19.10.2017 3.29am


Για να υπάρχει η κακία στους ανθρώπους που θέλουν να βλάψουν άλλους ανθρώπους, υπάρχει μαθηματικά και η καλοσύνη.

Άρα η κακία μάχεται την καλοσύνη και όπως φαίνεται δείχνει να κερδίζει έδαφος η πρώτη.

Το ότι έχουμε να δούμε πολλά στο μέλλον και να ζήσουμε ακόμη περισσότερα, πλέον το καταλάβουν οι πάντες, πέραν ίσως, κάποιων που επιμόνως εθελοτυφλούν, αλλά και αυτοί το κάνουν διότι είναι η άμυνα τους σε κάτι που δεν θέλουν με τίποτα να αποδεχτούν και όσο και αν δεν είναι σωστή αυτή η τακτική τους, αυτήν διαθέτουν, αυτή χρησιμοποιούν.

Θυμάμαι μια ιστορία, όχι πολύ καιρό πριν..

Δεν κλείνω των πόρτα σε ιστορίες, μου αρέσουν να τις ακούω ακόμη κι αν καμία φορά δεν μου αρέσει το περιοχόμενο τους, όλο και κάτι καινούριο θα ακούσεις, που ίσως φανεί χρήσιμο στο μέλλον.

Σε αυτήν την ιστορία λοιπόν, υπήρχε ένας τύπος, μιας ακέφαλης πλέον οργάνωσης, πολύ γνωστής τα τελευταία χρόνια, στην οποία τα ενεργά μέλη της συγκεντρώνονταν κρυφά σε συγκεκριμένες ημέρες, σε συγκεκριμένους τόπους και απήγγειλαν κάτι ..."προσευχές".

Τι είναι η προσευχή; Προσευχή ουσιαστικά είναι η επαφή με κάτι ανώτερο, με τον εκάστοτε Θεό που πιστεύει ο καθένας, είτε είναι καλός είτε είναι κακός.

Αυτό είναι η προσευχή και αυτό έκαναν... προσπαθούσαν να έχουν μια επαφή με τον "Θεό" τους, εδώ στο κέντρο της Αθήνας.

Σε μια προσευχή, αφού έχεις την ικανότητα να επικοινωνείς με τον Θεό σου, τον ψεύτικο ή τον αληθινό, τον κακό ή τον καλό, έχεις και το θάρρος- θράσος να ζητάς κάτι που θέλεις.

Υπάρχουν λοιπόν τύποι, που μέσα από αυτές τις προσευχές ζητάνε πλούτη, δόξα, ανέσεις, δημοσιότητα, αιωνιότητα κ.α. με αντάλλαγμα τον ίδιο τους τον εαυτό , την σκέψη τους, την ίδια τους τη συνείδηση.

Μέσα από μια τελετή, επικοινωνούν με το "Θεό" τους και του ζητάνε χάρες. Αλλά καμία χάρη δεν είναι σε εμπορική προσφορά, τζάμπα, υπάρχει πάντα το ανάλογο τίμημα.

Όποτε, ένα συχνό αντάλλαγμα που ζητάει η ανώτερη δύναμη που επικαλούνται, είναι να δρα και να μιλά όπως θέλει ο "Θεός" τους, μέσα από αυτούς και για ένα μεγάλο χρονικο διάστημα.

Αν παρατηρήσει κάποιος με προσοχή π.χ τον καλλιτεχνικό χώρο, θα δει μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας να εκτελούν το συμβόλαιο, την ανταλλαγή δηλαδή που έχει συμφωνηθεί και να «μαγεύουν» τα πλήθη, ενώ αυτά τους αποθεώνουν.

Εδώ είναι μια συναλλαγή win- win, αφού και οι δύο πλευρές απολαμβάνουν τα οφέλη της συμφωνίας εις βάρος, ως συνήθως, της εκτός τόπου και χρόνου... φάρμας.

Αυτό συμβαίνει και σε άλλους κύκλους, όπως πολιτικούς, επιχειρηματικούς, οικονομικούς, ενημέρωσης και γενικά σε όλους τους χώρους που μπορούν να επηρεάσουν την ανθρώπινη συνείδηση άμεσα ή έμμεσα.

Καλά ως εδώ....

Ομως υπάρχουν και τύποι που δεν ζητάνε ανταλλάγματα στην προσευχή τους.

Απλά μαζεύονται, συγκεκριμένη ώρα και ημέρα, όπως ο κύριος στην παραπάνω ιστορία μας και εκτοξεύουν κατάρες… απαγγέλουν ξόρκια και τελούν μυστήρια που θυμίζουν μεσαιωνικές εποχές.

Η απάτη του διαφωτισμού, πέραν των άλλων, σκέπασε τέτοιες τακτικές και τον τρόπο δράσης των ημερών του σκοταδισμού, διότι αυτά που γίνονταν τότε, γίνονται και τώρα.

Δυστυχώς, υπάρχουν τρόποι να κάνει κάποιος το κακό και η τεχνογνωσία υπάρχει και η εμπειρία υπάρχει και οι ανόητοι υπάρχουν σε αφθονία για να το κάνουν.

Το πρόβλημα τους, ή μάλλον οι κατάρες ή ξόρκια ή μάγια ή όπως αλλιώς κάποιος θέλει να τα πει, έχουν στόχο όχι μόνο τον άνθρωπο γενικά και την προώθηση του σχεδίου τους, που όπως βλέπουμε στην Ελλάδα πάει αναπάντεχα καλά, αλλά συγκεκριμένα αυτούς που έχουν το "σφράγισμα", το ορθόδοξο βάπτισμα δηλαδή και δεν το λεώ εγώ αυτό...εκείνοι το λένε.

Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και ημέρες μέσα στην ημέρα που δηλώνουν πρόθυμες να φιλοξενήσουν ένα γεγονός, να αποδεχτούν μια προσευχή, μια κατάρα, να εκπληρωθεί ένα ξόρκι.

Και υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι, που είναι έτοιμοι να δανείσουν σκέψη και σώμα για να εκδηλωθεί το κακό. Να γίνουν σκεύη, που θα υποδεχτούν τις προθέσεις, αυτών που δεν έχουν την δυνατότητα να εκδηλωθούν στο τρισδιάστατο μπουντρούμι, παρά μόνο μέσω τρίτων.

Υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα μιλήσει το μαχαίρι, θα βγει το όπλο, θα γλιστρήσει το αμάξι, ο πεζός θα είναι απρόσεχτος, η διαδήλωση θα είναι επεισοδιακή, ο υπάλληλος εριστικός η κίνηση στους δρόμους απελπιστική, ο επίδοξος τρομοκράτης θα ακούει φωνές και τόσα άλλα…που στην ουσία δεν είναι σκέψεις δικές τους, αλλά των τρίτων που είπαμε πιο πάνω και αξιοποιούνται συγκεκριμένες ώρες μέσα στις 7 ημέρες της εβδομάδος.

Μεσαιωνικές κουταμάρες θα πουν πολλοί….

Δεν μιλάς για τους πολλούς, αλλά για τους λίγους, αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν κάτι παραπάνω δίχως να κινδυνεύουν, αφού άλλοι κινδυνεύουν στην κυριολεξία, για να έρθει στην επιφάνεια η κάθε πληροφορία.

Μια πληροφορία ή πολλές μαζί έρχονται να  συμπληρώσουν πολλά κενά γνώσης, που αν αξιοποιηθουν σωστά, κάνεις πολιτικός, κανένα ΜΜΕ από τα «έγκυρα», κανένας ελεγχόμενος καλλιτέχνης και άλλες μαριονέτες του συστήματος δεν θα μπορεί να νικήσει την συνείδηση του και να επιβάλει τις σκέψεις του και τις θέσεις του... τις θέσεις της νέας εποχής.

Δυστυχώς, κάποιοι δεν κατανόησαν πλήρως τι έγινε στις 10/10.

Και αν δεχτούμε ότι πλήρως είναι δύσκολο, ας πούμε έστω μερικώς…να έχουν μια ιδέα τι στο καλό έγινε εκείνη την ημέρα.....μήπως ήταν η σφραγίδα που επικύρωσε τις προσευχές και την επιτυχία ενός ακόμα τελετουργικού; Μήπως μετράμε και επίσημα αντίστροφα;

Τι αντίκτυπο θα έχει αυτή η ημέρα και μετά από πόσο διάστημα;

Υπάρχει μια "ηλιόλουστη" ημέρα, που αποτελείται από μερικές αρκετά σκοτεινές ώρες , την έχω κυκλώσει με κόκκινο χρώμα και είναι μέσα στο τελευταίο 11ημερο του μήνα Οκτωβρίου, μια ημέρα όπου αντιστρέφεται το 39 και το 9 πάλι γίνεται 6, για  φορά μέσα στο μήνα.

Επισης από τις 20 μέχρι τις 31 του μήνα, δύο ημέρες μοιάζουν αφετηρία για κάποιους… θα κοιτάνε ψηλά και θα διαβάζουν λέξεις που δεν καταλαβαίνουν, όχι με την σειρά…λέξεις που μετατρέπονται όμως σε δονήσεις. Τους ευνοεί το κλίμα των ημέρων, των ωρών, οι "δονήσεις" τους ίσως πιάσουν τόπο.

Από τέτοια γεγονότα, όπως φαίνεται, «ζουν» ολόκληρες «οικογένειες»… που κρατάνε από παλιά.

Και ζουν, επειδή οι πολλοί αγνοούν τον τρόπο που ζούν. 

Στην άγνοια πατάνε. 
Και πρέπει σίγα σιγά να μάθουμε τουλαχιστον τα όπλα που έχουμε απέναντι τους. 

Μη νομίζεις ότι τα αναβαθμισμένα εξ Αμερικής F-16 τους αγγίζουν, αυτοί τα δημιούργησαν, τα ελέγχουν και μας τα παραδίδουν για άλλον έναν πόλεμο δια των αντιπροσώπων τους, ότι έγινε και στην Συρία 7 χρόνια τώρα. 

Δεν τους σταματούν οι δυνατότητες των υποβρυχίων μας, ούτε τα καλά εκπαιδευμένα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. 
Τέτοια λόγια...με λόγια αντιμετωπίζονται.

Στην ενότητα Ψυχική Επιβίωση, γίνεται μια προσπάθεια κατα αρχάς να μπει μια κόντρα στα σχέδια τους, στα λόγια τους, στις τελετές τους, στις προσευχές τους, στα αιτήματα τους, που αν μπορούσαν μερικοί να τα ακούσουν...

Σε αυτήν την ενότητα απλά μεταφέρω, κατά την προσωπική μου κρίση πάντα, πράγματα που θα είναι πολύτιμα για τις δύσκολες ώρες, αν και όταν έρθουν, όταν υποχωρήσει το make up του πολιτισμού μας και φανεί η ασχήμια  και η κατάντια του..όταν αποκαλυφθεί σε όλους και όχι σε μερικούς όπως γίνεται τώρα.

Δεν αγγίζω ούτε λέξη σε αυτήν την ενότητα και προσπαθώ να μην αλλάζω ούτε τόνο κατά την μεταφορά των αναρτήσεων.

Δεν είναι δικά μου λόγια, ούτε προσπαθώ να πείσω κάποιον να δεχτεί το ένα ή το άλλο, ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κινηθεί όπως πραγματικά νομίζει την στιγμή της αλλαγής και ο χρόνος θα δείξει ποιος έκανε τη σωστή επιλογή.

Όμως, υπάρχει λόγος που την έφτιαξα την ενότητα αυτή, δεν θα την έκανα εάν αμφέβαλα ή αν δεν ήμουν σίγουρος για αυτά που θα υποδεχόταν. 

Και είμαι σίγουρος για κάτι, μόνο όταν μπορώ να το αποδείξω σε εμένα πρώτα... μέσα από παρατηρήσεις και ακολουθώντας μονοπάτια εθελοντικά, οπότε η μαρτυρία μου είναι τουλαχιστον ειλικρινής και τα μεταφέρω υπεύθυνα, διότι οι δύσκολες ώρες που κάποιοι ονειρεύονται για την χώρα μας, θα είναι..... πραγματικά δύσκολές και η ανθρώπινη δύναμη πολύ λίγη για να ανταπεξέλθει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Και ίσως….πιθανός, αυτή η ενότητα να μοιάζει σε κάποιους για την ώρα αχρείαστη, γραφική, παραπλανητική κ.α. αλλά μπορεί εκείνες τις ώρες του χάους και της συνειδησιακής σύγχυσης, αυτά τα κείμενα και άλλα πολλά κείμενα σε άλλα site, να είναι μια λύση, μια διέξοδος, ένα σωσίβιο και ίσως το μοναδικό που θα προσφέρεται στο μπερδεμένο πλήθος, ώστε όσοι πιαστούν απο αυτό, να μην βρεθούν στον πάτο των εξελίξεων.

Και για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις, δεν είμαι εγώ ο καλός και ο σωστός που αναρτώ αυτά τα κείμενα, όχι.... μακάρι να ήμουν αλλα δεν είμαι. (αν και στην εποχή μας ο καλός καλό δε βλέπει)

Οι αναρτήσεις που ανεβαίνουν στην ενότητα αυτή, πρέπει και εγώ να τις διαβάζω, σαν κάποιος που τα διαβάζει πρώτη φόρα, μήπως και μείνει κάτι στην «αποθήκη» για μετά.

Είναι μια ενότητα που σιγά σιγά θέλω να ρίξω το βάρος εκεί και ελπίζω να τα καταφέρω και να το κάνω με τρόπο που να μην παραβιάζονται ούτε να προσβάλλονται οι απόψεις και τα πιστεύω κανενός.

call me Rick


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours