Όπως είπαμε ο Σεπτέμβρης δεν μας συστήθηκε ακόμη...καθυστέρησε για φέτος να το κάνει, πιθανός είχε τους λόγους του.

Πριν δυο ημέρες το είδαμε μαζί, από εδώ και πέρα ξεκινάει ο πραγματικός 9ος μήνας που τον ξέρουμε και μας ξέρει.

Χθες, 14 του μήνα αν διαβάσεις το παραπάνω κείμενο γράφει κάπου μια λέξη... «τραγωδία» και η χθεσινή ημέρα είχε όλη τη διάθεση να φιλοξενήσει ένα τέτοιο συμβάν. Δεν έγινε στη μορφή που ήθελαν, που οι αριθμοί μαρτυρούσαν..

Έγινε προσπάθεια όμως για κάτι τέτοιο; 

Ψάξε για συμβάν τη χθεσινή ημέρα σε δυο διαφορετικά κράτη, ένα που κάνει κουμάντο στην Ευρώπη και ένα άλλο που θέλει να φύγει από αυτή. Δυο διαφορετικά μέρη, με το ίδιο όμως μεταφορικό μέσο.

Πέρασε αυτή η μέρα, μας ήρθε η σημερινή. 

Είχε προϋποθέσεις για μια τρομοκρατική ενέργεια;

Ναι, ξεκάθαρα..

Έδειξε η χθεσινή ημέρα το μέρος που συμβεί;

Ναι και πάλι..

Το ένα σημάδι πίσω από το άλλο..

Υπόγεια έκρηξη, κανένας νεκρός, ένα κουβαδάκι άσπρο που δεν έσκασε ποτέ..είχαν όπως φαίνεται μεγάλη προστασία και οι "υπάλληλοι" τους μεγάλη ατυχία. Δεν θα εγκαταλείψουν όμως εύκολα..


Σίγα σιγά θα το καταλάβω ότι δεν είναι όλα για να λέγονται.. ίσως τα περισσότερα θα πρέπει να μένουν στο χαρτί, ή να περνάνε απαρατήρητα στο μάτι, με τρόπο τέτοιο ώστε να μην επηρεάζουν τη ροή των εξελίξεων.

Δεν είμαστε μόνοι μας στη σελίδα αυτή, δεν τη βλέπουμε μόνο εμείς οι δύο.. οι τρεις.. οι 111..

Προσπαθείς να ξεγελάσεις «αυτόν» που μας ξεγελάει πολλά χρόνια τώρα, δεν είναι καθόλου εύκολο, «αυτός» έχει όλη την εμπειρία, την τεχνική κατάρτιση και τον τεχνολογικό εξοπλισμό για να το κάνει. 

Τι να κάνει; Παρουσιάζει τα αποτελέσματα των πράξεων του όπως θέλει «αυτός» π.χ. μια τρομοκρατική ενέργεια, την παρουσιάζει με μεγαλοπρέπεια στη κοινή γνώμη ως θρησκευτική μισαλλοδοξία, φανατισμό, εξτρεμιστικές πρωτοβουλίες κ.α.

Ενώ, στην πραγματικότητα, άλλες δυνάμεις έχουν προκαλέσει το συμβάν ή την παράσταση που μας παρουσιάζεται, με σκοπό στην συνέχεια να «παίξει» με τις συναισθηματικές μας χορδές δημιουργώντας τις δικές τους «μουσικές» συναισθηματικές δονήσεις μέσα στην «αρμονία» του χώρου και του χρόνου, διαταράσσοντας την.

Το θέμα όμως  δεν είναι η επίθεση στο μετρό του Λονδίνου, όσο αυτοί θα ψάχνουν για αποτυπώματα στα βαγόνια, ο χρόνος θα κυλάει..οι εξελίξεις αναζητούν να φτάσουν στον προορισμό τους, αφού όπως φαίνεται είχαν κλείσει εισιτήρια μετ' επιστροφής, από εδώ εκεί και από εκεί.. εδώ
Δεν σκοτείνιασε τυχαία το μπλε!
Σκοτείνιασε για να το δούμε, όποιος μπορεί να το δει.

Αύριο λέω να κάτσω και να παρατηρώ το πέταγμα τον πουλιών, που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας με τα φτερά τους και ελεύθερα πετούν στον ουρανό, κοιτώντας από ψηλά το χάλι μας. 
Ζηλεύω που και που την ελευθερία τους

15/9/2017
call me Rick...

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours