Φαίνεται ότι μια άλλη προοδευτική ομάδα που χρηματοδοτείται από το Soros κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να αποσταθεροποιήσει αυτό το έθνος.

«Θα συγκεντρωθούμε στους δρόμους και τις πλατείες όλων των πόλεων ,σε ολόκληρη τη χώρα, πολλές χιλιάδες διαδηλωτές που θα δηλώνουν ότι αυτό το καθεστώς είναι παράνομο και ότι δεν θα σταματήσουμε μέχρι να εκπληρωθεί η απαίτησή μας: Αυτός ο εφιάλτης πρέπει να τελειώσει: Το καθεστώς του Τράμπ πρέπει να φύγει"

Αυτά δήλωσε η ακροαριστερή οργάνωση Refuse Fascism.

«Η διαμαρτυρία μας θα πρέπει να αυξάνεται μέρα με τη μέρα και νύχτα με τη νύχτα - να συγκεντρωθούμε χιλιάδες, ως και εκατομμύρια διαδηλωτές - να είμαστε αποφασισμένοι να δράσουμε για να σταματήσουμε τον σοβαρό κίνδυνο του καθεστώτος Τράμπ / Πενς, ζητώντας με μια φωνή από ολόκληρο τον πλανήτη να του αφαιρεθεί η εξουσία. "

Μαζί με την εμφάνιση ακροαριστερών ομάδων, όπως η Black Lives Matter και η Antifa, η πρόσφατη ομάδα Refuse Fascism, φαίνεται να είναι μια άλλη ομάδα που φημολογείται ότι κινείται για την ανατροπή της κυβέρνησης Τράμπ από την εξουσία, αποκαλώντας στην τρέχουσα κυβέρνηση ως «καθεστώς» και « εφιάλτης» που θα πρέπει να απομακρυνθεί.

Οι παραπάνω απόψεις αντανακλούν σε μια τεράστια διαμαρτυρία που η ακροαριστερή ομάδα σχεδιάζει να διοργανώσει στις 4 Νοεμβρίου 2017.

Ελπίζουν ότι ο ακτιβισμός τους θα συμβάλει στη δημιουργία μιας κατάστασης όπου" αυτό το παράνομο καθεστώς θα απομακρυνθεί από την εξουσία ".

Παρά το γεγονός ότι το Τράμπ κέρδισε σε εκλογές σε μια ελεύθερη χώρα, η ομάδα εξακολουθεί να επιμένει ότι η προεδρία του δεν είναι έγκυρη.

Οι ενέργειες αυτής της ομάδας όμως δεν είναι καθόλου νέες.

Σύμφωνα με τον Breitbart, η Refuse Fascism φέρεται να ήταν μία από τις πολύ ακροαριστερές ομάδες πίσω από την περίφημη ταραχή του Berkeley.

Η ομάδα αυτή έχει επίσης λάβει δωρεά 50.000 δολαρίων από άλλη οργάνωση, τη Συμμαχία για την Παγκόσμια Δικαιοσύνη (AfGJ), η οποία έχει τη δική της ιστορία στην χρηματοδότησης ακροαριστερών κινημάτων.

Η Refuse Fascism περιέγραψε την εξέγερση του Berkeley ως "δίκαιη", ενθαρρύνοντας έτσι για περισσότερες ταραχές στο μέλλον ενάντια σε συντηρητικούς ομιλητές και αποφάσεις.

«Χθες το βράδυ, χιλιάδες φοιτητές, καθηγητές και άλλοι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την εμφάνιση και τη διοργάνωση συγκέντρωσης του Μιλό Γιαννόπουλου, ενός "εθνικιστή " όπως λένε.

Αυτή η διαμαρτυρία δείχνει την δρόμο για να γίνουν πολύ περισσότερες διαμαρτυρίες στο μέλλον ", δήλωσαν μέλη της Refuse Fasism.

"Ας είμαστε σαφείς. Ο Μίλο Γιαννόπουλος δεν ασχολείται με την «ελευθερία του λόγου». Συνειδητά πρωτοστάτησε στην Ναζιστικοποίηση του Αμερικανικού Πανεπιστημίου »,

Η "Συμμαχία για την Παγκόσμια Δικαιοσύνη" (AfGJ) υποτίθεται ότι έχει καταχωρηθεί ηλεκτρονικά, ότι συνεισφέρει οικονομικά στην οργάνωση Refuse Fasism, για να προκαλεί τις ταραχές.

Δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσον οι διαδηλωτές χρηματοδοτήθηκαν απευθείας.

Το AfGJ έλαβε περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότηση για το οικονομικό έτος 2016, το μεγαλύτερο ποσό προέρχεται από το Ίδρυμα Tides, το οποίο είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα και χρηματοδοτείται από τον George Soros.

Όσον αφορά το Ίδρυμα Tides, το οποίο βοήθησε στη χρηματοδοτήσει της Refuse Fasism, αποδεικνύεται ότι πρόκειται για την ίδια ομάδα που χρόνια πριν ερευνήθηκε από την Φορολογική Υπηρεσία του Καναδά και χαρακτηρίστηκε ως ριζοσπαστική ομάδα που χρηματοδοτείτε από ξένους.

Κατηγορήθηκε ότι λειτουργεί ως οργάνωση ξεπλύματος ξένων κεφαλαίων-δωρεών που επιθυμούν να χρηματοδοτήσουν πολίτικες δράσεις, αλλά δεν ήταν ένα Καναδικό φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ένας Καναδός υπουργός, υπονόησε τότε ότι η οργάνωση αυτή εμπλέκεται σε «ξέπλυμα χρήματος» προωθώντας φιλελεύθερες ιδέες, σύμφωνα πάντα με το The Globe and Mail.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές από αυτές τις ακροαριστερές ομάδες μπορούν να οργανωθούν όταν έχουν πλούσιους υποστηρικτές, όπως ο Soros.

Η ευαισθητοποίηση του κοινού είναι η καλύτερη λύση για την παύση αυτών των προσπαθειών.

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours