Αν μπορούσαμε να μετρήσουμε πόσους τόνους προγραμματισμό του νου έχει το μακελειό στο Λας Βέγκας θα χρειαζόμασταν ένα τάνκερ!

Ας δούμε λίγο τον τραγουδιστή ο οποίος τη στιγμή του μακελειού εχει ξεκινησει να τραγουδά ένα τραγούδι και να σημειώσουμε κάποιες συγχρονικότητες που όλως τυχαίως εμφανίζονται ξανά.

Ο τραγουδιάρης με το που ξεκίνησε το σκηνικό και το πολυβόλο άρχισε να χτυπά παρατάει το κοινό του και αρχίζει και τρέχει αντί να πει από το μικρόφωνο ότι πρέπει να προσέχουν η να καλυφθούν η να φωνάξει ένα ΣΟΣ…. Θα πει κανείς είναι συμπεριφορά πανικού αλλά αν σκεφτείς ότι στη σκηνή ήταν ο πιο καλυμμένος από όλους και δεις τον τρόπο με τον οποίο απομακρύνεται θα αρχίσεις να σκέφτεσαι αν είχε κάποια γνώση για το θέμα..

Βίντεο με τη στιγμή που αρχίζει και τρέχει πανικόβλητος και παρατάει σύξυλους τους χιλιάδες θαυμαστές του..
Τώρα ας θυμηθούμε ότι το μακελειό έγινε σε καζίνο του Λας Βέγκας..

Ας δούμε αυτή τη φωτογραφία από το γνωστό παιχνίδι των καρτών IlluminatiΚαι Ας δούμε και αυτή τη φωτογραφία με το τατουάζ που έχει ο τραγουδιαρης πανικόβλητος που εγκατέλειψε τους θαυμαστές τουΑς κάνουμε τώρα μία ένωση σε αριθμούς..

JA
Jason Aldean? (all Dead?)
J ένας βάλες έχει αξία 10, ένας Ασσος έχει αξία 1
10/1

Και ας δούμε εδώ ποια συναυλία ήταν προγραμματισμένη να είναι η επόμενη…Και Ελπίζω να είδες Αυτό που είδα και εγώ… Η επόμενη συναυλία που ήταν ήδη προκαθορισμένη να συμβεί ακυρωνεται… Αλλά ποιο είναι το ονοματάκι της; They dont know tour!!!!…(ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ)… Είπατε τίποτα;

Τελικα δεν πρεπει να εισαι τοσο καλο παιδι ρε Jason All dead η και εσυ εισαι ακομα μια χειροκινητη μαριονετα που δεν εχεις παρει χαμπαρι που σε οδηγουν!

katohika.gr
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours