Για καμιά δεκαριά μέρες ασχολούμασταν με το θέμα του 15χρονου οποίος θα μπορούσε να έχει πάρει την απόφαση να κόψει ΣΥΡΙΖΑ το λιγκουίνι του και να ξεχάσει μία για πάντα τις όμορφες στιγμές που Θα μπορούσε να χει με την Ελενίτσα την κοκκινομάλλα!

Λίγο η ψυχολογία λίγο η κατακραυγή κάτι φάνηκε ότι παει να γίνει αλλά μην ελπίζεις στο στόχο να πάνε όλα όπως τα έχουν σχεδιάσει!

Μόλις πάει να περάσει κι αυτό πετάγεται Jumbo βγάζει μία διαφήμισουλα ξανά να ασχολούμαστε όλοι με το θέμα…. απο εδω πάνε, απο εκει το φέρνουν, από δω ή από κει μέσα στη συνείδησή, να περάσει η εντολη δυνατά ότι πλέον στη ζωή μας η αποδοχή των ομοφυλοφίλων και του τρίτου φύλου πρέπει να είναι μία συνήθεια όπως η ανάσα μας!
Λες και πριν 10 χρόνια τους μαστίγωναν και τους κρέμαγαν στα δέντρα , λες και αυτή η ομάδα ανθρώπων δεν έχει καταφέρει εδώ και δεκαετίες να είναι μεσα στα πράγματα και να ελέγχει πολλά από αυτά που επηρεάζουν το μέλλον όλων μας.

Τόσο μεγάλη μάχη για δικαιώματα ανθρώπων που από τη φύση τους είχαν δημιουργησει κρυφα πολύ πιο πολλά δικαιώματα από όλους τους υπόλοιπους ….είναι για να αναρωτιέσαι!

Θα πεις τυχαίο ότι ο Τζάμπο με το που τελείωσε το ένα έφερε το άλλο για να κοιτάμε προς τα κει;

Τι να σου πω ρε καρντάση λες να είναι μόνο η μοδα, η γνώση των επικοινωνιολόγων ότι κάποιοι θα το πάρουν στα χέρια τους και θα το κάνουν λάστιχο; να και εμείς όπως όλοι οι άλλοι ασχολούμαστε… Αλλά είναι μόνο αυτό η πιο βαθύ και η σταγόνα που τρύπα το βράχο τσούκου τσούκου τσούκου τσούκου… Αύριο μεθαύριο όταν ο βράχος τρύπησει θα περάσουν νόμοι οι οποίοι μπορεί να ήταν σήμερα «δύσκολο» να περάσουν!

Εν πάση περιπτώσει να χαμογελάτε, η ζωή έχει μέσα της και χαρά και δυστυχία… Αποφασίστε εσείς ποια γωνία θέλετε να εκλαμβάνεται ως αληθινή σε αυτή τη ζωή… Δείτε το και λίγο με χιούμορ… Να ασχολούμαστε όλοι με ένα βίντεο από 1 παιχνιδάδικο που έδειξε αυτό που ετσι κι αλλιώς συμβαίνει!

Μου θυμίζει κατάσταση λίγο αυτούς τους πάστορες στην Αμερική τους πουριτανούς που λένε στα παιδιά στην εκκλησία μην το παίζετε και αυτή στα σπίτια τους έχουν τσόντες με παιδεραστία!

Οξύμωρος ο πολιτισμός της χεστρας, οξύμωρες και οι συμπεριφορές μας…. Που ενώ παραλίγο τα 15χρονα να έχουν την ευκαιρία να κόβουν το λιγκουίνι τους και εμείς να μην αντιδράσουμε καθόλου… σήμερα να κρίνουμε και να βρίζουμε τον μπακάλη μετά παιχνίδια που και αυτός γάτα είναι και εκμεταλλεύεται τα σημάδια των καιρών!

katohika.gr
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours