2/10/2017 11.30 pm

Σε αυτήν την εποχή είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε και να πορευτούν όσοι έχουν παιδία και μέχρι αυτή η κατάσταση να καταρρεύσει.... διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ανατραπεί παρά μόνο με την ολοκληρωτική κατάρρευση του συστήματος που βάζει πλάτη για να εξελιχθεί η οξείδωση της κοινωνίας και των επόμενων γενιών που θα την στελεχώσουν.

Αισίως λοιπόν φτάσαμε στο να επιτρέψουμε την διάβρωση της κοινωνίας και να επιβάλουμε (ναι όλοι μας) την κάθε είδους ψυχασθένεια μας στη νέα γενιά. Στη γενιά που θα βασιστεί η συνέχεια της χώρας μας.

Επίσημα πλέον και με κρατική παρότρυνση επιτρέπεται ο βιασμός της ψυχής των παιδιών μέσα από τα σχολεία και από την τρυφερή ηλικία των 15. Και όχι μόνο επιτρέπεται η παιδική κακοποίηση μεταφέροντας τις διαστροφές και τα πάθη των ενηλίκων, αλλά το προχωράνε ένα βήμα παραπάνω και τα θεωρούν υπεύθυνα για να αποφασίσουν από την ηλικία των 15 ετών για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, δηλαδή εάν ένα παιδί νιώθει αγόρι ή κορίτσι και αν αυτά που νιώθει με αυτό που είναι δεν ταιριάζουν (γιατί έχουν φροντίσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο χρόνια τώρα) να μπορεί να επαναπροσδιορίσει το φύλο του.

Δηλαδή με βάση τους ερευνητές τους ειδικούς και τους παιδοψυχολόγους της εποχής μας, τα παιδία είναι σε θέση να σκέφτονται πολύ πριν από τα 15, ίσως στα 10 ή στα 11 το σεξ και πιθανός να ολοκληρώνουν από αυτές τις ηλικίες , με αποτέλεσμα να είναι ώριμα στα 15 να επαναπροσδιορίσουν το φύλο τους.

Στην ηλικία των 15…

Άρα και με βάση το υπάρχων σκεπτικό αυτό οι ανήλικοι από εδώ και πέρα λογίζονται ως ενήλικοι μπορούν να ψηφίζουν από τα 15, να έχουν δίπλωμα οδήγησης από τα 15, να έχουν πλήρη ερωτική ζωή από τα 15, να κάνουν οικογένεια από τα 15 και όλα όσα είχαν δικαίωμα να κάνουν αυτοί που ως τώρα ήταν άνω των 18.

Η κακοποίηση του βιολογικού σώματος του καθενός αφορά τον ίδιο, είναι αυτός υπεύθυνος για τις πράξεις του και τις επιπτώσεις αυτών και προσωπικά δεν απευθύνομαι στα άτομα αυτά ούτε σκοπός μου είναι να κρίνω τις επιλογές του, άλλωστε πάνω σε αυτό θα δούμε και πιο κάτω πάτησαν οι προστάτες των εθνών, οι προοδευτικοί θεσμοί της Ευρώπης για να επιβάλουν τα ήθη τους, αυτά που περιγράφονται στις ατζέντες των αφεντικών τους, σε όλα τα κράτη της Ευρώπης, όχι μόνο στην Ελλάδα και όποιο κράτος δεν τα αποδέχεται θα απολαμβάνει μια κρίση, είτε πολιτική, είτε οικονομική και μέχρι να σκύψει ολοκληρωτικά το κεφάλι και να κάνει την ψυχοπάθεια (μέχρι πρόσφατα) νόμο και να χτίσει, επάνω στην ψυχική κακοποίηση της σύγχρονης νεολαίας, τα ήθη και τις αξίες κατά τα πρότυπα τη νέας εποχής διακυβέρνησης που σιγομαγειρέυουν να μας σερβίρουν.

Η ερμηνεία τέτοιων πράξεων κατά της ανθρώπινης φύσης έχει αποδοθεί με τον καλύτερο τρόπο από τους σοφούς αρχαίους Έλληνες, οπότε η ελληνική γλώσσα που γνωρίζει πολλά περισσότερα από εμάς και υπάρχει πολύ πριν από εμάς, έχει αξιολογήσει την διαστροφή αυτή όπως και άλλες καταστάσεις και την έχει κατατάξει εκεί που πρέπει.

Μέχρι το 1960 η επιστημονική κοινότητα κατάτασσε την ομοφυλοφιλία σαν μια ψυχική διαταραχή, από τις πολλές που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στον τρισδιάστατο μπουντρούμι που βρίσκονται.

Από το 1960 και μετά, μια μερίδα ψυχολόγων ξεκινάει μια καμπάνια ώστε να μην αναφέρεται η αντίθετη με την φύση πρακτική, ως ψυχική διαταραχή και να αφαιρεθεί από τα εγχειρίδια των Ψυχικών διαταραχών. Πράγμα που γίνετε, παρά τις αντιδράσεις μια μεγάλης μερίδας ψυχολόγων και στα εγχειρίδια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πλέον ο σεξουαλικός προσανατολισμός από μόνος του δεν αποτελεί διαταραχή. Δηλαδή μια ιδιωτική εταιρία παίρνει την πρωτοβουλία και με ένα ψήφισμα αποφασίζει και διατάζει αν μια κατάσταση αποτελεί ή όχι διαταραχή.

Μάντεψε από πού προήλθε αυτή η πρωτοβουλία μια μερίδας επιστημόνων….από την Αμερική!

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποί που κάνουν πολύ καλή δουλειά και κάτω από δύσκολες συνθήκες έκφρασης, αφού η ελεύθερη σκέψη που εναντιώνεται στα θέλω των νέων ηθών παύει να είναι ελεύθερή και διώκεται.

Τέτοιοι άνθρωποι είναι ο κ. Διονύσιος Μακρής που αν δεν κάνω λάθος ήταν από τους πρώτους που ανέδειξε το θέμα το 2014.

Μας παρουσίασε την περιβόητη έκθεση Λούνατσεκ, η οποία περιγράφει τον χάρτη που θα κινηθεί η ευρωπαϊκή πολιτική και που θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν οι πολιτικές όλων των κρατών…αν θέλουν φυσικά και πάντα στα «δημοκρατικά» πλαίσια του «διαλόγου» , όπως μας έχει συνηθίσει η ένωση μέχρι τώρα και όχι των εκβιασμών που κάποιοι αήθεις την κατηγορούν.

Εδώ είναι η ίδια η έκθεση που ψηφίστηκε τον Φεβρουάριο του 2014 και από τους περισσότερους Έλληνες Ευρωβουλευτές και όποιος θέλει ας την διαβάσει και να δει με τα ίδια του τα μάτια το περιεχόμενο της.


Πάμε να δούμε αυτόν τον χάρτη που αποτυπώνει το μέλλον που οραματίζονται οι συντελεστές-προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πίσω από την θεατρική ταμπέλα της Ενωμένης Ευρώπης.

Κατά αρχάς να προσέξουμε τον τρόπο που πάνε να επιβάλουν τη γενική διαστροφή στις χώρες κράτη μέλη, αναγκάζοντας τες να κάνουν νόμο του κράτους τέτοιες πρακτικές κατά της φύσης. 

Και προφανώς και δεν το κάνουν (να το ξεκαθαρίσουμε αυτό εξ αρχής), γιατί αγαπάνε τις κοινότητες ΛΟΑΔΔ και θέλουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους. Στον επίλογο θα δούμε γιατί το κάνουν.

Προς το παρόν βλέπουμε πως το κάνουν. 


Οπως βλέπουμε οι διακρίσεις και η βία αιτιολογούν την επέμβαση τους στα κράτη μέλη. 
Εκεί πατάνε...
Υπάρχει το πρόβλημα(κι αν δεν υπάρχει το δημιουργούν) έτσι ώστε να δοθεί η λύση(η δική τους λύση), κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες τους. Είτε στην τρομοκρατία-εσωτερική ασφάλεια , είτε στην πολιτική, είτε στην οικονομία, παντού!

Πρώτα το πρόβλημα και μετά η λύση τους, που συνήθως είναι πολύ χειρότερη από το πρόβλημα.

Με τέτοια προσχήματα δήθεν της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εισέβαλαν το 1999 στη Σερβία, το 2011 στη Συρία, πιο πριν το 2003 στο Ιράκ και πάει λέγοντας.. υπάρχουν χίλια δυο άλλα αποδεικτικά της δράσης τους!

Συνεχίζουμε.. 
Πως θα αλλοιώσουν μια κοινωνία; 

Από την βάσης της! 

Αν αλλοιωθεί ηθικά και συνειδησιακά η νέα γενιά της χώρα μας, που αποτελεί τους ηθικούς και αξιακούς πυλώνες της, τότε η βάση ολόκληρης της κοινωνίας έχει διαβρωθεί και το μέλλον καθορίζεται απόλυτα από αυτούς που την έχουν διαβρώσει. 

Μιλάμε για τον απόλυτο έλεγχο, σπάζοντας κάθε ηθικό φραγμό και μέτρο, στοχεύοντας κατευθείαν στην ραχοκοκαλιά ενός κράτους που είναι η νεά και εύπλαστη ψυχικά, γενία.
Δημιουργούν συνειδησιακά καλούπια που μέσα εκεί θα ρίξουν τον ψυχισμό των ανήλικων παιδιων και θα τους δώσουν ότι μορφή αυτοί θέλουν.Στην προκειμένη περίπτωση να αποδεχτούν το αφύσικο και το στραβό ως φυσιολογικό.

Οι παλαιολιθικές αξίες της Ε.Ε θα προβάλλονται μεσώ παρελάσεων υπερηφάνειας που τα ίδια τα κράτη θα πρέπει να υποστηρίζουν, επιτηρούν και να προστατεύουν. Στο όνομα πάντα της δημοκρατίας, της ελευθέριας της έκφρασης και της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απαγορεύεται να πεις την γνώμη σου, φοβούμενος ότι θα αντιμετωπίσεις ποινικές κυρώσεις που καλούν οι Ευρωπαίοι νταβατζήδες τα κράτη να επιβάλλουν.

Επιβάλλονται οι δημόσιες περιπτύξεις, οι ταινίες, τα περιοδικά, οι θεατρικές παραστάσεις κλπ. που θα προσφέρουν τέτοια θεάματα ώστε να εξοικειώνεται το μάτι και του πιο δύσπιστου στην κακοποίηση της ανθρώπινης φύσης.

Εδώ μας μιλάει ξεκάθαρα για τις αξίες της ΕΕ που φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τις ελληνικές διαχρονικές αξίες που θα πρέπει να τις μεταβάλουμε ώστε να εναρμονιστούν με τις ευρωπαϊκές σύγχρονες αξίες της νέας εποχής.Εδώ επεμβαίνουν ακόμη και στον θεσμό της οικογένειας και απαιτούν να αναπροσαρμοστεί η σύστασή της.

Με λίγα δηλαδή ορίζει ότι το οικογενειακό δίκαιο κάθε χώρας οφείλει να προσφέρει τη δυνατότητα για κάθε παιδί να διαθέτει παραπάνω από δύο γονείς!!!!

Υπενθυμίζω είναι επίσημο έγγραφο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.


Από το παραπάνω ψήφισμα προκύπτουν και τα εξής..

-Τα κράτη να προβούν σε παροχές υγείας που θα επιτρέπουν στα ασφαλιστικά ταμεία να καλύπτουν την απόφαση κάποιου να μπει στο χειρουργείο και να αλλάξει φύλο.

-Προτρέπει τις κυβερνήσεις των κρατών μελών να αποσύρουν τις διαταραχές ταυτότητας φύλου από τον κατάλογο των ψυχικών διαταραχών.

Τα παραπάνω θα πρέπει να προβληματίσουν πολλούς για τις «αγνές» προθέσεις της ΕΕ και να ζυγίσουν τα πράγματα με άλλο μέτρο και όχι μόνο το οικονομικό.

Δεν είναι δύσκολο να δει κάνεις ότι όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση βαθαίνει και η κρίση αξιών και κάποιοι το γνώριζαν από πριν αυτό.

Προχθές η Βουλή και επίσημα επιτίθεται στην νέα γενιά και η διαστροφή όχι απλά γίνεται αποδεκτή, αλλά ορίζεται και σαν νόμος του κράτους.

Αυτό το τελευταίο είναι σοβαρό, πολύ πολύ σοβαρό.

Διότι άλλο ο κάθε ένας να κάνει κάτι μεμονωμένα, άλλωστε έχει το δικαίωμα και την ελευθερία να το κάνει, όποτε και αναλαμβάνει τις επιπτώσεις ο ίδιος και άλλο να γίνεται αποδεκτό καθολικά από ένα κράτος. Τότε καθολικά το κράτος αναλαμβάνει τις επιπτώσεις.

Τέτοιοι νόμοι, θεσπισμένοι από ανθρώπους που στρέφονται κατά της φύσης, πέφτουν πάνω σε άλλους νόμους πιο ισχυρούς και όχι θεσπισμένους από ανθρώπους.

Αυτοί που πρέπει δυστυχώς το αγνοούν αυτό.. 

Σκέψου κάτι τελευταίο.. αν απελευθερωθούν τα "ένστικτα" και τα ζευγάρια είναι άντρας με άντρα και γυναίκα με γυναίκα πως αυτό επηρεάζει την ανθρώπινη εξέλιξη, ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες στον αριθμό τον γεννήσεων;


Ήδη μετράω τις ημέρες μια μια, από την ημέρα ψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, μέσα σε ένα μήνα που το 6 γίνεται 9 τρεις φορές.

call me Rick...
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours