10/9/2017  3.34 am

Είμαστε όρθιοι στην προβλήτα και περιμένουμε το πλοίο των εξελίξεων που όταν επιβιβαστούμε μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Πως περιμένεις ένα πλοίο στο λιμάνι, επιβιβάζεσαι και αυτό αναχωρεί στην ώρα του(συνήθως); Κάπως έτσι…

Μόνο που δεν θα πάρουμε το πλοίο για τις διακοπές, αλλά το πλοίο των εξελίξεων.

Από την στιγμή που θα επιβιβαστούμε στο πλοίο των εξελίξεων, με κατεύθυνση για πολλούς άγνωστη και τις καιρικές συνθήκες του ταξιδιού απρόβλεπτες, δεν θα μπορούμε ούτε να πηδήξουμε από αυτό , ούτε να γυρίσουμε πίσω.

Αύριο και όπως όλα δείχνουν εκδίδεται το εισιτήριο δίχως επιστροφή…

Θυμάσαι το καλοκαίρι πως έφυγε; Πως μπήκε ο φθινόπωρος;

Δυο ισχυρότατοι σεισμοί Ιούνιο, Ιούλιο και τον Αύγουστο φωτιές…πολλές … παντού.
Σεπτέμβριος και οι ακτές μολύνθηκαν, το μπλε έγινε μαύρο, το χρώμα της σημερινής ημέρας.

Κάθε μήνας και μια καταστροφή, κάθε επίσκεψη και μια προειδοποιήση.

Πόσοι άραγε το έπιασαν και είπαν ότι τα συντρίμμια, οι στάχτες και η πίσσα δεν έγιναν στην τύχη, αλλά ήταν κομμένα και ραμμένα για να μας ψιθυρίσουν αυτό που οι παγκόσμιες κινήσεις μας φωνάζουν.

Πόσοι άραγε αντιλαμβάνονται το γιατί; Γιατί να συμβαίνουν αυτές οι καταστροφές, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει; Ποιοι είναι αυτοί που τα προκαλούν και ποιοι είναι αυτοί που μας προστατεύουν;

Όλοι βλέπουν αλλά όπως φαίνεται λίγοι καταλαβαίνουν.

Και αυτοί που καταλαβαίνουν, δεν εισακούονται. Ζουν ανάμεσά μας άτομα που καιρό πριν έχουν δει τι πρόκεται να γίνει, τι ετοιμάζεται και προσπάθησαν να μιλήσουν, με όποιον τρόπο μπορούσε ο καθένας, αλλά στην συνέχεια κατάλαβαν ότι η μάζα παραμένει μάζα και σαν μάζα ομοιόμορφα μετακινείται όπου την πάει το ρέμα της εποχής που κάποιοι ελέγχουν, με αποτέλεσμα να κουραστούν, να απογοητευθούν, να αηδιάσουν και να θέλουν να τα παρατήσουν, να σβήσουν τη δική τους λάμπα και στο τέλος να μείνει μόνο το σκοτάδι.

Αηδίασαν… αντικρίζοντας την κατάντια της κοινωνίας, που μοχθήσαμε για να έρθει σε αυτό το χάλι, αηδίασαν στην ιδέα της γιαλαντζί Δημοκρατίας, στην ιδέα της ενωμένης Ευρώπης, στην ιδέα των κομμάτων, στην ιδέα της σύγχρονης Ελλάδας με τα προϊστορικά ένστικτα…σιχάθηκαν τις συμπεριφορές της νύχτας, τους μπράβους, το κατάντημα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, το νόμιμο εμπόριο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, το ανεξέλεγκτο εμπόριο των ναρκωτικών, την ουτοπική χλιδή και τη διεφθαρμένη ελίτ, που κινείται υπεράνω νόμων και κανόνων και πάντα εις βάρος των αδυνάτων…αηδιάσαν με την δύναμη των μέσων εξαπάτησης, με τους θεσμούς που αργοσαπίζουν, με τους καμουφλαρισμένους νταβατζήδες της ηλεκτρονικής μας σκλαβιάς, με τους κατοίκους ενός κράτους που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίζουν την επίθεση στις διαχρονικές αξίες της χώρας τους, αλλά είναι σε θέση να εξαγοράζονται για μερικά ευρώ…για μια κάρτα σίτισης, για ένα επίδομα, για μια επιδότηση.

Ξέρεις... κουράστηκαν να βλέπουν να επικροτείται η αδικία, η διαφθορά και η διαστροφή και να τιμωρείται το δίκαιο, το λογικό, το ηθικό.

Όπως φαίνεται και με βάση πάντα τα τωρινά δεδομένα, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.

Ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα….αηδίασε και αυτός με τα ανθρώπινα καμώματα και βιάζεται να μας παραδώσει σε καταστάσεις που θα εξυγιάνουν το νου και τη συνείδηση και επάνω σε αυτό να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, σε βάσεις στέρεες, που θα εξασφαλίσουν την συνέχεια μας ως άνθρωποι και όχι ως ζώα, με πρωτόγονα ένστικτα και μαντρωμένα σε ανεπτυγμένες τεχνολογικά αστικές ζούγκλες.

Η ώρα για την επιβίβαση πιθανός να παραμένει ακόμη άγνωστη, ωστόσο τα σημάδια για όσους τα παρατηρούν, μαρτυρούν ότι πλησιάζει πλέον επικίνδυνα.

Όπως είπαμε και πρόσφατα, είμαστε πολύ κοντά στα μισά του τρίτου 7, ένα 7 που ολοκληρώνεται στο αντίστροφο του χρόνου που μας είχαν ορίσει ότι ο κόσμος θα καταστραφεί και που τελικά δεν καταστράφηκε.

Παράξενα τα βρίσκω παράξενα στα λέω…και ελπίζω να βρεθεί ο χρόνος ώστε να παρουσιαστούν το αμέσως επόμενο διάστημα κάποια πράγματα, ιδιαίτερα χρήσιμα.

Σήμερα και εκτός απρόοπτου φυσικά, θα είναι μια από τις πιο μαύρες σελίδες της Ελλάδος..ίσως μερικοί εκσυγχρονιστές να διαφωνούν αλλά ας αφήσουμε το χρόνο να κυλήσει και είμαι βέβαιος ότι θα μας λύσει τη διαφωνία.

Ίσως είναι η πιο μαύρη ημέρα στην ιστορία της χώρας, διότι αυτό που γίνετε σήμερα δεν έγινε ποτέ στο παρελθόν, σε καμία εποχή, όσο βαθιά και αν ψάξουμε στην ιστορία και σε κανέναν πολιτισμό επί της γης, όσο βάρβαρος και ειδωλολάτρης να ήταν.

Δεν θα σχολιάσω τίποτα παραπάνω, γιατι θα μιλήσω όπως μου ρχετε, άσχημα δηλαδή και θα κάνω κακό σε μένα, απλά τονίζω την ουσιαστική επίδραση που θα έχει το σήμερα για το αύριο της χώρας.

Τέλος, υπάρχουν μερικές ημέρες μέσα στον Οκτώβριο που δεν είναι και πολύ καλές.

Είναι αυτό που λέγαμε..το 6 γίνεται 9.

Μέρες που τους αρέσουν να φιλοξενήσουν κάτι που θα επηρεάσει τη μάζα..

11,12 31,30.

Είναι και ένα πέμπτο…αυτό το κύκλωσα με στυλό κόκκινο και θα το περιμένω, ανακρίνοντας τα σημάδια των επόμενων ημερών και τι αυτά θα μαρτυρήσουν.

call me Rick...
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours