Ο έλεγχος του νευρικού μας συστήματος γίνετε μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπονται από τις οθόνες που όλοι έχουμε μέσα στο σπίτι μας.[ πατέντα έρευνας στο τομέα του ελέγχου του μυαλού [US Patent # 6,506,148]

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Οι οθόνες των υπολογιστών και της τηλεόρασης έχουν τη δυνατότητα να εκπέμπουν ασθενή ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας, απλώς πάλλοντας την ένταση των εικόνων που εμφανίζονται στην οθόνη ενός υπολογιστή η μιας τηλεόρασης.
Αυτο μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια που παρακολουθούμε την αγαπημένη μας σειρά ή ταινία ή κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή βρεθούμε μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή

Τα πειράματα σε έρευνες όπως η παραπάνω, έχουν δείξει ότι ο αισθητηριακός
συντονισμός στα 1/2 Hz μπορεί να διεγείρει ένα άτομο που βρίσκεται κοντά στην οθόνη. 

Επίσης και ο συντονισμός στα 2,4 Hz μπορεί να έχει παρόμοια αποτελέσματα στο άτομο που είναι κοντά στο ηλεκτρομαγνητικό αυτό πεδίο. Με λίγα και απλά λόγια, μια οθόνη τηλεόρασης ή μια οθόνη υπολογιστή μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμφότερες από κάποιους γνωστούς -αγνώστους, ώστε να χειραγωγήσουν το νευρικό σύστημα των ανθρώπων που βρίσκονται μπροστά σε αυτή κατά βούληση!

Είναι επομένως προφανές ότι το ανθρώπινο νευρικό σύστημα μπορεί να χειραγωγηθεί από εκπομπές υποσυνείδητων τηλεοπτικών παλμικών εικόνων .

Το ανθρώπινο νευρικό σύστημα όπως γνωρίζουμε ελέγχει τα πάντα, από την αναπνοή και την παραγωγή πεπτικών ενζύμων, μέχρι τη μνήμη και τη νοημοσύνη. (Ανθρώπινο Νευρικό Σύστημα).

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours