Πανικός στον σταθμό Gare Du Nord, στο Παρίσι. Το σημείο εκκενώθηκε για «λόγους ασφαλείας» όπως ενημέρωσαν οι Αρχές. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως εκκενώθηκε και η περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ!
Εκατοντάδες τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο που αποτελεί το σήμα – κατατεθέν της Πόλης του Φωτός εγκατέλειψαν το σημείο, ενώ οι Αρχές έχουν ήδη αποκλείσει την περιοχή.
Ήδη υπάρχουν αναφορές στα social media πως η περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία. Αυτό όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Επίσης αυτό που παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής είναι… το πιο σημαντικό! Τι ήταν ακριβώς αυτό που έχει προκαλέσει τον νέο συναγερμό στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.
Οι μοναδικές αναφορές, όπως προαναφέραμε, κάνουν λόγο για ένα «περιστατικό με όπλο». Επίσης η βρετανική express.co.uk μεταδίδει πως υπάρχουν πληροφορίες για μία σύλληψη. Μέχρι στιγμής, όμως, τίποτε παραπάνω δεν είναι σαφές.

Οι πρώτες εικόνες από τον σταθμό στο Παρίσι

Αυτόπτες μάρτυρες στον σιδηροδρομικό σταθμό δήλωσαν πως οι υπεύθυνοι ασφαλείας εντόπισαν ένα ύποπτο πακέτο! Αμέσως τους διέταξαν να εγκαταλείψουν το σημείο!
Οι επιβάτες της Eurostar, στην αποβάθρα της οποίας σημειώθηκε το περιστατικό, έχουν δεχθεί εντολές για νέους ελέγχους στις αποσκευές τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως επίκεινται καθυστερήσεις, ωστόσο αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό.
Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να σιγουρευτούν οι Αρχές πως δεν υπάρχει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.
Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours