9/10/2017 4.27 pm


Πριν λίγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής καλωσόρισε στα βουλευτικά θεωρία τους μαθητές-τριες του δημοτικού Αργολίδος, όπου επισκέφτηκαν σήμερα την Βουλή.

Το είδα και δεν πίστευα στα μάτια μου..


Πήγατε τα παιδάκια του δημοτικού Αργολίδος στην ολομέλεια που συζητείται το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

Ρε δε ντρέπεστε; Είναι παιδία του δημοτικού, τώρα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τι γίνετε και πάτε να μολύνετε τις ψυχές τους με τις διαστροφικές σας ομιλίες, εισηγήσεις και παρεμβάσεις;

Δεν έχω λόγια πραγματικά…ή μάλλον έχω αλλά δεν πρέπει.

Προσπαθώ εδώ και ώρα να ακούσω την ολομέλεια της Βουλής, στο ρουσφετοκάναλο της...

Αν και καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να ακούσω αυτά που λένε, αυτό δεν είναι δυνατόν. Και επειδή δεν θέλω να σπάσω την τηλεόραση την έκλεισα.

Ακούς από άτομα, υποτίθεται μορφωμένα και εκλεγμένα από τον λαό, λόγια που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ξεστομίζονται.

Και οι πιο επικίνδυνοι εκεί μέσα είναι αυτοί των Αν. Ελλήνων. Αυτοί είναι οι λύκοι που έχουν ενδυθεί τον μανδύα των προβάτων και υποτίθεται πως η στάση τους μέσα στην Βουλή θα υπηρετούσε τις ελληνικές αξίες και το ήθος που μας κληρονόμησαν οι συγγενείς μας.

Αντ’ αυτού, κρυμμένοι πίσω από τα ανθρώπινα δικαιώματα που υποτίθεται υπερασπίζεται η εγκληματική ευρωπαϊκή οργάνωση και αλλά ύπουλα και κλειστά λόμπι με την μορφή ΜΚΟ και οργανισμών, οι Ανεξ.Ελληνες προσπαθούν να το παίξουν και προστάτες της ανήλικης διαστροφής, υπέρμαχοι των δικαιωμάτων της ανθρώπινης ψυχασθένειας, κάτι που υπερασπίζεται, όπως δήλωσε από το βήμα της βουλής ένας μασκαράς των ΑνΕλ., ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας παρακαλώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση παρακαλώ και ο δικός μας λόγος δεν έχει αξία μπροστά στις αποφάσεις των εγκυρότατων και ανεξάρτητων αυτών παγκοσμίων θεσμών , δηλαδή με λίγα λόγια...ποιοι είμαστε εμείς που θα ορθώσουμε ανάστημα μπροστά στα θέλω και τις μελέτες των αλάνθαστων και αμερόληπτων Παγκόσμιων οργανισμών που υπερασπίζονται ισόνομα τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Ακούς τι είπε; Όσοι διαφωνούμε, ο λόγος μας και τα επιχειρήματα μας δεν είναι έγκυρα, ούτε έχουν αξία μπροστά στην άποψη της παγκόσμια κοινότητας!!!!

Η Παγκόσμια κοινότητα γνωρίζει καλύτερα από όλους μας και εκδίδει φιρμάνια που αργότερα γίνονται νόμοι του κράτους.

Και αν διαφωνούμε, το πολύ πολύ να μην λαμβάνετε υπόψιν.

Η Παγκόσμια κοινότητα, κοινοβουλευτικά τρωκτικά που ροκανίζετε 7000 ευρώ το μήνα, για να επιβάλλετε πάσης φύσεως ηθική, οικονομική, εκπαιδευτική, κοινωνική διαστροφή είναι στα χέρια του παγκόσμιου ελέγχου, μιας μερίδας τσαρλατάνων που υπηρετούν ατζέντες.

Η Παγκόσμια κοινότητα που επικαλείστε κύριοι της Βουλής, ψηφίζει και επιβάλλει στα κράτη μέλη τα παρακάτω, τα οποία  φτύνω και σας τα κολλάω στα μούτρα:

Για αυτό τι έχετε να πείτε κύριοι της Βουλής; Να έχουν τα παιδιά παραπάνω από έναν γονέα;Η οικογένεια μεταβάλλεται;
Δεν θα συνεχίσω άλλο, όποιος έχει κρίση και διάκριση είναι σε θέση να καταλάβει τι έρχεται μετά και  απλά καταθέτω μερικές σκηνές σε όλο αυτό το θέατρο που παίζεται.

Αν καταφέρουν να περάσουν το νομοσχέδιο για τα 15χρονα, έχει καλώς, αλλά στόχος νομίζω είναι άλλος. Το σκεπτικό τους μπορεί να είναι ακόμη πιο σκοτεινό.

Φέρνουν προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο έκτρωμα και όχι μόνο, αλλά το πλάθουν έτσι ώστε να πιάνει και την ευαίσθητη ηλικία των 15 ετών. Ο κόσμος αντιδρά, όσοι αντιδρούν και πώς να γίνει αλλιώς όταν ξαφνικά πας να νομιμοποιήσεις το αφύσικο και την προσωπική ψυχοπάθεια του καθενός από τα 15 και επιβάλεις στην κοινωνία να κάνει κάτι τέτοιο αποδεκτό.

Όμως τι λένε όλοι;

Παύουν να κοιτάνε την ψυχοπάθεια (αυτοπροσδιορισμός το βάφτιζαν που μέχρι το ’60 ήταν ψυχοπάθεια στα εγχειρίδια του Π.Ο.Υ) και κοιτάνε την ηλικία. Μένουν μόνο στην ηλικία των 15 και ένα μέρος της κοινής γνώμης αντιδρά στην ηλικία μη γνωρίζοντας ότι υποσυνείδητα ο ντόρος για αυτό το θέμα δεν γίνετε για την ηλικία, αλλά για να γίνει αποδεκτή η πράξη, η αλλαγή, η ενσωμάτωση των νέων ηθών, των νέων στερεοτύπων που θα αντικαταστήσουν τα παλαιά, αυτά της νέας εποχής, από το σύνολο ολόκληρης της κοινωνίας.

Και μην απορείς αν αύριο κάνουν ακόμη και στροφή 180 μοιρών και υποχωρήσουν στις πιέσεις της κοινής γνώμης, λέγοντας εντάξει.... από τα 15 δεν το ψηφίζουμε, ας το πάμε στα 18.

Τότε τι θα πει η κοινή γνώμη;

Σίγουρα θα νιώσει ένα αίσθημα δικαιοσύνης, αφού έχει εστιάσει στην ηλικία και όχι στην φιλοσοφία του νομοσχεδίου και έτσι υποσυνείδητα θα έχει δεχτεί την ουσία του νομοθετικού εκτρώματος, θα έχει αποδεχτεί τη διαστροφή και την ψυχοπάθεια σαν αποδεκτό, απλά θέτοντας μια απλή κόκκινη γραμμή, ένα ηλικιακό όριο, που στην συνέχεια είναι εύκολα παραβιάσιμο.

Και αργότερα, στην περίπτωση πάντα που ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι, θα μειώσουν το όριο ηλικίας από τα 18 έτη στα 15 ή τα 16 έτη και αφού θα μειωθεί το όριο ηλικίας αυτόματα τα παιδία από την ηλικία των 15-16 θα έχουν όλα τα προνόμια που απολαμβάνανε στην ηλικία των 18 και μέσα στα προνόμια της ψήφου, της οδήγησης κ.α. θα είναι και η δυνατότητα που του δινέι το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.Αν γίνει αυτή η κολοτούμπα θα γίνει στο 90.

Όπως και να έχει, από σήμερα και μέχρι αύριο το βράδυ η χώρα πενθεί, με όποιον τρόπο κι αν περάσουν το νομοσχέδιο.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά το να έχεις και παιδάκια του δημοτικού στα θεωρία της Βουλής και να γίνονται κοινωνοί της κοινοβουλευτικής κατάντιας και σαπίλας, προδίδει τις εγκληματικές προθέσεις τους, που έχουν σκοπό να αγγίξουν και ηλικίες κάτω των 15 ετών, μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχεδιάζονται στις Βρυξέλλες.

Χαρείτε σήμερα και αύριο, ανάξιοι εκπρόσωποι της κοινωνίας, μαζί χαίρονται και τα αφεντικά σας, άλλωστε είναι οι μέρες σας, ή ώρα που το σκοτάδι νικάει το φώς.call me Rick...


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours