Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η επίθεση καταδρομικού τύπου σημειώθηκε στο ΑΤ Πεύκης τα ξημερώματα δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά γράμματα.

Βλέπουμε πως την Ελλάδα πλέον ο εχθρός δεν την απειλεί αποκλειστικά στα σύνορα, όπου φρουρούν οι Έλληνες στρατιώτες, αλλά εκεί που η χώρα κοιμάται και δη στις πόλεις της.

Οι κουκουλοφόροι αντικαθιστούν σιγά-σιγά το κράτος και μετατρέπονται σε «όργανα επιβολής βίας».

Η ομάδα των 10 κουκουλοφόρων μετέβη στο τμήμα επί της οδού Κονίτσης και επιτέθηκαν πετώντας βόμβες μολότοφ. Η καταδρομική επίθεση κράτησε μόλις δύο λεπτά, με τους κουκουλοφόρους να εξαφανίζονται στα γύρω στενά.

Για ανθρωποκτόνο διάθεση εκ μέρους των κουκουλοφόρων έκανε λόγο ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών εξηγώντας ότι «πέταξαν βόμβες μολότοφ με λάδι στο υπόγειο για να πιάσει φωτιά όλο το κτίριο. Ο συνάδελφος γλίτωσε επειδή μπήκε μέσα στη θωρακισμένη σκοπιά».

Ο Ελληνικός Στρατός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει Τούρκους σε Αιγαίο και Θράκη, πιστέψτε μας! Τους κουκουλοφόρους όμως πως θα τους αντιμετωπίσει;

Μπορεί ενδεχόμενη σύρραξη με Τουρκία σε Αιγαίο ή Θράκη, μετά από το πολυαναμενόμενο «θερμό επεισόδιο», να μην κρατήσει πολύ καιρό, ωστόσο η Ελλάδα θα πάρει μέρος στον πόλεμο, ο οποίος θα ξεσπάσει, ενδεχόμενα μαζικά, εντός συνόρων. Και θα είναι πολύ πιο σκληρός!


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours