Το πλοίο προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού της Σίφνου κατά τη διάρκεια της πρόσδεσης. Πανικός στο Sea Jet 2 με 194 επιβάτες...


Δύο επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά, μετά από πρόσκρουση στο λιμάνι της Σίφνου κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, του ταχύπλοου καταμαράν «Sea jet 2». Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο ένας εκ των επιβατών τραυματίστηκε ελαφρά στο μέτωπο και ο άλλος στον αυχένα.

Οι υπόλοιποι 194 επιβάτες του πλοίου, που έχει υποστεί υλικές ζημιές στο πρωραίο τμήμα στην πλώρη δεξιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Το «Sea jet 2», στο οποίο θα απαγορευθεί ο απόπλους, εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Σαντορίνη-Κουφονήσι-Νάξο-Μύκονο-Σαντορίνη-Φολέγανδρο-Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Πειραιά.

Οι επιβάτες που είχαν προορισμό τα άλλα νησιά, αναμένεται να προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης του πλοίου στον προβλήτα επικράτησε πανικός.

Μεγάλη αναστάτωση στο λιμάνι της Σίφνου με τους λιμενικούς να τρέχουν στο σημείο και να ειδοποιούνται ασθενοφόρα, αφού αρχικά υπήρχαν πληροφορίες για περισσότερους τραυματίες.

newsit.gr
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours