Ένας άνθρωπος, ο οποίος αυτοαποκαλείται «Νώε», υπό φόβο των αντιποίνων για τις αποκαλύψεις του, ορκίζεται ότι προέρχεται από το έτος 2028.

Ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε πάνω από δέκα χρόνια πίσω στο χρόνο και διακινδυνεύει τη ζωή του για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για το μέλλον, σε ένα ομολογουμένως συγκλονιστικό online βίντεο.


 «Δεν έχω πρόθεσή να εξαπατήσω κανέναν», λέει στη κάμερα, ενώ το πρόσωπό του έχει αλλοιωθεί ώστε να μην μπορεί να ταυτιστεί.

«Θέλω να είμαι σαφής, ο μοναδικός στόχος μου είναι να σας αποδείξω ότι τα ταξίδια στο χρόνο μπορούν να συμβούν».

«Στην πραγματικότητα εγώ ο ίδιος, είμαι ένας χρονοταξιδιώτης ».

Ο Νώε, δήλωσε στο Paranormal Elite ότι πάσχει από ανορεξία και κατάθλιψη και ότι στην πραγματικότητα είναι 50 ετών, αλλά πήρε ένα φάρμακο "αναζωογόνησης ηλικίας" για να τον "επαναφέρει" στην ηλικία των 25 ετών.

Μιλώντας με αμερικανική έκφραση και εμφανώς αναστατωμένος , λέει ότι ταξίδεψε πίσω στο χρόνο, στις 13 Νοεμβρίου 2017 από το έτος 2021.

Όπως αναφέρει στο βίντεο, τα ταξίδια στο χρόνο πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φόρα το έτος 2003 και χρησιμοποιούνται μόνο από μεγάλους μυστικούς οργανισμούς και θα γνωστοποιηθούν στο ευρύ κοινό το 2028.

Και προσθέτει: «Ο φυσικός μου χρόνος είναι το 2021. Είναι η χρονική περίοδος κατά την οποία περνάω το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, αυτή είναι η χρονική περίοδος στην οποία ανήκω».

Εκείνη τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έχει ένα ξέσπασμα, μια κρίση θα μπορούσαμε να πούμε που δεν τον αφήνει να συνεχίσει.

Λίγο αργότερα συνεχίζει με κινήσεις κάπως ακατανόητες, μιλώντας γρήγορα και λέγοντας ότι "Θα ήθελα να σας μεταφέρω συγκεκριμένα γεγονότα για το μέλλον ώστε να σας αποδείξω ότι υπάρχουν ταξίδια στο χρόνο", .


Όπως λέει, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι σε θέση να διανύουν 600 μίλια με μία μόνο φόρτιση μέχρι το 2021 και συμβουλεύει τους ανθρώπους να επενδύσουν το χρόνο και τα χρήματά τους στη βιώσιμη ενέργεια.

Η τεχνητή νοημοσύνη, λέει, θα έχει αναπτυχθεί ραγδαία μέχρι το 2021 και θα υπάρχει μια συσκευή, όπως περίπου τα σημερινά γυαλιά της Google, που δε θα ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα γυαλιά,  αλλά θα έχουν την ικανότητα επεξεργασίας δεδομένων, όπως αυτή των σημερινών επιτραπέζιων υπολογιστών!! και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Ισχυρίζεται επίσης ότι ο νικητής των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2020 θα είναι και πάλι ο Donald Trump. "Αυτό μπορώ να το πω με 100% σιγουριά, άλλωστε δεν σας μεταφέρω τη γνώμη μου", λέει.

Αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ως προς το πού θα συμβούν φυσικές καταστροφές ή άλλα σημαντικά γεγονότα τα επόμενα χρόνια.

Η ιστοσελίδα που έστειλε ο Νώε το υλικό, του πρόσφερε 700 δολάρια για να τον βοηθήσουν να περάσει τους επόμενους μήνες, ενώ όπως ισχυρίζεται, θα καταφέρει να προσαρμοστεί στη ζωή του έτους 2017.

"Σας ευχαριστώ που με ακούσατε, σας εύχομαι ένα καλύτερο μέλλον, αντίο και καλή τύχη", κλείνοντας την ομιλία του σαφώς ανήσυχος σε αυτά που μόλις αποκάλυψε.
Εντωμεταξύ, σε έγγραφο που στάλθηκε στο Πανεπιστήμιο του Sussex από τον αστροφυσικό John Gribbin και την σύζυγό του Mary Gribbin, ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει κάτι στους νόμους της φύσης ώστε να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο ανέφικτο.

Μπορεί να θεωρείται αρκετά δύσκολο αλλά δεν είναι απίθανο.

Η έρευνα του κ.Gribbin και της συζύγου του, αναφέρει ότι απαιτούνται δύο πράγματα για να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι στο χρόνο, η κατανόηση της θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάιν και της θεωρίας της Μαύρης τρύπας.

Το άρθρο αναφέρει ότι : "Η πιθανότητα ταξιδιού στο χρόνο περιλαμβάνει εκείνα τα παράξενα αντικείμενα, τις μαύρες τρύπες."
"Και δεδομένου ότι η θεωρία του Αϊνστάιν είναι μια θεωρία του χώρου και του χρόνου, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι μαύρες τρύπες προσφέρουν, καταρχήν, έναν τρόπο να ταξιδέψουμε μέσα στο χώρο, καθώς και μέσα στο χρόνο." 


Καθώς η διάκριση μεταξύ χρόνου και χώρου γύρω από μια μαύρη τρύπα γίνεται σχεδόν αδιαίρετη, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι μυστηριώδεις αυτές οντότητες(Μαύρες τρύπες) θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για το ταξίδι στο χρόνο.

Με πληροφορίες από  mirror.co.uk , express.co.uk
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours