Κάποτε συζητούσα με έναν από τους «έμπιστους στρατηγούς» του εξαφανισμένου σωτήρα.

Ξέρεις ποιον σωτήρα… με τα 600 δις..

Οι συναντήσεις ήταν σχεδόν καθημερινές και παρά τα φριχτά που ακούγονταν, ήταν πολλές φορές αδύνατον να τις αποφύγεις.

Μέσα σε αυτά που λέγονταν, ήταν τα εξής δυο, α)το έτος 2019 που έπαιζε κασέτα και β) η ελευθερία της χώρας από χρέη, δάνεια,πιστωτές, κατεστημένα, σύστημα κλπ.

Απλά έπρεπε να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή, μέχρι να πέσει το «χαζάρικο» καθεστώς( εβραϊκό-χριστιανικό λόμπι που ελέγχει όπως λένε το πλανήτη) και μετά η Ελλάδα θα γίνει υπερδύναμη.

Παρένθεση, μερικά από αυτά δεν έπρεπε να τα λέει, προφανώς δίχως να είμαι βέβαιος, είχαν ορκιστεί με συγκεκριμένη διαδικασία και όσοι γνωρίζουν παραπάνω πράγματα και καταστάσεις, να μη τα λένε στους από κάτω, στον απλό λαό.

Οι εξελίξεις αυτή τη στιγμή είναι ραγδαίες και με αφορμή αυτό που γίνεται στη Καταλονία, που έγινε τότε στο Κοσσυφοπέδιο, που απειλείται να γίνει και σε άλλα κράτη της Ευρώπης, αλλά και εκτός Ευρώπης, όπως γίνεται στην Μέση Ανατολή, με τα υποψήφια προς διάλυση κράτη, παραθέτω μια πρόταση που τους έλεγε ό ίδιος ο σωτήρας και το γνώριζε η κλίκα, οι κοντινοί, οι στρατηγοί που βρίσκονταν γύρω αποχαυνωμένοι από την μαγική όπως έλεγαν αύρα που εξέπεμπε.

«Η Ελλάδα θα κυριαρχήσει όλο τον κόσμο και οι Έλληνες θα αναλάβουν τα κλειδιά της παγκόσμιας διακυβέρνησης..» και από ερώτηση σε ερώτηση όλο ξέφευγε και κάτι, «η Ελλάδα δεν θα είναι κράτος, θα διαχωριστεί σε περιφέρειες, όπως και όλη η Ευρώπη… όλη η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει και θα γίνει όπως είναι ας πούμε... οι Ηνωμένες πολιτείες και όσες πολιτείες προκύψουν, είτε πρώην ευρωπαϊκές, είτε μεσανατολικές, είτε αφρικανικές κτλ. θα τις διοικούν οι Έλληνες, αφού θα τους παραχωρηθούν τα κλειδιά της παγκόσμιας εξουσίας».

Ποια είναι η επόμενη ερώτηση που θα ρώταγε κάποιος; Και ποιοι είναι αυτοί που έχουν τα κλειδιά της εξουσίας;

«Οι εβραιοχριστιανοί, οι Χαζάροι, Rockefeller, Rothschild, Παγκόσμια Τράπεζα, Τριμερής επιτροπή, Μυστικές υπηρεσίες κτλ.» δηλαδή όλο το παγκόσμιο κατεστημένο που δρα στο παρασκήνιο.

Κοίτα ωραίο παραμύθι που πουλάνε…..αλλά το θέμα ήταν άκρος ενδιαφέρον όταν απαντούσε στο ποιος θα παραλάβει τα κλειδιά της εξουσίας;

«Θα τα παραλάβει ο Έλληνας…εφόσον αποδεχτεί τον αριθμό του δημιουργού του, του  Εωσφόρου και θα τον αποδεχτει... όταν δε θα έχει στον ήλιο μοίρα, τι θα κάνει;».

Ναι τα άκουγα με τα αυτιά μου. Και είναι και άλλα που δεν είναι της παρούσης.

Μου πήρε λίγο χρόνο και μια πολύ καλή εκπομπή του Stranger με την Άννα Δαβιτη, για να καταλάβω ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά.

Είναι τέτοιες οι μέρες που βρισκόμαστε, που έχεις δικαίωμα να πεις, αυτό που θα σκεφτόσουν δις να πεις προηγουμένως.

Να συνθέσουμε τα παραπάνω γιατί μας πιέζει ο…. χρόνος τους.

Το αφεντικό του σωτήρα, εδώ στην Ελλάδα, έχει σκοπό την αναπροσαρμογή των εδαφών της.

Το αφεντικό του, έχει σκοπό την αναπροσαρμογή των συνόρων σε όλα τα κράτη, όπου είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο, σε ένα διαίρει και βασίλευε εν μέσω χάους, που θα καταργήσει στη πράξη το έθνος κράτος και θα ορίσει μια…. οντότητα, δίχως σοφία αλλά με νοημοσύνη υποτίθεται ικανή και ανώτερη την πολιτών, να άρχει των περιφερειών με σύμμαχο την υψηλή τεχνολογία.

Το αφεντικό του, ήδη προωθεί, με δημοψηφίσματα σε διάφορα κράτη, την απαραίτητη αστάθεια και μπολιάζει τους πληθυσμούς διαφόρων κρατών με αποσχιστικές διαθέσεις, ώστε να δημιουργούνται με αργά αλλά σταθερά βήματα, οι συνθήκες που θα φιλοξενήσουν τις παγκόσμιες περιφέρειες.

Τα δημοψηφίσματα είναι ο τρόπος διχασμού των λαών. Είναι, είτε ευκαιρία για κωλοτούμπες και καταπάτηση της …. «Δημοκρατίας», είτε για διαίρεση, διχασμό και αποσχίσεις που και το πρώτο μαθηματικά οδηγεί στο δεύτερο.

Το αφεντικό του θα διαδώσει μέσω της οθόνης, το παράδειγμα της απόσχισης μιας περιοχής, μέσω ενός δημοκρατικού δημοψηφίσματος και στα υπόλοιπα κράτη και στις υπόλοιπες «ευάλωτες» περιοχές. Το δικαίωμα των λαών να είναι ελεύθεροι από την έννοια και τη συνοχή ενός κράτους θα την ενθαρρύνει και θα την επιταχύνει, η οικονομική κατρακύλα που προετοιμάζεται στις αγορές. Μια πόλη που είναι αυτόνομη με δική της παραγωγή και μπορεί να είναι λειτουργική, γιατί να συμμετέχει στα ακριβά έξοδα ενός δαπανηρού κράτους και στο υπέρογκο χρέος του;


" Αγώνες" πείνας, φτώχειας, ανέχειας με σκοπό τη δημιουργία του Καπιτωλίου και των περιφερειών του.

Το αφεντικό του εν λόγω σωτήρα, ήδη δείχνει τις προθέσεις του, μέσω έξυπνων αλουμινοτενεκέδων, που επισκέπτονται κράτη και ενημερώνουν τον κόσμο για το πόσο επικίνδυνος είναι ο άνθρωπος για το μέλλον της ανθρωπότητας και από κάτω ο άνθρωποι (ναι άνθρωποι!!!) να μένουν έκπληκτοι και να χειροκροτούν!

Το αφεντικό του σωτήρα, δε θα διστάσει να βγάλει στην σέντρα τα παλιά του χαρτιά και να τα σκίσει ενώπιον του απεγνωσμένου και πεινασμένου πλήθους, νίπτοντας τας χείρας του για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει ο πολιτισμός μας, υποσχόμενος τον τερματισμό των πολέμων, της φτώχειας, της πείνας, του μίσους, της κλιματική αλλαγής…αλλά και τον τερματισμό των κρατών και όλων των θρησκειών.

Δε θα διστάσει να βγάλει στη σέντρα όσους εργάστηκαν για το κακό αυτού του κόσμου, όποτε προσοχή!

Αναλώσιμοι οργανισμοί όπως μυστικές υπηρεσίες,( δεν θα υπάρχουν κράτη όποτε δεν υπάρχει Fbi, mi5,MIT, κτλ.), όπως μασόνοι- ελευθεροτέκτονες, Πεφωτισμένοι, ΝΑΤΟ-ΟΗΕ, ΜΜΕ, διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι, δικαστικοί, αστυνομικές αρχές, τα πάντα θα του είναι άχρηστα, αφού όπως περιμένουν οι οπαδοί του σωτήρα και κάθε σωτήρα που θα εμφανιστεί στο εγγύς μέλλον , όλοι θα βρίσκονται κατω απο τον αριθμό του Εωσφόρου, που τυγχάνει να είναι και ο αριθμός του ανθρώπου, που είναι αποτυπωμένος σε όλα μα όλα τα προϊόντα του κόσμου.

Και αν τώρα ο κρυμμένος σωτήρας και εκπρόσωπος του κ. Εωσφόρου επηρέασε χ κόσμο, για φαντάσου όταν έρθει ο πραγματικός σωτήρας, με τα πραγματικά χρήματα, ας πούμε σε μορφή μιας εταιρίας, και προσφέρει ειρήνη, αγάπη ελευθερία, ευημερία εν καιρώ πολέμου, πείνας, αναστάτωσης, οικονομικής κρίσης... πόσοι στα δημοψηφίσματα θα προτιμήσουν την απόσχιση από τα φιλοπολεμικά κράτη με τις ανίκανες και επικίνδυνες, ίσως και ακροδεξιές κυβερνήσεις;

Δε σημαίνει ότι είμαστε χαμένοι από χέρι, όχι αντιθέτως, παρουσίασα την μια πλευρά, υπάρχει όμως και το άλλο σχέδιο και θα χρειαστεί να μην το ξεχνάμε, αυτό που ανατρέπει τα παραπάνω πλανά.

Το θέμα είναι ότι ακόμη και την αφυπνιστική διάθεση του καθενός πάνε να την ελέγξουν και να μπερδέψουν τον κόσμο, έτσι ώστε να ακολουθήσει ηγέτες ή κατευθύνσεις που οι ίδιοι έχουν σχεδιάσει από πριν και εκείνοι να νομίζουν ότι έχουν χαράξει δική τους πορεία ανεξαρτησίας, ελευθερίας, ευημερίας.

Κάποιοι θα πουν ότι, όλα τα παραπάνω λόγια και πεποιθήσεις ενός παρανοϊκού φυγά,που ήθελε να εξαπατήσει μερικούς πολίτες ή ένα μικρό κράτος.
Οι εξελίξεις όμως, που ήδη βιώνουμε μέρα παρα μέρα, μήπως δεν είναι πιο παρανοϊκές από τις παραπάνω εκτιμήσεις;

Παρακάτω είναι ένα βίντεο που δείχνει σε μικρογραφία ότι είπαμε παραπάνω.

Δείχνει την Ελλάδα και πως την ονειρεύονται μερικοί..χωρισμένη σε περιφέρειες και να κυβερνάται από ένα απρόσωπο ψηφιακό σύστημα, που θα έχει παγκόσμια χαρακτηριστικά.

Και αυτό το όνειρο, με κάποιο τρόπο πάνε να το κάνουν πραγματικότητα και η ροή των εξελίξεων αναπόφευκτα προδίδουν τα σχέδια τους.
Και τίποτα δεν μπορούν να κάνουν εαν δεν έχουν την συγκατάθεσή μας, την υπογραφή μας...Αυτό είναι και καλό και κακό
call me Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours