο μέρος και έπειτα να ολοκληρωθεί και το δεύτερο μέσα στην εβδομάδα.

Δεν μπορώ φυσικά να υπολογίσω με πάσα βεβαιότητα το χρόνο, θέλω να είμαι συνεπής και πιστός στο ραντεβού μου και ελπίζω να μην αλλάξει κάτι στην πορεία και είμαι σίγουρος ότι μερικά από αυτά τα στοιχεία θα είναι πολύ πολύ χρήσιμα για όσους ήδη γνωρίζουν το παρασκήνιο αλλά και πιθανός να  προβληματίσουν αρκετούς, που δεν έχουν καθημερινή επαφή με αυτό που ονομάζουμε " κόσμο πίσω από την κουρτίνα".
Αύριο λοιπόν το πρώτο μέρος..

Η φώτο του άρθρου είναι το βασικότερο στοιχείο που δίνω μέχρι το αυριανό ξεσκέπασμα.


call me Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours