Οι Αμερικάνοι των ανατολικών ακτών εδώ και μερικά 24ωρα ζουν έναν πανικό και έναν τρόμο.

Η αιτία;
Ένας τυφώνας ή κυκλώνας, ονόματι Ίρμα, που στο πέρασμα του προκαλεί βιβλική καταστροφή.. Να τον αποκαλώ Τυφώνα ή Κυκλώνα;

Τι από τα δύο;
Έχει άραγε διαφορά ποια τιμή θα βάλεις μπροστά από το Ίρμα, όταν τα αποτελέσματα είναι το ίδιο καταστροφικά;

Γενικά όχι, δεν έχει σημασία, εκτός αν…και τα δυο στην ελληνική μαθηματική σοφία έχουν αξία, δείχνουν κάτι διαφορετικό το ένα από το άλλο.
Και όντως δείχνουν...


Τι είδαμε όμως μέχρι τώρα;

Αρχές Σεπτέμβριου πηγαίναμε για πόλεμο ανάμεσα στην Αμερική και στη Β. Κορέα, που θα είχε και "πυρηνικά" χαρακτηριστικά.

Δεν έγινε.. 
Πήρε πάλι αναβολή όπως είπαν, μιας και δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο με οποιοδήποτε κράτος, όταν στο εσωτερικό σου δέχεσαι επίθεση από μια συμμορία τυφώνων και μάλιστα η χειρότερη συμμορία, όπως διαβάζουμε,  που επισκέφθηκε την Αμερική εδώ και 100 χρόνια.

Αξίζει να «χτυπηθεί» ένα κράτος για την ασφάλεια όλου του κόσμου;

Για την αναβολή των εξελίξεων;…για λίγη ακόμη παράταση;
Είναι προτιμότερος ένας "τυφώνας" από μια βόμβα υδρογόνου;
Ένα κακό που έρχεται για να προλάβει ένα μεγαλύτερο κακό;( για την ώρα;)

Δεν υπάρχει η εξουσία να χρησιμοποιηθούν τέτοια όπλα ακόμη. 
Για να δοθεί η εξουσία, θα πρέπει συλλογικά η συνείδηση της πλειοψηφίας να αρρωστήσει περισσότερο, όλο και περισσότεροι να δεχτούν τα αφύσικα ως φυσικά και τα στραβά ως ίσια.

Ήδη και αν διαβάζεις τα άρθρα εδώ μέσα, το έχουμε ξαναπεί, η φύση πλέον θα επαναστατήσει μπροστά στο κατάντημα του σάπιου αυτού «σύγχρονου» πολιτισμού και τα "φυσικά" φαινόμενα θα είναι εντονότερα και θα σπάνε, το ένα πίσω από το άλλο, τα ρεκόρ προηγούμενων εποχών. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό και για τις ανθρώπινες απώλειες και το πόσο θα μπορεί να επηρεάσει τον αριθμό αυτό..

Θα επιτραπεί να μετατραπούν σε "όπλα"... η κακία, το μίσος, η μαγεία, η κακοποίηση της ίδιας της ανθρώπινης φύσης και πολλά άλλα συστατικά της εποχης μας, τα οποία θα χτυπήσουν κράτη, πολιτείες, περιουσίες, ανθρώπους, την ζωή, την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Ο «κυκλώνας» Ίρμα, ψιθυρίζει αιματοκύλισμα, θυσία μεγάλη το απαραίτητο "καύσιμο" των εξελίξεων.
…ψιθυρίζει και κάτι άλλο στην ...Αϊτή.

Θυμήσου επίσης κάτι από το παρελθόν: 3 Σεπτεμβρίου του δυο χιλιάδες ..κάποτε... "Κούβα: «Πυρηνική βόμβα» χαρακτηρίζει ο πρώην πρόεδρος Φιντέλ Κάστρο το πέρασμα του τυφώνα Γκουστάβ από τη χώρα. Ο τυφώνας προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες, κυρίως στο δυτικό τμήμα της χώρας."

Ο «τυφώνας» Ίρμα δείχνει και Ελλάδα… οικονομία, μπερδέματα.

Ο Σεπτέμβριος όπως είδες, μας υποδέχτηκε αρχικά με απειλές πολέμου στη κορεατική χερσόνησο, και φιλοξενήθηκε το γεγονός αυτό σε μια αριθμητική ακολουθία των πρώτων ημερών που επαναλαμβάνεται μέσα σε αυτόν τον μήνα, προς το τέλος του, ανάμεσα εκεί που κάποιοι περιμένουν "το τέλος του κόσμου".

Δεν έχει μιλήσει ακόμη ο Σεπτέμβριος, ούτε τα νούμερα πίσω του είναι αναίμακτα και ασχολείται τελευταία μονότονα με το δυτικό ημισφαίριο αλλά υπάρχει και το ανατολικό.

Εκεί στα ανατολικά, κάτι κινείται με μεγάλη ταχύτητα… βλάβη; ανθρώπινο λάθος; ανθρώπινο μίσος; Πάντως κυματίζει ένα πανί…άσπρο μπλε κόκκινο.

Ψάχνω αυτό το χρώμα μέσα στον Σεπτέμβριο, από την μέση και μετά.

Και αλλά ψάχνω, πραγματικά εντυπωσιακά, όχι όμως ευχάριστα, δεν σου μεταφέρω συνταγές μαγειρικής αλλά καταστροφής, από αυτές που έχουν στον "Τσελεμεντέ" τους.

Προσπαθώ πλέον να προσέχω τι μεταφέρω από εδώ, γιατί τελευταία παρατηρήθηκε μια επιδρομή αρνητικών συμβάντων σε πολλά επίπεδα, καταστάσεις που απορείς με την συγχρονικότητα και την ένταση τους.

Μέσα από αυτές τις καταστάσεις όμως κατάλαβα κάτι, κάτι που δεν είχα λάβει και τόσο υπόψιν μου το προηγούμενο διάστημα και νομίζω ότι είναι  πιο σημαντικό από όλα τα παραπάνω..

Όλα... μα όλα όσα βασίζονται επάνω στην ηλεκτρονική τεχνολογία, τα ελέγχουν αυτοί που τσουλάνε τις εξελίξεις, από τον υπολογιστή μιας δημόσιας υπηρεσίας, μέχρι τον πάροχο της σύνδεσης σου στο εξοχικό ή στο σπίτι. Τελικά είναι σε θέση να επηρεάσουν τα πάντα γύρω σου που υπακούν στο ηλεκτρικό ρεύμα και να τα στρέψουν εναντίον σου, όποτε και αν χρειαστεί.

Αρκεί αυτό και
νομίζω καταλαβαίνεις την ουσία, που δεν είναι άλλη από το πού πάμε να εμπιστευτούμε τις τύχες μας ως πολίτες, τι θα μας συμβεί εφόσον αφομοιώσουμε πλήρως την τεχνολογία τους στην καθημερινότητα μας, ειδικά στις συναλλαγές μας και όταν παραχωρήσουμε την διακυβέρνηση της χώρας μας στην τεχνολογία τους,κάτι που ήδη έχουμε αρχίσει και αποδεχόμαστε.

Και κάτι τελευταίο, όταν θα εντοπίζω το 9 που γίνεται 6 επάνω στην γραμμή του χρόνου θα στο λέω, για να το θυμάμαι και εγώ. Δεν το είχα πάρει και πολύ στα σοβαρά, επιπόλαιος βλέπεις!

call me Rick...
9/9/2017 4.33 pmShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours