Ενας παράξενος οίκος ανοχής άνοιξε στη Γερμανία. Το "Bordoll", όπως ονομάζεται, βρίσκεται σε ένα καταπράσινο δρόμο στο Dortmund και διευθύνεται από μια 29χρονη γυναίκα που ονομάζεται Evelyn Schwarz.

 


Αυτή τη στιγμή στεγάζει 11 κούκλες από σιλικόνη και τις "εκδίδει" για € 80 (£ 71) τη μία ώρα.

Κάθε κούκλα ζυγίζει 30 κιλά και έχει το δικό της όνομα και εξωτερικά διαφέρουν η μία από την άλλη.

Η Schwarz τις εισήγαγε από την αγορά της Ασίας, καταβάλλοντας το ποσό των 1.786 δολαρίων για την καθεμία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Bordoll, οι κούκλες είναι "εξαιρετικά υψηλής ποιότητας". 
«Οι κούκλες αυτές είναι οι γυναίκες που ονειρεύεται κάθε άντρας», λέει ο ισότοπος της Schwarz , υποστηρίζοντας ότι οι κούκλες είναι "πάντα πρόθυμες" και "ακομπλεξάριστες".

Σαν να είναι κάτι συνηθισμένο η επαφή με τις πανάκριβες κούκλες, ο ισότοπος προσφέρει ένα κατάλογο «πιθανών υπηρεσιών».

Οι 11 κούκλες κατηγοριοποιούνται ως "real", "skinny", "fantasy" ή "anime" και παρατίθενται στην ιστοσελίδα μαζί με τα πλήρη χαρακτηριστικά τους - από το χρώμα μαλλιών μέχρι τις διαστάσεις του σώματος τους.

Οι επισκέπτες μάλιστα ενθαρρύνονται να φέρουν ρούχα για να ντύσουν τις κούκλες τους όπως αυτοί επιθυμούν.

Η Schwarz εξήγησε ότι ο πορνείο είναι πολύ δημοφιλές στη Γερμανία, με τις κούκλες να νοικιάζονται περίπου 12 φορές την ημέρα, σε άντρες κάθε ηλικίας, από όλη τη χώρα.

Υποστηρίζει επίσης ότι το 70% περίπου των πελατών της, επιστρέφουν για μια δεύτερη επίσκεψη και οι πελάτες συχνά έχουν «ανεκτικές» συζύγους, που τους περιμένουν έξω στο αυτοκίνητο τους ενώ οι σύζυγοι τους κάνουν σεξ με τις κούκλες σιλικόνης.

Η Schwarz έπρεπε πρόσφατα να αντικαταστήσει την "Άννα", μία από τις πιο δημοφιλείς κούκλες του οίκου ανοχής, αφού ένας πελάτης την έσπασε.

Παρόλο που οι πλαστικές κούκλες της Schwarz διαφέρουν δραστικά από τα ρομπότ του σεξ, τα οποία μπορούν να κινηθούν, να μιλήσουν και να ανταποκριθούν στην αφή, η φιλοσοφία της επαφής με ένα από τα δύο γυναικεία ομοιώματα, είναι αδιαμφισβήτητα παρόμοια.

Σύμφωνα με τον David Levy, συγγραφέα του βιβλίου "Αγάπη και Σεξ με τα Ρομπότ», τα ρομπότ του σεξ μπορούν να επιφέρουν μια σειρά από θετικά οφέλη στην κοινωνία, όπως η βοήθεια στη μοναξιά των μοναχικών ανθρώπων που δεν μπορούν να έχουν μια σταθερή σχέση .

«Δεν βλέπω τίποτα κακό από ηθικής άποψης στην ύπαρξης σεξουαλικών σχέσεων με ρομπότ.»

Οι πεποιθήσεις του μάλιστα υποστηρίχθηκαν από πρόσφατη έκθεση του Ιδρύματος για την Υπεύθυνη Ρομποτική, η οποία υποστηρίζει ότι τα ρομπότ θα μπορούσαν να φέρουν μια «επανάσταση» στο σεξ και να βοηθήσουν εκείνους που απογοητεύονται με τις σχέσεις της πραγματικής ζωής.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours