Ένα βενζινάδικο στην πόλη Άκκρα, πρωτεύουσα της Γκάνας, εξερράγη προκαλώντας μία τεράστια έκρηξη με τις φλόγες να φτάνουν εκατοντάδες μέτρα ψηλά στον αέρα. Η έκρηξη καταγράφηκε σε βίντεο, τα οποία δείχνουν την στιγμή της έκρηξης με τις φλόγες να κάνουν την νύχτα μέρα.

Τα καύσιμα στο πρατήριο βενζίνης για κάποιο λόγο ανεφλέγησαν προκαλώντας έκρηξη και τεράστια φωτιά. Έξι πυροσβεστικα οχήματα και πολλά ασθενοφόρα βρίσκονται τώρα στη περιοχή.

Οι πανικοβλημένοι μάρτυρες που ήταν παρόν στην έκρηξη, έφυγαν προς κάθε κατεύθυνση, με αποτέλεσμα αυτό χάος να προκαλεί ένα άλλο τρομακτικό περιστατικό. Τρεις άνθρωποι χτυπήθηκαν από ένα φορτηγό καθώς έτρεχαν να σωθούν, με την αστυνομία να κινείται για την σύλληψη του οδηγού. Τα θύματα, ο αριθμός των τραυματιών είναι ακόμη άγνωστος, πιστεύεται ότι είναι μαθητές από το Πανεπιστήμιο της Γκάνας.
Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε απο την περιοχή  δείχνει ένα λευκό φορτηγό με σπασμένα τζάμια και προφυλακτήρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η έκρηξη σημειώθηκε στις 7.30μμ και ξεκίνησε σε ένα σταθμό υγροποιημένου φυσικού αέριου και εξαπλώθηκε σε βενζινάδικο απέναντι.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο Atomic Junction βόρειο προάστιο της πόλης της Γκάνας. Οι κάτοικοι παρότρυναν τον κόσμο να αποφύγουν την περιοχή, με τους μάρτυρες να ισχυρίζονται ότι μπορούσε κάποιος να νιώσει τη θερμότητα από τρία χιλιόμετρα μακριά.

Ένας μάρτυρας είπε στο Twitter: "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ. Ένιωσα τη θερμότητα από 3 χιλιόμετρα μακριά. Είναι τρελό !!!!

"Ένας άλλος είπε:" Έχουμε εκκενώσει τα σπίτια μας! Ολοι. Τεράστια έκρηξη και φωτιά. Απίστευτο."

"Ένας τρίτος είπε:" Η έκρηξη είναι τεράστια. κούνησε το σπίτι μου. Προσευχήσου για τους ανθρώπους που ήταν γύρω από αυτούς τους σταθμούς των καυσίμων. "

 express.co.uk
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours