4/10/2017

Έχει πολύ βάθος το τελευταίο περιστατικό στο Λάς Βέγκας.

Μόλις μερικές ώρες πριν το μακελειό στο Λας Βέγκας, με πήρε μια φίλη μου τηλέφωνο  η οποία είχε μόλις  επιστρέψει από το ταξίδι της στην Αμερική και μεταξύ των περιοχών που επισκέφτηκε ήταν και το Λάς Βέγκας. Μου μίλαγε συνέχεια για αυτό, μου περιέγραφε πόσο ενθουσιασμένη ήταν από τα χρώματα, τους ανθρώπους, τα κτίρια, τα καζίνο, από την όλη ατμόσφαιρα γενικά.... μου είπε και κάποια άλλα πράγματα για το Λος Άντζελες και γενικά η εμπειρία της ήταν απλά μαγική και ήταν κατα ενθουσιασμένη…..μόλις μερικές ώρες πριν το μακελειό στη συναυλία και εγώ έψαχνα ταυτόχρονα στο google map δω τα μέρη που πήγε.

Πολλές φορές η συγχρονικότητα είναι τρομακτική...

Δεν είχα σκοπό να γράψω για το συμβάν, άλλωστε εκεί τα παιδία στα κατοχικά νομίζω εξιχνίασαν την υπόθεση πλήρως, αλλά έπεσα επάνω σε ένα βίντεο στο twitter.

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε μια περίπου ώρα πριν πέσουν οι πρώτοι πυροβολισμοί.
Είναι το παρακάτω..


  Παίζει την γνωστη μελωδία της Αμερικής, "God bless America" αλλά την ώρα που το πλήθος συμμετέχει ενεργά στην τελετή-συναυλία, εκεί αριστερά όπως βλέπουμε υπάρχει μια κατασκευή σε σχήμα πυραμίδας! 

Και όχι μόνο υπάρχει δίπλα στον συναυλιακό χώρο εν μέσω σκότους, αλλά η κορυφή της πυραμίδας φωτίζεται και διακρίνεται μια λάμψη να εκπέμπεται από την κορυφή της πυραμίδας προς τον ουρανό. 

Και φυσικά καταλαβαίνεις τι συμβολίζει μια πυραμίδα που τονίζεται η κορυφή της…Ποιοι είναι από πίσω και τι έκαναν εκείνο το βράδυ.

Η προχθεσινή ανθρωποθυσία 59 ατόμων θα εκδηλωθεί το επόμενο διάστημα. Αφού καμία θυσία δεν πάει χαμένη. Οπότε κολλάει απόλυτα ο στίχος “God bless America”.

Ο Θεός της αμερικάνικης πυραμίδας που φωτιζόταν εκεί δίπλα στη συναυλία και κάθε πυραμίδας που γνωρίζουμε από την αρχαιότητα, δεν ευλογεί..

Σφραγίστηκε η μοίρα της Αμερικής και μένει πια ο χρόνος που θα φέρει πιο κοντά το πεπρωμένο της, όσo και αν κάποιοι ακόμη δεν θέλουν να το παραδεχτούν.

Είμαστε στα μισά του τρίτου 7..

Θα σου πω τι ενδέχεται να σημαίνει αυτό σε επόμενο άρθρο.


call me Rick...
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours