2/10/2017Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταγράψεις ένα γεγονός που ετοιμάζεται να εκδηλωθεί.

Και υπάρχει τρόπος να μην γίνονται αντιληπτά τα ευρήματα σου, μέχρι αυτά να λάβουν σάρκα και οστά, την κατάλληλη χρονική,  μέσα στην «εικονική» πραγματικότητα που είμαστε τοποθετημένοι.


το έμπιστο σημειωματάριό μου..
Πιθανός για κάποιους, δεν είχε μεγάλο αριθμό απωλειών η σημερινή επίθεση στη Γαλλία, αλλά προστέθηκε και καταγράφηκε και αυτή στην συνείδηση αυτών που πρέπει.

Τούβλο τούβλο χτίζουν την νέα «εικονική» πραγματικότητα που οραματίζονται,μέσα απο την λεγόμενη τρομοκρατία, την ίδια ακριβώς ώρα που εμείς είμαστε απασχολημένοι με τεχνητά καθημερινά προβλήματα και  πλημμυρισμένοι από σκοτούρες, απελπισία, φοβίες και ανασφάλεια για το τι μας επιφυλάσσει το αύριο, ένα αύριο που καιρό τώρα το έχουν πάρει εργολαβία και το καλουπώνουν με τα συνειδησιακά τους υλικά και που αυτά τα υλικά θα πρέπει εμείς να τα υιοθετήσουμε...όπως λένε για το καλό μας, για την ασφάλεια μας...υλικά που υποτίθεται θα μας εξασφαλίσουν μια ειρηνική- αναίμακτη συνέχεια, που τόσο στερούμαστε στην εποχη μας από το φάντασμα(κυριολεκτικά) της "τρομοκρατίας", που ταξιδεύει αψηφώντας σύνορα, κράτη, πολιτισμούς, εποχές, ηλικίες..τα πάντα!


Κυριακή 3.28 pm
Το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας, στη νότια Γαλλία, η οποία στοίχισε τη ζωή σε δυο νεαρές και στον δράστη


Σήμερα είναι 1η Οκτωβρίου και σκέφτομαι τι τίτλο θα έδινα στον μήνα που σήμερα μας έκανε ποδαρικό. Δε ξέρω…όμως είναι άλλος ένας μήνας που ξεκινάει με 9 και 6.

Σήμερα θυσιάστηκαν στο βωμό των "θεών τους" δύο νέα κορίτσια 17 και 20 ετών.
Για την ακρίβεια τα έσφαξαν, όπως έσφαζαν κάποτε οι λαοί της αρχαιότητας τα "ζωντανά" εμπρός του θυσιαστηρίου για να εξευμενίσουν τους Θεούς τους, που τους έπιαναν τα ψυχολογικά τους, κράταγαν μούτρα και εξαγριώνονταν με τους κοινούς θνητούς.
Τελικά δεν πέρασε ούτε μια ημέρα από τότε.
Ζούμε σε ένα απέραντο σφαγείο, όπως τότε έτσι και τώρα, βουτηγμένοι σε μια τεχνητή ειρήνη και περιμένοντας απλά το πότε θα έρθει και η δική μας η σειρά, πότε θα φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για την επόμενη προσφορά στο θυσιαστήριο τους.

Καλό μήνα......;

call me Rick...


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours