36 ημέρες πέρασαν από την ημέρα που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που καταργούσε την ίδια τη φύση και την εξέλιξη της.

Το ξέχασαν κάποιοι…όμως το σημειώσαμε με έντονα γράμματα μέσα από αυτό το site και αναφέραμε ότι η φύση που κινείται στους δικούς της ρυθμούς και έχει το δικό της ρολόι στο τοίχο, έχει ξεκινήσει την αυτόθεραπεία της και ίσως, για κάποιους,  θα φαίνεται ότι παίρνει εκδίκηση για την κακοποίηση της, αλλά δεν είναι έτσι.

Πολλοί επίσης θα τα ρίξουν στη τύχη, στις κακές καιρικές συνθήκες, στην υπερθέρμανση του πλανήτη κλπ.…κάθε χρόνο θα πουν τα ίδια γίνονται, φταίει ο ένας… ο άλλος, φταίει το κράτος, φταίει ο γείτονας……..

ΌΧΙ... εμείς φταίμε!

Εμείς…

Εγώ που τώρα σου μιλάω φταίω και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί.

Ελάχιστοι το καταλαβαίνουν αυτό, προσωπικά δεν γνωρίζω από κοντά κάποιον που να το καταλαβαίνει αυτό. Σκέψου μόνο το εξής και διόλου απλό.... τι θα πρέπει να ζήσουμε και να δούμε, ώστε να  κατανοήσουμε όλοι μας, τι επιτρέψαμε να συμβεί στη χώρα μας ή τέλος πάντων να το κατανοήσει η κρίσιμη για την χώρα μάζα….

Να δει νεκρούς από σεισμούς; Τους είδε..

Νεκρούς από πλημμύρες; Τους βλέπει;

Το αποτέλεσμα...;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εγκληματικό από το να νομιμοποιεί ένα κράτος την κακοποίηση της ανθρώπινης φύσης και να το αποδέχεται μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας και αυτό γιατί δίνετε εξουσία στις «σκιές» ή στις αρνητικές δυνάμεις όπως τις λένε μερικοί και που είναι δυσδιάκριτες με το ανθρώπινο μάτι, να δρομολογήσουν το θέλημα τους, το πλάνο τους για την Ελλάδα. 12/10 
Αυτή είναι η εποχή μας...


Στο κείμενο προχθές, στις 13 του 11ου, επισημαίνεται η προσοχή που πρέπει να δείξουμε σε δυο πολύ περίεργες ημέρες και σε μια δύσκολη (όπως αποδείχτηκε σήμερα) εβδομάδα.

Συγκεκριμένα νούμερα που κρύβονται πίσω από ημέρες, είναι αρκετά φιλόξενα σε οποιαδήποτε είδους καταστροφή. Αυτή η παρατήρηση ξεκίνησε από το καλοκαίρι και όσο περνάει ο χρόνος τα στοιχεία που συλλέγονται είναι ακόμη περισσότερα.

Όταν λέμε ότι μπορούν να φιλοξενήσουν μια καταστροφή, καταλαβαίνεις ότι ακυρώνετε το αυτεξούσιο, ακόμη και το χέρι που οπλίζετε από τη « θολή» σκέψη κάποιου, ή ο χείμαρρος που κινείται ορμητικά και καταπίνει αμάξια και ανθρώπους, δεν είναι αυτόνομες μεμονωμένες συνθήκες που προκαλούνται κατά τύχη. 


Είναι συνθήκες που έχουν καλλιεργηθεί καιρό πριν και μια «σωστή» στιγμή στο μέλλον είναι αυτή που θα δώσει το χώρο, το βήμα για να εκδηλωθούν.

Για να το πούμε πιο απλά…Ψυχολόγοι και επιστήμονες λένε πως μια ανίατη ασθένεια, αν ψάξουμε τα βαθύτερα αίτια της, πιθανός θα πάμε πολύ πίσω στο χρόνο και θα δούμε, στο ιστορικό του προσώπου που πάσχοντος, ότι κάποτε πέρασε μια πολύ μεγάλη στεναχώρια, ένα διάστημα που υπέφερε εσωτερικά μέσα του, που όλα του πήγαιναν στραβά, που πιθανός να έχασε τη δουλειά του, ίσως να καταστράφηκε η οικογένεια του και χίλια δυο άλλα που μπορούν να κάμψουν την ψυχική δύναμη κάποιου ατόμου......όλα λοιπόν αυτά που έγιναν κάποτε, μακριά από το παρόν, αυτός ο πόνος της ψυχής, η κακοποίηση της ψυχής (που είναι αόρατη, όπως αόρατες που είναι και οι παραπάνω αρνητικές δυνάμεις) αργότερα, μετά από χρόνια, το δύσκολο αυτό διάστημα του παρελθόντος είναι ικανό να εκδηλωθεί σε ασθένεια, στο τώρα, μετά από καιρό.

Ασθενή το σώμα ασθενή και η ψυχή...

Και για να επανέλθουμε, η ψυχή συλλογικά της χώρας, κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό δηλαδή, δείχνει πληγωμένη βαθιά και πληγώνεται μέσα από την δική μας σιωπηλή αποδοχή και αδιαφορία μπροστά στις κοσμογονικές αλλαγές που επιβάλει το πολίτικο σύστημα σε συνεργασία με τα τσακάλια της Ε.Ε.

Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ πολύ σκοτεινές…όπως και ώρες, όπως και ημέρες και που είναι κρυμμένες πίσω από τη ροή του τεχνητού μας χρόνου, ώστε να μην βλέπουμε τη δράση όσων επικαλούνται την αντίδραση της φύσης και του ανθρώπινου εγκεφάλου(που οι ανθρώπινες αντιδράσεις και πρωτοβουλίες είναι χειρότερες από τα ξεσπάσματα της φύσης).

Δράση- Αντίδραση και ξανά πάλι δράση…μια διαρκείς αλληλεπίδραση στο άπειρο και στη μέση εμείς, να παλεύουμε να δούμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, τι είναι καλό και τι όχι…και το ψέμα κερδίζει πολλές μάχες και το κακό υπερισχύει… …προσωρινά.Απλά θα πρέπει να πάρουμε λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα που μας φαίνονται εκ πρώτης όψεως αδύνατα ή απίστευτα, έτσι ώστε οι προειδοποιήσεις και οι συναγερμοί να φτάνουν στα αυτιά μας και να μην χάνονται στη βαβούρα και στη παραφωνία των υποχρεώσεων και της καθημερινότητας.
Και αυτό γιατί η εκδήλωση των " φυσικών" φαινομένων από τις 10/10 θα είναι πιο έντονη, οι προειδοποιήσεις θα είναι πιο δυνατές και χρειάζεται προσοχή, μυαλό ανοιχτό και μάτια 7+7!
Όσοι θυμούνται την προχθεσινή ακολουθία 111 και 6.... το 6 που ολοκληρωνόταν η συγκεκριμένη ακολουθία, ήταν σήμερα Τετάρτη, που όμως δεν ολοκληρώνεται σήμερα..


Και κάτι τελευταίο.... σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για το χάρτινο εισιτήριο..οι μεταφορές μας από αύριο θα γίνονται κάτω από τις συνθήκες της νέας εποχής διακυβέρνησης, της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ, που σταθήκαμε στις ουρές για να την υποδεχτούμε. 

Μετά τις μεταφορές μας.... ακολουθούν οι συναλλαγές μας.
Ρίξε πάλι μια ματιά έξω στο καιρό και δες τα σύννεφα που πλησιάζουν...


call me Rick

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours