Αγαπημένο μου ημερολόγιο σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατι σε λίγο καιρό θα μπορώ να είμαι χαρούμενη, μόλις έμαθα ότι στη Βουλή ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που δίνει το δικαίωμα να αλλάξω το φύλλο μου μόνο με την υπογραφή μου.

Για μένα αυτό είναι ένα καταπληκτικό νέο, καταρχάς να σου θυμίσω αγαπημένο μου ημερολόγιο ότι εκτός από το πάθος μου για την γυναίκα είμαι και ένας δεινός επιχειρηματίας…. Έχω το ταλέντο από τότε που ήμουνα μικρός, ακόμα θυμάμαι τα κουλουράκια της γιαγιας που τα πούλησα σε όλα τα σχολεία της γειτονιάς λέγοντας ότι τα φτιάχνω μονος μου !

Θα ηταν σίγουρα καλύτερο σε απόδοση και σε πωλήσεις αν από μικρός μπορούσα να φοράω τις φουστίτσες μου και να με φωνάζουν Έρη….

Έκατσα και έψαξα στο ίντερνετ ότι μπορώ σαν γυναίκα να πάρω επιδότηση …..

«….Επιδοτήσεις για την ίδρυση επιχειρήσεων

Οι ενισχύσεις αφορούν άνεργες γυναίκες ηλικίας 18 – 64 χρόνων προκειμένου να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ακόμη και μέσα στο σπίτι τους. Πρόκειται για ένα νέο κύκλο του προγράμματος ΕΣΠΑ….»

Ακόμα από οτι ρώτησα απέξω απέξω τον μπαμπά μου δεν Υπάρχει νόμος που να προσδιορίζει το γυναικείο όνομα ή το θηλυκό…. Και έχω την αίσθηση ότι ο νόμος που μολις ψηφίστηκε δεν μου στερεί το δικαίωμα να αλλάξω γνώμη για καμιά σαρανταριά φορές ακομα…. Στο κάτω κάτω η ελευθερία του ανθρώπου είναι να μπορεί να εκφράζεται… Ίσως Λοιπόν τα καλοκαίρια να είμαι ο Λευτέρης που θα μπορώ να κάνω τις δουλειές μου στα νησιά… Και το χειμώνα να γίνομαι η Ερη όπου θα μπορώ να δουλεύω μέσα στην πόλη σε οποιοδήποτε project έχω σκεφτεί…

Σίγουρα δεν με προσδιορίζει το χαρτι για το ότι είμαι στην πραγματικότητα, και από ότι γνωρίζω αυτός ο νόμος έχει απόλυτη εμπιστευτικότητα, μπορώ στην ταυτότητα μου να λέγομαι Λευτέρης αλλά να ανήκω στο θηλυκό γένος χωρίς όμως αυτό να το μάθει κανείς… Μόνο εγώ η ταυτότητα και το αγαπημένο μου κράτος…. Έτσι θα γλιτώσω και από τις εξηγήσεις προς τον μπαμπά μου που όταν γεννήθηκα κερναγε ουζα στο καφενείο και ακόμα το λέει και καυχιέται!

Είμαι σίγουρος σίγουρη επειδή από ότι έχω δει σε αυτό το κράτος οι νόμοι αλλάζουν σαν τα πουκάμισα ότι θα μπορώ σίγουρα…. Να μπω σε προγράμματα ΕΣΠΑ και σαν άντρας και σαν γυναίκα… Αν το 2018 επιχορηγούνται οι γυναίκες επιχειρηματίες… Θα είμαι μία καταπληκτική Έρη… Θα γλιτώσω το στρατό… Και θα ασχοληθώ με το αγαπημένο μου χόμπι πού είναι οι επιχειρήσεις..!

Το 2028 που θα ειμαι πάνω από 26 χρόνων τότε μπορεί το ΕΣΠΑ να δινει επιχορήγηση στους νέους καινοτόμους επιχειρηματίες πάνω από 25…. Κανείς δεν μου στερεί το δικαίωμα να νιώσω άντρας ξανά… Και από ιδέες Έχω πολλές πάρα πολλές…!

Κι αν ο Στρατός έρθει τότε να με καλέσει αφού εχω πάρει τα χρήματα… Θα ξανανιώσω γυναίκα… ασε που αν με βάλουνε στο στρατώνα μπορω να μπω και σαν γυναικα .. οπου νομιζω θα ειναι αλλιως τα πραγματα….. Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να θέλω να πάω και στο Στρατο…ποιος θα το μαθει αλλωστε … οταν υπηρετεις υπηρετεις τι σημασια εχει τι γραφει το χαρτι!!

Και στο κάτω κάτω.. Κανείς δεν μπορεί να μου απαγορέψει να είμαι μία όμορφη γυναικα .. Που της αρέσουν οι γυναίκες… Δεν κατάλαβα δεν υπάρχει το τρίτο φύλο το οποίο μπορεί να είναι ομοφυλόφιλο;


Τι άλλαξε λοιπόν με μια υπογραφη; πλήρη εμπιστευτικότητα, η Ταυτότητα έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις συνεργασίας με το κράτος… Και εγώ θα είμαι πάντα ο Λευτέρης για τους ανθρώπους που θέλω να είμαι ο Λευτέρης…. Για το κράτος θα μαι η Έρη … Οπου κανεις δεν της στερεί το δικαίωμα να ερωτευτει την Μαιρη …!

Τώρα που σου γράφω ψάχνω ακόμα τους νόμους για τα κοινωνικά οφέλη στην γυναίκα..πχ με τόσα παιδιά τόσο επίδομα μπορώ να ψήσω κάτι ανιψακια μου να τα υιοθετήσω …! θα κοιταξω και τα εργασιακά ..άδειες εγκυμοσύνης και πολλά κόλπα μυρίζομαι οτι μπορώ να βρω !…Να μην ξεχάσω και τα όρια σύνταξης αν είναι διαφορετικά από γυναίκα σε άνδρα !…Ωωωω ΩΩωωω παίζει και η διατροφή χμμμ εκεί πρέπει όντως να γίνω γυναίκα …μαλακια αυτό! … Να μην ξεχάσω να δω τα εκτός έδρας έξοδα από εταιρία αν είναι διαφορετικά ..πρέπει να είναι, άλλες ανάγκες ο ανδρας άλλες η γυναικα…μονο τις σερβιέτες να βάλεις έχεις κόστος εδώ !

Το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως στο μελλον γινει καμια μαλακια και βγαλουν νεα ομαδα ανθρωπων … δηλαδη πουνε τελικα εισαι Π@υστης η λαμογιο … γιατι ειμαστε και σε χωρα με παραξενουν ανθρωπους …ζηλιαρηδες !

Αλλα τι στο διαολο θα δωσουμε τοτε την μαχη για τα δικαιωματα του λαμογιου… Βγειτε απο την ντουλαπα ρεεε!

Αφου ειναι μόνο μία υπογραφή… Χωρίς κόψιμο στο μπεγλερι … Τελικά μπορεί να με λένε Ερη !

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours