- Οι τζιχαντιστές επεκτείνουν τα σχέδια τους για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις - Μοναδικός στόχος να... εξοντώσουν τους Δυτικούς - “Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει, αλλά πότε”

Νέο στόχο έχουν βρει οι τζιχαντιστές για να σκορπίσουν ξανά τον θάνατο, με μοναδικό σκοπό να… θερίσουν τους Δυτικούς.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, μέλη του Ισλαμικού Κράτους ακολουθούν ειδική εκπαίδευση για να “χτυπήσουν” στην Καραϊβική, όπου τα πολυτελή τουριστικά θέρετρα φιλοξενούν εκατοντάδες Ευρωπαίους τουρίστες.
Μαχητές από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο

“Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει, αλλά πότε”, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

“Πολλοί μαχητές από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έχουν ενταχθεί στον ISIS”, τονίζει από την πλευρά του, ο Τζον Εστάντα, πρώην Αμερικανός πρέσβης στη χώρα. “Αυξάνονται συνεχώς και είναι σημαντικό ότι μιλούν αγγλικά. Το Ισλαμικό Κράτος τούς χρησιμοποιεί για να διαδώσουν το μήνυμά τους στην Καραϊβική”, προσθέτει.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Καταπολέμησης του Εγκλήματος της Καραϊβικής, περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν φύγει από την Καραϊβική με προορισμό τη Συρία για να γίνουν μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Πηγή: Express
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours