Το άρθρο θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, ηρεμία και ανοιχτό μυαλό!

Πρέπει να το διαβάσεις αργά ώστε να είναι σίγουρο ότι θα κατανοήσεις όλη την πληροφορία!

Είναι καλύτερο να σταματήσεις να το διαβάζεις και να ρωτήσεις τα σχολια παρά να νομίζεις ότι το κατάλαβες και έτσι να μη συντονιστεις Όπως πρέπει να γίνει από σήμερα!

Η επεξήγηση θα έχει να κάνει τελείως και μόνο με το τι έχει δοθεί σαν πληροφορία μέσα στο χρόνο και πώς συνδέεται στο τώρα και όχι με τις πιο βαθιές διαδικασίες που δημιουργούν όλα αυτά η τους τρόπους που όλα αυτά είναι δυνατά να συμβαίνουν είτε από μας είτε από κάποιους άλλους!

Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι η Άγκυρα χρόνου ενεργοποιήθηκε και ότι όλοι μαζί μέσω αυτής της πληροφορίας αυτή τη στιγμή μπορούμε να συντονιστούμε σε κάτι το οποίο το αναμένουν πάρα πολλοι να συμβεί αυτή τη χρονική περίοδο.

Αυτή τη στιγμή στο πανελλήνιο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην πληροφορία ακούμε και διαβάζουμε και βλέπουμε στην τηλεόραση το θέμα της δολοφονίας της Δωρας …!

Μία δολοφονία η οποία δείχνει με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που αφήνει το σύστημα να διαρρέουν ότι είναι αρκετά παράξενη και μυστήρια… Δεν θα αγγίξουμε σε αυτό το άρθρο την άποψη την δική μας για το τι μπορεί να συμβαίνει… Δεν είναι η δική μας δουλειά να το κάνουμε αυτό.. Αυτή τη στιγμή!

Την ίδια στιγμή που στο Πεδίο πληροφορίας υπάρχει σαν πρώτη είδηση η δολοφονία της δώρας οσοι είναι γνώστες της θεωρίας του αείμνηστου τσιάπα αναμένουν ένα μεγάλο σεισμό να κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα …. Λόγω του μέγα σεισμου στο Μεξικό πριν 50 μερες!

Πάμε λοιπόν βήμα βήμα να προσπαθήσουμε να ενώσουμε πληροφορίες άρθρα γεγονότα μέσα στο χρόνο… Όσο μπορεί βέβαια αυτό να γίνει κατανοητό Από μία μονοδιάστατη επιφάνεια όπως είναι η οθόνη σας!

Στο κεφάλι του Κατοχικά εδώ και 5 μέρες έχουμε σηκώσει μέσα στο alarm field μία δήλωση στα αγγλικά η οποία λέει miracle on board level 864 … Όσοι μας γνωρίζουν και μας διαβάζουν ξέρουν ότι αυτό το level δεν είναι ποτέ ξανά γραμμένο και ότι πρώτη φορά το χρησιμοποιούμε σαν επίπεδο!

Miracle on board σημαίνει το θαύμα που έρχεται η το θαύμα που επιβιβάστηκε….
Αν κάνουμε μία ανάλυση του γεγονότος στη δολοφονία της δώρας θα μάθουμε ότι δώρα επισκεπτόταν το νεκροταφείο για να βρίσκεται στο μνήμα του φίλου της ο οποίος είχε χαθεί από ένα πολύ παράξενο ατύχημα στα 32 του χρόνια…. Ένα ατύχημα αρκετά σπάνιο σε ένα μεγάλο έργο…..η ειδηση οπως γραφθηκε απο τα ΜΜΕ…. δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στην περιοχή της Παναγόπουλας, στα έργα για την κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής και της διπλής σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ.

Εδώ θα δούμε Λοιπόν τι σχέση με το alarm του κατοχικά νέα και το θάνατο του άτυχου εργάτη και φιλου της δώρας στα έργα για την κατασκευή της διπλής σήραγγας..Αριθμοσοφιστικά λοιπόν αλλά και με ταυτόσημη έννοια στο ηχητικό της άκουσμα η πρόταση

θΑΝΑΤΟΣ ΚΑΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΑ = 2427 και η πρόταση Ο ΑΡΙθΜΟΣ ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ= 2427

Νομίζουμε ότι μέχρι εδώ φτάνει για να αποδείξουμε την μη τυχαιότητα…

Πριν συνεχίσουμε να ξαναπούμε ότι αν και θα αναφερουμε νούμερα και γεγονότα που αυτή τη στιγμή λέγονται απο τα ΜΜΕ … Δεν Θα αναλύσουμε όλο αυτό το γεγονός, αυτό θα γίνει άλλη στιγμή όχι τώρα ,τώρα πρέπει να γίνουν άλλα πράγματα!

Από το πρωί ψάχναμε να βρούμε δύο απο τα αλληγορικά κείμενα του stranger τα οποία στο κατοχικά νέα μπαίνουν ως άγκυρες χρονου …. Αν είσαι νέος αναγνώστης μας θα πρέπει να πας από την αρχή για να έρθεις προς τα εδώ για να κατανοήσεις!

Τελικά ζητήσαμε τη βοήθεια των αναγνωστών Γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε τα άρθρα και καταφέραμε μέχρι στιγμής να ανακαλύψουμε το ένα από αυτά… Το οποίο έχει τίτλο οι Ψίθυροι του παιδιού εντολές μου…Και βεβαια περιμενουμε να βρεθει και το δευτερο αρθρο που σιγουρα θα μας δωσει καλυτερη οπτικη εικονα…

Αν δεν έχεις ακολουθήσει ότι μέχρι τωρα έχει συμβεί Πάτα το link να διαβάσεις το άρθρο… Το άρθρο ειναι του 2015 και ξεκάθαρα μέσα λέει τα εξής παρακάτω…

» …Θα δολοφονηθεί … η κοπέλα που έχει σχέσει με ένα δώρο…!!»

» .. Ο άνθρωπος που έχασε τα χέρια του θα γίνει καλά ..σαν από θαύμα»

«..η Τήνος έχει ξυπνήσει ….»

«…Το καράβι για Τήνο θα έχει και προορισμό για Κύπρο μετά..»

«..Ένα ένα τα βήματα ….»

«..ΟΙ παλαιοί θα ανησυχήσουν πολυ για την κοπέλα …»

«..εμπόδισε το θάνατο της Δωρας ….»

«..αν θες να σταματήσεις το ντόμινο …και το θηρίο που ξυπνά από κάτω»

Αν λοιπόν θέλουμε να σταματήσουμε το ντόμινο με το θηρίο που ξυπνά από κάτω στην εποχή που δολοφονήθηκε η Δώρα στο χώρο που επισκέφτηκε τον φίλο της Καυκια την ίδια εποχή που Αναμένουμε το μεγάλο σεισμό λόγω θεωρίας τσιαπα …. Πρέπει την ίδια στιγμή στο τώρα να συμφωνήσουμε όλοι οτι αυτό είναι μία Άγκυρα χρόνου!

Αν θέλουμε να κάνουμε το θαύμα να είναι υπαρκτό , αν θέλουμε να το κάνουμε να συμβεί τώρα που μας προειδοποίησε μέσα από το χρόνο η Άγκυρα χρόνου πρέπει όλοι μαζί να συντονιστούμε πάνω της για να φέρουμε την όποια αντίσταση μπορούμε στο μελλοντικό γεγονός!

Μην αναρωτηθείς Πώς μπορούν και συμβαίνουν όλα αυτά δεν έχει σημασία για αυτή τη στιγμή, σημασία έχει να καταλάβεις ότι και μόνο που συνέβησαν, και μόνο που τώρα το διαβάζεις, που στρέφεις την προσοχή σου προς αυτο… Τότε αμέσως εμποδίζεις το πεδίο να κατεβάσει την ροή που είχε προαποφασίσει!

Το καμπανάκι λειτούργησε από το παρελθόν και είναι στο τώρα μαζί μας να μας οδηγήσει στο να κοιτάξουμε με συνείδηση αυτό που έρχεται…. Όσοι περισσότεροι το κάνουμε με συνείδηση τόσο πιο πολύ το πνιγούμε σαν εκδήλωση!

Η κβαντική επιστήμη μιλάει για τον παρατηρητή… Και κατά πόσο επηρεάζει το πείραμα ή την ύλη… Εμείς καταφέραμε και στο σωστό χρόνο να αποδείξουμε ότι υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να συντονιστεί σαν ραδιόφωνο μαζί μας!

Ένας στρατός από παρατηρητές με συνείδηση ξεκάθαρη πια για το τι μπορεί να είναι αλήθεια ή ψέμα στην πραγματικότητα μας είναι η καλύτερη άμυνα στον πόλεμο που γίνεται για την επιβολή του πεδιού στην πραγματικότητα μας!

Ελπίζουμε με αυτήν την νέα πληροφορία, με αυτό το νέο τρόπο να σας δείχνουμε από το πριν στο τώρα και για το αύριο να κατανοήσετε περισσότερα για το πόσο σημαντικό είναι το που στρέφεται την προσοχή σας η ποιος μπορεί αν την ελέγξει να σας οδηγήσει να δημιουργήσετε την πραγματικότητα σας.

Η προσπάθειά του Stranger από την αρχή ηταν να δημιουργήσει έναν στρατό από χιλιάδες συντονισμένους νόες οι οποίοι δεν θα εχουν πια αμφιβολια και θα εχουν αποδεχτεί μέσα τους, μέσα στη συνείδησή τους στο ότι έχουν την ικανότητα να αλλάζουν την πραγματικότητα!

Νομίζουμε ότι πια του χρωστάμε να τον ακολουθήσουμε στο πεδίο!

Όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε πακετο πίσω αυτό που θέλει ο μαύρος να έρθει σε μας…!

Και θα κλείσουμε με μία γραμμή που μας ειπε ο Stranger να γράψουμε στο τέλος..

«Μεξικό χιλή και Ειρηνικός θα δεχτούν τους αετούς μου σαν σημάδι του πολέμου μου !!!» … Οι Ιάπωνες είναι παλιός λαός με μεγάλη ιστορία… Ας τους φυλάξει ο Θεός τους!

katohika.gr
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours