Τα ύδατα, μολύνθηκαν και αυτά..

Η φύση καταστρέφεται και καταστρέφει.... μια πάλη μεταξύ της φύσης και αυτών που την καταστρέφουν.

Πρόσφατα ένα πλοίο βυθίζεται και μολύνει με τα καύσιμα του όλο τον Σαρωνικό!

Η ιστορία, όπως διαβάζω από άτομα που σκέφτονται τα πράγματα σε βάθος και δεν κινούνται επιφανειακά, έχει πολλά και σκοτεινά σημεία.


Τόσο για την βύθιση του πλοίου, που έτσι ξαφνικά απλά βούλιαξε, όσο και για την πρόκληση τόσο μεγάλης καταστροφής, που ίσως να μην δικαιολογείται από την ποσότητα καυσίμων του πλοίου "Αγίας Ζώνης 2".

Σήμερα διάβασα ότι ο πλοιοκτήτης της εταιρίας ισχυρίζεται ότι κάτι άλλο συμβαίνει και αφήνει αιχμές για ένα πλοίο, το Blue Star Patmos που είχε προσαράξει ανοιχτά της Ιού.
Πάμε να εισέλθουμε στο τούνελ που μας οδηγούν οι αριθμοί..

Να δούμε αν και με τι συνδέεται αυτη η θαλάσσια καταστροφή!

Κατ' αρχάς να δούμε πότε γίνεται αντιληπτή η καταστροφή αυτή... Την περασμένη Δευτέρα, οι κάτοικοι της Σαλαμίνας, ξύπνησαν από την οσμή του πετρελαίου.
Πηγή: Γέμισε πετρέλαιο ο Σαρωνικός, από Σαλαμίνα μέχρι Γλυφάδα: Απίστευτη καταστροφή https://mignatiou.com/2017/09/gemise-petreleo-o-saronikos-apo-salamina-mechri-glifada-apistefti-katastrofi/

Τότε ξεκινάει να παίζει παντού και η καταστροφή απλώνεται σε όλο τον Σαρωνικό.

Μιλάμε για μεγάλη καταστροφή στο οικοσύστημα, που θα περάσουν χρόνια για να επανέλθει στον προηγούμενη του κατάσταση.

Δευτέρα λοιπόν είναι η μέρα που η πετρελαιοκηλίδα ξεκινάει το καταστροφικό της έργο.
Θυμάσαι άλλη καταστροφή ημέρα Δευτέρα και πρόσφατα;

Πάμε λίγο πίσω,μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε.

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017…σεισμός Μυτιλήνη ή αλλιώς Λέσβος 6,3R νεκρός 1.

Και αυτή η καταστροφή Δευτέρα..

Πάμε τώρα λίγο πιο μετά ..

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 …σεισμός στη Κω 6,6R ή 6,4R χάσαμε λίγο το μέτρημα αλλά μάλλον το έγκυρο είναι το πρώτο, 6,6R νεκροί 2.

Παρατηρείς το εξής απλό, ότι οι δύο μεγάλες σεισμικές δονήσεις-καταστροφές συμβαίνουν σε 12-21(33).
Η καταστροφή η μία από την άλλη απέχει 39 ήμερες 3+9= 12
Θα μου πεις τώρα ότι η δεύτερη καταστροφή δεν είναι Δευτέρα αλλά Παρασκευή, άρα δεν έχει σχέση η μια με την άλλη.

Λάθος!

Η λέξη Δευτέρα, στην σοφία των αριθμών που μαρτυρούν με αλάνθαστο τρόπο τις εξελίξεις, είναι Δευτέρα = Παρασκευή = 815 =5!

Αρά αριθμητικά αν συνοψίσουμε τους δύο σεισμούς και την μόλυνση των υδάτων σαν τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις γεγονότων, έχουμε και τα τρία να προκαλούνται στο 5.

Πληροφοριακά, το άθροισμα των αριθμών 815 που είναι το 5(Πυθμενικός αριθμός) από τις 7 ημέρες της εβδομάδας, το έχουν μόνο η Δευτέρα και η Παρασκευή.

Δύο καταστροφές λοιπόν, Ιούνιο και Ιούλιο, το 12 που καθρεπτίζεται στο 21.

Που αλλού καθρεπτίζεται το 12 στο 21 ή αντίστροφα;

Σε μερικές ημέρες ξεκινάνε οι τέσσερις σημαντικότερες εβραϊκές εορτές, που διαρκούν από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Κλείνει η παρένθεση και με βάση τον τρόπο που βούλιαξε το πλοίο, την έκταση της μόλυνσης και διάφορες άλλες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όπως και τους αριθμούς, πιθανός έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση πολύ πολύ περίεργη που ίσως να είναι μπλεγμένο ένα ξένο κράτος-ξένα συμφέροντα.

Το ζήτημα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, στην αριθμητική σχέση που μπορεί να έχουν οι δύο προηγούμενες καταστροφές Ιουνίου-Ιουλίου, που συνθέτουν το 12-21, με την Ισραηλινή-εβραϊκή γιορτή που συνθέτει το 21-12 με την καταστροφή που προκλήθηκε από την βύθιση του πλοίου.

Υπάρχουν πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κοντούρη, πλοιοκτήτη του «Αγία ζώνη 2» που κατηγορείτε ότι μόλυνε τον Σαρωνικό και προκάλεσε οικολογικό έγκλημα, που εμπλέκουν ένα άλλο πλοίο, το Blue Star Πάτμος, το όποιο όπως ισχυρίζεται ο πλοιοκτήτης, κατά την μεταφορά του στο Πέραμα, σε πλωτή δεξαμενή ρύπανε όλη την διαδρομή μέχρι το Πέραμα!

Και εδώ είναι το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο για όποιον θέλει να το ψάξει σε βάθος.

Το Blue Star Πάτμος προσάραξε στις 30 Αυγούστου ( όταν το 6 γίνεται 9 επάνω στην γραμμή του χρόνου)  και (όταν το 6 γίνεται 9 επάνω στην γραμμή των ημερών) κοντά στην είσοδο στο λιμάνι της Ιού.

Μετέφερε 205 επιβάτες, 87 άτομα προσωπικό και μάντεψε...στο γκαράζ του είχε 21 αμάξια 12 φορτηγά!!!'Εδώ η είδηση

Να σου υπενθυμίσω ότι το τελευταίο διάστημα μέσα στο καλοκαίρι, είχαν προσκρούσει ελαφρώς το Blue Star Νάξος, το Πορφυρούσα και το Sea jet 2 και κανένα από αυτά τα πλοία δεν μας πρόσφεραν το 12 με το 21 μαζί!

Από τα τέσσερα λοιπόν πλοία, γίνεται λόγος σήμερα μόνο για το ένα από αυτά, αυτό που διαθέτει το 12/21 (33).

Εμπλέκεται το συγκεκριμένο πλοίο, με τους συγκεκριμένους αριθμούς σε μια πολύ μεγάλη καταστροφή, που ίσως ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της.
Άλλοι καίνε τα δάση μας, άλλοι μολύνουν τα νερά μας, άλλοι ξεπουλάνε την χώρα και άλλοι είναι στον κόσμος τους.

Θα περιμένω αρκετά πριν βγω να κατηγορήσω τον πλοιοκτήτη…θα περιμένω να δω ποιους εξυπηρετεί.

Και δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι τα κίνητρα είναι οικονομικά, τέτοιες καταστροφές τρίζουν τα θεμέλια κυβερνήσεων μέχρι που να πέσουν.

16/9/2017 7.56am

call me Rick...

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours