Ένας μαθητής στην Αγγλία που γεννήθηκε αγόρι, ξεκίνησε τη νέα σχολική χρονιά φορώντας φούστα, αφού αποφάσισε να γίνει κορίτσι με τους συμμαθητές του να είναι «απόλυτα εντάξει» με κάτι τέτοιο

Η Caren Middleton, από το Derbyshire, δήλωσε ότι ο γιος της Kian ήθελε πάντα να είναι κορίτσι και εξέφρασε αυτή την επιθυμία από τη νεαρή ηλικία.Η 44χρονη μητέρα ανέμενε πάντα ότι ο γιος της μια μέρα θα γίνει κόρη, αλλά την εξέπληξε που συνέβη τόσο σύντομα.

Το 12χρονο πλέον κορίτσι ζήτησε να την λένε Zoey και η κ. Middleton, η μητέρα της/του, είπε ότι δεν θα μπορούσε να ένιωθε περισσότερη υπερηφάνεια για το παιδί της, ανεξάρτητα από το φύλο που επέλεξε να είναι.

Όπως είπε η μητέρα του παιδιού η Zoey έχει εγγραφεί στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων (CAHMS) ώστε να ξεκινήσει επίσημα τη διαδικασία αλλαγής, πριν πλησιάσει την εφηβεία.
Η Caren έχει πλέον δύο κόρες και η δεύτερη κόρη της που είναι 20 ετών, δήλωσε: "Είμαι τόσο υπερήφανη για τη Zoey, ξέρει ακριβώς τι θέλει να είναι και επιδιώκει να το αποκτήσει από την ηλικία των 12 ετών." Θέλει να είναι κορίτσι. Δεν του αρέσει να έχει κορίτσια και έχει πει ότι θέλει να αρχίσει να κάνει θεραπεία ορμονών. "Έχουμε αναφερθεί στο CAHMS (υπηρεσίες ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων) αλλά δεν καταφέραμε να κλείσουμε ακόμα ραντεβού".

Όταν οι γονείς έμαθαν πως αισθάνεται το παιδί τους, προσέγγισαν την σχολική κοινοτική Parkside, όπου η Zoey ήταν μαθήτρια, και είναι  ευτυχείς που την επόμενη σχολική χρονιά το αγόρι τους θα πήγαινε με σχολική φούστα στα μαθήματα.«Όλοι την υποστηρίξαμε και δύο εβδομάδες μετά το σχολείο πραγματοποιήθηκε μια συνέλευση για να συζητηθεί τι θα συνέβαινε με την περίπτωση της Zoey». Ευτυχώς όλα τα παιδιά ήταν απολύτως σύμφωνα με αυτό, και ένιωθαν άνετα» δήλωσε η μητέρα.

Ο 47χρονος πατέρας David, μηχανικός στο επάγγελμα, προβληματίστηκε αρκετά με την ιδέα να χάσει το μοναχογιό του, αλλά πλέον αρχίζει και συμβιβάζεται.Η κ. Middleton δήλωσε ότι οι αγαπημένες δραστηριότητες της Zoey είναι το μακιγιάζ και τα γυναικεία φορέματα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πάντα ήξερα ότι ο Κιαν ήταν στην πραγματικότητα κορίτσι, του άρεσε να ντύνεται νύφη και άλλες γυναικείες ενδυμασίες όπως και να χρησιμοποιεί μακιγιάζ, αλλά σκέφτηκα ότι θα έπαιρνε μόνης της την απόφαση τον κατάλληλο χρόνο». Εξεπλάγην όταν αυτό συνέβη, διότι έγινε πολύ νωρίς, πριν την εφηβεία, αλλά την υποστηρίζω και το ίδιο κάνει και ο σύζυγός μου. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι για το κοριτσάκι μας και πάντα θα την αγαπάμε και θα την υποστηρίζουμε ανεξάρτητα από το φύλο που επιλέγει να είναι.»

Σχόλιο c.c.R: Πραγματικά δεν έχει τέλος η κατηφόρα, εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, όλο και κάτι έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη και οι εξελίξεις είναι δρομολογημένες.
Για αυτό ακριβώς το κατάντημα, δίνουν μάχη αυτές τις μέρες και στην χώρα μας, μέσω του νομοσχεδίου που επιβάλλουν, δήθεν για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να υιοθετηθούν αυτά τα πρότυπα στα παιδιά μας και να αλλοιωθεί ο ψυχικός τους κόσμος και όχι από τα 15 που ισχυρίζονται αλλά από πολύ μικρότερες ηλικίες.
Και μια κοινωνία να είναι ταλαιπωρημένοι και εξουθενωμένοι από τα πελώρια κύματα της 7ετης κρίσης, να μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει, βυθισμένη στους φόρους, την ανεργία και σε ένα  αβέβαιο μέλλον.
Καταλαβαίνεις ότι ο οικονομικός πόλεμος δεν γίνεται για τα πετρέλαια, τη γη, τα φιλέτα, τις επενδύσεις κ.α που μας ζαλίζουν, αλλά για κάτι ανώτερο, πιο ουσιώδες που τους είναι πολύτιμο...εργάζονται για να δημιουργήσουν τα ήθη, τις αξίες και τα πρότυπα που θα απορροφήσουν οι επόμενες γενιές, ώστε να αποτελούν ικανά και άξια μέλη της νέας κοινωνίας, μέσα στην νέα εποχή που μας έφεραν.
Και ο οικονομικός αυτός πόλεμος δεν θα τελείωση εάν δεν αποδεχτούμε τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, καμία κρίση δεν θα υποχωρήσει, κανένα φως στο τούνελ δε θα δούμε, μέχρι να αποδεχτούμε και το τελευταίο γράμμα των αποφάσεων τους.
Το τέταρτο μνημόνιο καραδοκεί ....εάν δεν σκύψουμε ολοκληρωτικά το κεφάλι.
Αυτό αποκαλείται... "Ευρωπαϊκός" στυγνός εκβιασμός!Πηγή : mirror.co.uk
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours