Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η μαρτυρία δεκαπέντε περίπου ανθρώπων, που μπροστά στην κάμερα μιλάνε για την δυσφορία φύλου που ένιωθαν , την επέμβαση που πραγματοποίησαν με σκοπό να προσαρμοστούν στην ψυχική τους διαταραχή  και πως αργότερα κατάλαβαν το λάθος τους και άλλαξαν τρόπο ζωής.

Το παρακάτω βίντεο, όπως και άλλα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, προδίδουν τις προθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανώσεων και κινημάτων, που υπερασπίζονται δήθεν τα δικαιώματα της κοινότητας LGTB.

Στην ουσία δεν στηρίζουν τα άτομα αυτά, που χρήζουν ιατρικής βοήθειας και αποτελούν πχ, το 0,5, 0,7 ή 0.10 % των κατοίκων μιας χώρας, αλλά απαιτούν από το 99% να συμπλεύσει και να αποδεχτεί και να υιοθετήσει, σαν κάτι το φυσιολογικό, αυτή τη διαστροφή της φύσης και την κακοποίηση του σώματος, μέσω των επίπονων επεμβάσεων που υποβάλλονται.

Οι παραπάνω οργανισμοί,  χρησιμοποιούν αυτά τα άτομα για να περάσουν τα ήθη και έθιμα της νέας εποχής τους και προσπαθούν να προσαρμόσουν μια ολόκληρη κοινωνία στα θέλω της ψυχικής διαστροφής και ψυχοπάθειας, που οι ίδιοι καλλιεργούν στη νέα γενιά μέσω της τεχνολογίας.

Είναι στυγνοί εγκληματίες, ψυχοκτόνοι και αδίστακτοι ακόμη και απέναντι στα μικρά παιδιά, βιάζοντας τα ψυχικά αλλά και σωματικά, επεμβαίνοντας από την τρυφερή ηλικία των 15 ετών και βουτώντας τα στο δικό τους βούρκο των προτιμήσεων και των συνηθειών.

Και εφόσον η διαστροφή πλέον και με νόμο του κράτους θεωρείται δικαίωμα, θα προχωρήσουν και σε μικρότερες ηλικίες, ακόμα και στα παιδία του δημοτικού, μέσω του πλήρους ελεγχόμενου εκπαιδευτικού συστήματος, φέρνοντας τα σε επαφή με μια από τις πολλές ψυχοπάθειες της σύγχρονης και προοδευτικής εποχής μας.

Το ολιγόλεπτο βίντεο παρακάτω, μιλάει από μόνο του και ξεμπροστιάζει  μέσα σε 3 λεπτά όλους όσους κρατάνε υπερήφανα πολύχρωμες σημαίες και προβάλουν, διαφημίζουν και επιβάλλουν με νομοθετήματα την ψυχική διαστροφή στη κοινωνία από την εύθραυστη ηλικία των 15.
Στο τέλος παρουσιάζω ένα αφιέρωμα, με μερικούς από αυτούς που πρώτοι νομιμοποιούν τα παραπάνω, διαφημίζοντας και προωθώντας τη διαστροφή, συνένοχοι στο έγκλημα, που όμως απολαμβάνουν την καθολική αποδοχή του συστήματος και της "άμορφης" μάζας, γιατί αυτοί είναι οι κύριοι εκφραστές του συστήματος και αυτοί πλασάρουν τα ήθη τους μέσα από μια οθόνη, τα οποία και εισάγουμε σαν χώρα.

Αυτοί οι άνθρωποι- καλλιτέχνες και άλλοι πολλοί, μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας μέσω της τεχνολογίας και πολεμάνε απευθείας την συνείδηση την δική μας και των παιδιών μας.

Μας πολεμάνε από χιλιόμετρα μακριά, σε έναν ακήρυχτο και αθόρυβο πόλεμο, με θύμα τη σκοτωμένη συνείδηση μιας οικογένειας.

Την καταστροφή του θεσμού της οικογενείας και την αντικατάσταση της με ένα ….ομοίωμα οικογένειας, που τα μέλη της θα είναι όπως τα ονειρεύονται η Ε.Ε και ο ΟΗΕ και οι παρακάτω άξιοι εκπρόσωποί τους.

Φαντάζονται δηλαδή κάτι που δεν μοιάζει ακριβώς σαν οικογένεια, άλλα θα μοιάζει περισσότερο σαν μια συγκατοίκηση στα πρότυπα της εποχής των ρωμαϊκών οργίων, του Καλιγούλα, του Νέρωνα κτλ. Και αυτό το αποκαλούν πρόοδο και διακαίωμα.

Δυστυχώς, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι φιλοξενούμε όλους αυτούς τους εγκληματίες, που το σύστημα αποκαλεί showbiz, να μπαίνει και να πολεμάει την συνείδηση των παιδιών μας.

Μέσα από μια πρίζα καταστρέψαμε τον πολιτισμό μας...

Όμως,  πιστεύω πως μέσα από αυτή την πρίζα θα τον ξαναφτιάξουμε....όταν θα πάψει να δουλεύει.

Ποια άραγε είναι η ποινή για αυτόν που καταστρέφει την βάση της κοινωνίας, την οικογένεια;

Υπάρχει ποινή για όσους εργάζονται  αυτή την καταστροφή;

Υπάρχουν νόμοι να τιμωρούν αυτούς που προσπαθούν να κάνουν κάτι τέτοιο;

Όχι, διότι οι ίδιοι που προσπαθούν να καταργήσουν την οικογένεια, οι ίδιοι νομοθετούν και ασκούν την εξουσία και αλίμονο αν κάποιοι δεν μπορούν να το χωνέψουν ακόμη και τώρα..

Ας καμαρώσουμε λοιπόν τους εκφραστές της διαστροφής, αυτούς που γίνονται ίνδαλμα για μικρούς και μεγάλους και κακοποιούν και διαβρώνουν με τρόπο ύπουλο, τα ήθη των μελών μιας κοινωνίας, μέσα από την μεγαλύτερη υποταγή συνειδήσεων του πλανήτη, τη μικρή και μεγάλη οθόνη.

Adelle
Lady Gaga

MILEY CYRUS

LAVERNE COX Orange Is the New Black actress


BELLA HADID & KENDALL JENNER


LISA VANDERPUMP The Real Housewives of Beverly HillsMARIAH CAREY


KELLY OSBOURNE The TV personality

AMERICA FERRERA the former Ugly Betty star

DEMI LOVATO

BRANDY NORWOOD Grammy-winning singer


LANCE BASS The 'N Sync star
IGGY AZALEA

Απροσδιόριστο

Ariana Grande
Δεν ξέρω ποια είναι μεγαλύτερη διαστροφή τελικά, να αλλάξει κάποιος φύλο ή να έχει σαν πρότυπο τους παραπάνω.

Αρκούν; ....γιατί κουράστηκαcall me Rick

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours