Αναγκάζεσαι να  γράφεις για πράγματα που θα έπρεπε να είναι δεδομένα, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι.
Τα νέα παιδιά, η νέα γενιά είναι σε σοβαρό κίνδυνο και πολλοί γονείς δυστυχώς αγνοούν τους πραγματικούς εχθρούς των παιδιών τους.

Έχουν επέμβει στα ανήλικα παιδιά, κάθε κράτους, μέσω της τεχνολογίας και του σύγχρονου τρόπου ζωής και επέβαλαν το σεξ/έρωτα/γ***ι όπως το ονομάζει ο κάθε ένας, από τη τρυφερή ηλικία των δώδεκα ετών και το μετέτρεψαν σε νόμο... σε ανάγκη... σε μόδα! 

Ποιοι το κάνουν;

Μπορεί ένα 4λεπτό βίντεο να δείξει τους υπεύθυνους και το απαντήσει στα γιατί;
Ναι μπορεί...
Κατά αρχάς γνωρίζουμε ότι επεμβαίνουν και αναπλάθουν τον ψυχισμό των ανήλικων παιδιών μας, αποκόβοντας τα από τις οικογένειες τους (όχι ότι οι γονείς δε φέρουν ευθύνη, φέρουν και μάλιστα τεράστια) με πάσης φύσεως νομοθετήματα, όπως το τελευταίο που υιοθετήσαμε στη χώρα μας, όποτε έχουμε να κάνουμε με τις προθέσεις της ίδιας της πολιτείας, που έχει σα στόχο έχει να καταστρέψει τη νέα γενιά. Πάει το ένα...

Επίσης, άλλος τρόπος και αυτό νόμιμος και δίχως όρια, είναι να τα επηρεάζουν τα νέα παιδιά με τις ταινίες, με τις σειρές ακόμη και με τα παιδικά-κινούμενα σχέδια, όποτε μιλάμε για ένα σάπιο «υποκριτικό» κόσμο, με πρότυπα ήθη και συνήθειες, αυτά των ηθο-(κακό)ποιών και της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Πάει το δεύτερο..

Από πού αλλού επηρεάζονται τα ανήλικα παιδιά της εποχής μας;

Μέσα από τη μουσική βιομηχανία, τα βίντεο κλιπ, τους στίχους των τραγουδιών και τις συναυλίες-τελετές, όπως για παράδειγμα στο Manchester Arena, στις 22 του περασμένου Μάιου, όπου θυμάσαι ποιο ήταν το πιο νεαρό θύμα της σφαγής εκείνης …

Ένα κορίτσι, Ελληνίδα, 8 ετών παρακαλώ, που την είχαν πάει λέει στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια-πρότυπο, την Αριάνα Γκράντε, σε ένα tour της τραγουδίστριας που είχε τον τίτλο, «Dangerous girl»!!!, αγνοώντας επιδεικτικά τις επιπτώσεις και τους κινδύνους για το παιδί τους, που δυστυχώς ήταν οι χειρότερες δυνατές.


Και φυσικά ας μη ξεχνάμε και τα ανθρώπινα δικαίωμα του ΟΗΕ, ναι καλά ακούς, τους λύκους αυτούς που επιτρέπουμε να επιδρούν και να ανατρέφουν τη νέα γενιά μέσα από τα νομοσχέδια που είδαμε πιο πάνω, μέσα από την οθόνη, μέσα από τις αίθουσες διδασκαλίας κ.α., εκμεταλλευόμενοι φυσικά τι άλλο, την υποτιθέμενη προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού..

Και δια του λόγου το αληθές,  δες πως αποκαλούν τα παιδιά σας, όσοι έχετε παιδιά, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των παιδιών(όντων).Σε ποιους δώσαμε το δικαίωμα να προστατεύουν τα παιδια μας; 

Σε αυτούς που τα αποκαλούν όντα;;;;

Συγνώμη εγώ τι είμαι εάν αποκαλώ τον γιο σου ή την κόρη σου ον;


Όχι πραγματικά σκεφτείτε όλοι εσείς που είστε γονείς, να αποκαλεί ένας γνωστός σας ή ένας ξένος στο δρόμο ή το ίδιο το κράτος το παιδί σας «ον».

Ποιος είναι και τι πρεσβεύει αυτός που συνέταξε το κείμενο των δικαιωμάτων των παιδιών; Ποιος είναι αυτός που αποκαλεί έτσι ένα παιδί…..Ον; Όχι ανθρώπινη ύπαρξη αλλά ον;

Ας δούμε δυο προτάσεις που εκφράζουν την έννοια του όντος.

...είδα στον ύπνο μου κάτι περίεργα όντα και μερικά έμοιαζαν ανθρώπινα!!!
..είδα ένα εξωγήινο ον εκεί που έκανα βόλτα στη παραλία!

Και ορίστε, η συνεργασία του συγκεκριμένου οργανισμού με τα παραπάνω μέσα αλλοτρίωσης των παιδικών ψυχών, τα ΜΜΕ προς έναν κοινό σκοπό και στόχο, τη διαφθορά και την καταστροφή της ψυχικής πνευματικής και κοινωνικής ευημερίας του, από πολύ μικρή ηλικία.
Εκεί παραχωρήσαμε αγαπητοί μου την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών μας, σε εγκληματικούς παγκόσμιους οργανισμούς, που άλλοι σκοτώνουν το σώμα των παιδιών (ΝΑΤΟ) και άλλοι τη ψυχή (ΟΗΕ, ΜΚΟ κ.α).

Και τα είπα τα παραπάνω, γιατί είναι το κλειδί για να εξηγήσουμε το παρακάτω βίντεο, να δούμε τους υπαίτιους αυτής της τραγικής και επικίνδυνης κατάστασης που διαμορφώνεται πλέον για τη νέα γενιά.

Στο βίντεο παρακάτω βλέπουμε παιδιά κάτω των 15 ετών, κοριτσάκια δηλαδή του γυμνασίου, να κλείνουν ραντεβού μέσω facebook με αγνώστους και να μπαίνουν ακόμη και στο αμάξι τους. Αξιοσημείωτη είναι η αντίδραση των γονέων, που δεν πίστευαν ότι τα παιδιά τους θα έβγαιναν από το σπίτι για να συναντήσουν έναν άγνωστο και έμειναν έκπληκτοι.

Το ζήτημα που προκύπτει όμως δεν είναι τόσο ότι βγήκαν από το σπίτι, αλλά γιατί βγήκαν...

Το θέμα δεν είναι να  μαλώνεις, να τρομάζεις ή να εκφοβίζεις τα παιδιά για να καταλάβουν το λάθος τους, το πρόβλημα είναι γιατί ήθελαν να βγουν κρυφά από το σπίτι και να συναντήσουν ένα ξένο; Ποια ήταν η ανάγκη που τους οδήγησε να κάνουν κάτι τέτοιο ή όπως είδαμε πιο άνω, ποίοι τα εκπαίδευσαν να σκέφτονται έτσι από τα 12 τους χρόνια.

Εδώ εντοπίζεται το πρόβλημα, γιατί προφανώς και δεν βγαίνουν να συναντήσουν έναν άγνωστο, απλά και μόνο για να μιλήσουν. Κάτι ώθησε τα ανήλικα κορίτσια να κάνουν κάτι τέτοιο..

Οι ορμές τους....


Οι ορμές που έχουν αυτά τα παιδιά, από την πολύ μικρή ηλικία, οι οποίες είναι αποτέλεσμα των ερεθισμάτων της σάπιας κοινωνίας, που κάθε μέρα προβάλλεται και διαφημίζεται μέσω της οθόνης του υπολογιστή, της τηλεόρασης, του κινητού και είναι ο λόγος που οδηγήθηκαν στο βανάκι ενός αγνώστου....απλά υπάκουσαν στις ορμές τους, που ενεργοποιήθηκαν νωρίς με τεχνικές που είδαμε πιο πάνω και μπορεί ο καθένας να εμβαθύνει.

Διότι από πολύ μικροί οι νέοι μπαίνουν στα βάσανα, εκπαιδεύονται να γίνουν μηχανές του σεξ δίχως συναίσθημά, δίχως επίγνωση, σύγχρονα ρομποτάκια που θα τα καθοδηγεί το χρήμα και το γ****ι, αυτά είναι το καύσιμα του πολιτισμού μας, δυστυχώς.

Ο τρόπος τώρα που γίνετε αυτό, δεν είναι άλλος από την αγαπημένη μας τεχνολογία, που πάει να δέσει ολόκληρο τον πλανήτη με ένα αόρατο δίχτυ(δίκτυο) και μέσα από αυτό να ελέγχει την καθημερινότητα μας και φυσικά να δίνει και την ευκαιρία μέσω τον social media, να έρθουν τα ανήλικα πιο κοντά με τους βιαστές/παιδεραστές.

Αν συνεχίσω θα μιλήσω πολύ άσχημα και θα κάνω το δίκιο μου άδικο, όσοι νιώθουμε το ίδιο, δηλαδή οργή και αγανάκτηση για αυτό το κατάντημα ολοκλήρου του σύγχρονου πολιτισμού ανατολικά και δυτικά, δεν ξέρω πως και αν μπορούμε να το αλλάξουμε, αλλά αν δε μπορέσουμε να το κάνουμε εμείς, θα το κάνει η "φύση" από μόνη της και με τρόπο που έχουμε περιγράψει κατά το παρελθόν.

Πρόσεχε την επαφή του παιδιού σου με την αυτή τη τεχνολογία μέχρι αυτή να πάψει. Η τεχνολογία του κακού δε ξέρει από καλό και ίσως δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης του φαινομένου, πέραν της πλήρης καταστροφής αυτής της τεχνολογίας και της αντικατάστασης της, όταν αυτή γίνει..και να είναι βέβαιοι μερικοί, που τώρα αμφιβάλουν, ότι θα γίνει.
call me Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours