24/10/2017 7.49 pm


Είμαστε σίγουροι ότι το "Mαύρο μηδέν" που σχημάτισαν σήμερα 400 άτομα στο Γερμανικό κοινοβούλιο συμβολίζει τον γερμανικό ισολογισμό όπως μας είπαν;

http://www.protothema.gr/world/article/725113/gemise-me-louloudia-i-germaniki-vouli-gia-ton-soible-i-thermi-heirapsia-me-tin-merkel-/

Αξιαγάπητοι αναμορφωτές-ιδιοκτήκτες του πλανήτη, τι πάθατε;

Ήδη ανατράπηκαν οι μέρες και οι ώρες των πλάνων σας;

Σας καταστρέφουν τα σχέδια μερικοί, ξεμπροστιάζοντας τα κατορθώματά σας ή δαμάζοντας τη συλλογική 
συνειδητότητα, που εν μέρη ελέγχετε;

Ψάχνετε μέσα στο χρόνο να πάρετε εκδίκηση, να προχωρήσετε το ανθρωποκτόνο πλάνο σας, τα χρονικά σας περιθώρια στενεύουν;

Φαίνεται ότι.... κάποιοι σας την χάλασαν μέρες που είναι και τώρα πάλι πασχίζετε να γίνεται αθόρυβοι. 
Γιατί σας πιέζει ο χρόνος, που φοβάστε μην τελειώσει, μη φτάσει ο χρόνος στο σημείο μηδέν, όπως λέτε και ποιο πάνω και όπως θα δούμε παρακάτω, θα κάνετε τα πάντα, έστω και βιαστικά, για να μην μηδενιστεί το κοντέρ, να κερδίσετε λίγο ακόμη χρόνο, λίγη ακόμη ενέργεια και να στήσετε νέους βωμούς...για τις πολλές προσφορές που έχετε σχεδιάσει.

Για να ρίξουμε όμως μια ματιά, τι ακριβώς σημαίνει για τα αφεντικά σας, αυτό που σας έβαλαν να σχηματίσετε, ένα ανθρώπινο μηδενικό χρώματος μαύρου;


"Ένας από του πιο μυστήριους πολιτισμούς του πλανήτη, που εξαφανίστηκε εδώ και αρκετά χρόνια και με τρόπο αρκετά παράξενο, η φυλή των Μάγια, πίστευαν στο χρόνο.
Ένιωθαν ότι οι ζωές τους εξαρτώνται από αυτόν και ο μεγαλύτερος φόβος τους ήταν ότι κάποια στιγµή θα σταµατήσει, θα τελειώσει και μαζί με αυτόν και ο πολιτισμός τους.
Γι’ αυτόν το λόγο υπολόγιζαν τον χρόνο θεωρώντας ως αρχική µέρα του σύµπαντος (zero day) την 13η Αυγούστου του 3.114 π.Χ. αλλά, αντί να µετράνε τις µέρες, χώριζαν το χρόνο σε έτη, των 18 µηνών (uninal) µε 12 µέρες (kin) ο καθένας.


"Ο θεός που επέβλεπε αυτά τα γεγονότα λεγόταν Μηδέν.

Οι ‘εννέα άρχοντες της νύχτας’, δηλαδή οι θεοί του κάτω κόσµου στους οποίους πίστευαν οι Μάγια, βρίσκονταν υπό την εξουσία του «θεού του θανάτου», ο οποίος ήταν ο «θεός Μηδέν». Αυτός θα αποφάσιζε για τη µέρα που ίσως θα σταµατούσε ο χρόνος, για το τέλος του κύκλου της ζωής, για την επίφοβη παύση. 

Πίστευαν ακόµα ότι αν βρισκόταν κάποιος άνθρωπος που θα αναλάµβανε το Μηδέν και πέθαινε µε τελετουργικό τρόπο, τότε ο ‘θεός του θανάτου’ θα πέθαινε. 
Έτσι, είχαν ένα τελετουργικό ‘παιχνίδι’ ανάµεσα σε έναν παίχτη-ήρωα και σε έναν άλλο που υποδυόταν το ‘θεό του Μηδενός’. Σε αυτήν την ιεροτελεστία συµµετείχε ένας όµηρος (συνήθως ήταν ένας ηττηµένος βασιλιάς που κρατούνταν δεµένος για πολλά χρόνια), τον οποίο χτυπούσαν και οι δύο παίχτες µέχρι θανάτου. Πάντα ο παίχτης στο ρόλο του ήρωα κέρδιζε το θεό του µηδενός.
Σε άλλα παρόµοια τελετουργικά όποιος έχανε στο τέλος θυσιαζόταν στο θεό."
Όµως, ποτέ δεν  αρκούσε η νίκη απέναντι στο θεό του θανάτου. Θεωρούσαν ότι έπρεπε να κάποιος να θυσιαστεί και γι’ αυτό προσέφεραν στο θεό του Μηδενός αίµα, παρθένες κοπέλες και καρδιές ζωντανών θυµάτων ώστε ο θεός να καθυστερήσει τη µέρα που θα σταµατήσει ο χρόνος." "A natural history of zero”, του Robert Kaplan"

Τι συμβολίζει λοιπόν το μηδέν τους; 


Σίγουρα δεν συμβολίζει τον μηδενικό ισολογισμό της Γερμανίας, που όπως ισχυρίζονται υποκριτικά είναι κατόρθωμα του Β. Σόιμπλε, που αποχωρεί από το κεντρικό υπουργείο οικονομικών ολόκληρης της Ευρωζώνης.

Ολοι είδαμε το νούμερο σας, αλλά πόσοι βλέπουν κάτι παραπάνω από ένα συμβολισμό αφιερωμένο στον μηδενικό γερμανικό ισολογισμό;

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα, ταχύτερα και πέραν των άλλων, θέλουν να εξαγοράσουν και χρόνο.

Πρόχειρα να πούμε ότι η εξαγορά χρόνου δε γίνεται σε ευρώ ή σε δολάριο, αλλά σε ενέργεια, ενέργεια που υπάρχει σε κάθε ανθρώπινο σώμα, οπότε πηγαίνοντας στη «λαϊκή» για ψώνια, ανάλογα ας πούμε τα “
joule” που προσφέρω, προμηθεύομαι χρόνο και άλλα υλικά απαραίτητα για την συνέχεια του σεναρίου.

Αυτό το μηδέν δεν είναι ένα συνηθισμένο μηδέν, δεν αποτελείται από στυλό ή μολύβι, ούτε σχηματίζεται στο κομπιουτεράκι μιας συσκευής, σχηματίστηκε από 400 ανθρώπους, εργαζόμενους του Υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, που προφανώς και δεν το αποφάσισαν οι ίδιοι, αλλά κάποιος άλλος τους τοποθέτησε και έστειλε το σύνθημα να σχημάτισαν το συγκεκριμένο νούμερο.

Είναι πλέον δεδομένο, ποιους Θεούς λατρεύετε, με ποιόν τρόπο το κάνετε, γιατί το κάνετε και πότε σας βολεύει να το κάνετε.

Το σήματα καπνού που κάνατε σήμερα στην βαυαρική έδρα σας, προδίδουν τις άμεσες προθέσεις σας και κρατάω μία πρόταση από το παραπάνω κείμενο, «θεός του θανάτου».

Οι μέρες μέχρι τέλος Οκτωβριου, μέχρι και τις 31, ειδικά στις 31, όπως και ο επόμενος μήνας ο 11ος, είναι ημέρες γόνιμες για τα σχέδια τους, που συμπεριλαμβάνουν πέρα των άλλων, προσφορά και όχι αναίμακτη στο Θεό τους. Καμία έκπληξη για αυτούς που ασχολούνται, τίποτα καινούριο που να μη γνωρίζουμε.

Για κάποιο λόγο αγαπάνε οι μοναχικοί λύκοι ή και ολόκληρες αγέλες λύκων το Νοέμβριο, σε ένα Νοέμβριο που δείχνει να ξεκαθαρίζει το θέμα στη Συρία, σκορπώντας σε όλη την Ευρώπη του λύκους κατατρεγμένους,απελπισμένους,  δίχως πλέον φωλιά, αφού η δικιά τους σχεδόν καταστράφηκε.
Για να το περιγράψουμε με ένα παράδειγμα, είναι σαν να υπάρχει μια φωλιά με φίδια επικίνδυνα σε ένα χωράφι και να πάει κάποιος να τους καταστρέψει τη φωλιά και να τα σκορπίσει στο χωράφι, προφανώς τότε θα εξαπλωθούν και στα υπόλοιπα χωράφια τριγύρω , με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο για την ασφάλεια των ανθρώπων που μετακινούνται μέσα σε αυτά τα χωράφια.

Πρόσφατα διάβαζα ένα άρθρο, ενός Ρώσου γεωστρατιγικού αναλυτή του εξωτερικού, που είπε κάτι πολύ ωραίο και περιγράφει με κομψό τρόπο τις θυσίες που προετοιμάζουν, λέγοντας ότι: "..τώρα που σβήνει η τρομοκρατία στη Συρία, θα πρέπει να ανάψει κάπου αλλού, σε ένα άλλος μέρος".

Δες τα στατιστικά των υποψήφιων λύκων που έχουν μεταναστεύσει στην Ευρώπη για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν θέλει γνώσεις γεωπολιτικής και ασφάλειας, ούτε είναι κρατικά μυστικά, μπροστά στα μάτια μας είναι αλλά αν δεν τα παρατηρήσουμε πως θα τα δούμε.

Το μηδέν συμβολίζει πιθανός και άλλα, πέρα από μια ή περισσότερες θυσίες στο ή στους Θεούς τους, δείχνει το σημείο που βρισκόμαστε, είμαστε στο σημείο μηδέν για την ανθρωπότητα, όχι μόνο για τη χώρα, αλλά όπως δυστυχώς φαίνεται το μόνο που νοιάζει την πλειοψηφία της ανθρωπότητας είναι οι οικονομικοί δείκτες της χώρας τους και οι προσωπικοί τους λογαριασμοί. 

Δηλαδή η σκέψη τους είναι έαν οι δείκτες αυτοί είναι σταθερά θετικοί και έαν έχουν στον λογαριασμό τους ικανό χρηματικό ποσό που θα τους εξασφαλίζει τον απαραίτητο σανό, όταν  απ' έξω οι βοσκοί τροχάνε τα μαχαίρια τους και αναμορφώνουν τα σφαγεία.

call me RickShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours