Η υπηρεσία GOOGLE Maps street view, καταγράφει τα πάντα με τις ολοκαίνουργιες κάμερες που χρησιμοποιεί και δεν είναι λίγες οι φορές έχει καταγράψει απίθανα πράγματα.

Έτσι, στην συγκεκριμένη περίπτωση, έχει καταγράψει με τις υπ


ερσύγχονες κάμερες,  ένα άτομο που κατηγορείται για δολοφονία.

Ο Peter Madsen, 46 ετών που φαίνεται στη φωτογραφία, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της Σουηδού δημοσιογράφου Kim Wall, 30 ετών και ο οποίος προς το παρόν αρνείται τις κατηγορίες. 

Peter Madsen
Ήταν μια υπόθεση εξαφάνισης που η κατάληξη της σόκαρε όλο τον κόσμο.

Ο Δανός εφευρέτης, την μοιραία εκείνη ημέρα 
στις 10 Αυγούστου του 2017 , επιβιβάστηκε μαζί με την δημοσιογράφο, στο ιδιωτικό υποβρύχιο που είχε ανακατασκευάσει, το NC3 Nautilus, για ένα ταξίδι ανοικτά των ακτών της Κοπεγχάγης, .

Η δημοσιογράφος από εκείνη την ημέρα και μετά εξαφανίστηκε και 
στις 21 Αυγούστου. βρέθηκε το ακρωτηριασμένο της σώμα από έναν ποδηλάτη.

Το κεφάλι, τα πόδια και τα ρούχα της βρέθηκαν σε μεγάλες σακούλες από δύτες της αστυνομίας στις 6 Οκτωβρίου.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του είπε ότι ο θάνατος της δημοσιογράφου ήταν ένα ατύχημα και ότι πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι, όταν την πλάκωσε η βαριά καταπακτή του υποβρυχίου, αρνούμενος τις κατηγορίες για δολοφονία και ακρωτηριασμό του πτώματος της.

Βρίσκεται υπό κράτηση από τις 12 Αυγούστου 2017, με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ δικαστής αναφέρει, κατά την προκαταρτική εξέταση ότι, "υπάρχει υπόνοια ότι ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος για φόνο". 

Kim Wall
Ο Madsen και το υποβρύχιο του καταγράφηκαν από το αμαξίδιο της google, με τις εξελιγμένες κάμερες καταγραφής που διαθέτει, πολύ πριν από τη μοιραία νύχτα που εξαφανίστηκε η δημοσιογράφος. 

Οι φωτογραφίες είναι από τον Αύγουστο του 2010, όταν το υποβρύχιο του βοήθησε να ρυμουλκηθεί μια πλατφόρμα εκτόξευσης πυραύλων προς το σημείο εκτόξευσης.

Οι εικόνες από το street view δείχνουν τον Madsen την ώρα που ανεβαίνει στο ιδιωτικό του υποβρύχιο.Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours