του Κίμωνα Χαραλάμπους

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση κατασκοπείας και παρακολούθησης του Κώστα Καραμανλή για τις κινήσεις που προσπάθησε να κάνει με την Ρωσία του Πούτιν, σύμφωνα με βούλευμα που παρουσιάζει εφημερίδα «Δημοκρατία».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμα του παραπέμπει σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με βαρύτατες κατηγορίες κατασκοπίας και παραβίασης μυστικών της Πολιτείας, έναν Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA.

Ο λόγος για τον Καρπάθιο William Basil, ο οποίος οργάνωσε το σκάνδαλο των υποκλοπών σε βάρος του τότε πρωθυπουργού και του μισού υπουργικού συμβουλίου!

Επιπλέον, κατηγορείται και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Μιχάλης Καρχιμάκης, επειδή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπέκλεπτε έγγραφα μείζονος εθνικής ασφάλειας ενώ κατηγορούνται και τα μέλη της ΕΥΠ που τον προμήθευαν «τα ωραία εκείνα χαρτιά» όπως τα αποκαλούσε.

Ταυτόχρονα, το βούλευμα θέτοντας στο αρχείο το σκέλος της δικογραφίας για τους «άγνωστους δράστες» που συνέπραξαν με τον Ελληνοαμερικανό πράκτορα, φωτογραφίζει πως πίσω από τα όσα συνέβησαν στον Κώστα Καραμανλή είναι η CIA της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Εφόσον αποδειχτεί το κατηγορητήριο, θα φανεί με ακόμα περισσότερα στοιχεία πως οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης «ανέτρεψαν» ουσιαστικά την κυβέρνηση Καραμανλή, προκειμένου να αποφευχθεί η όποια προώθηση με την Ρωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού γνωστό ως «σχέδιο Πυθία» μπήκε σε εφαρμογή ως προσπάθειας άσκησης πίεσης και εξαναγκασμού της ελληνικής κυβέρνησης να αλλάξει πολιτική σε θέματα που αφορούσαν τις διεθνείς σχέσεις της χώρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός από την πλευρά του είναι πεπεισμένος ότι είναι θέμα χρόνου να αλλάξει η πολιτική κατάσταση και να είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυρ. Μητσοτάκης εκείνοι που θα αναλάβουν τα ηνία της χώρας.

Όπως αναφέρει το «Παρασκήνιο», εκτιμά ότι εφεξής το κόμμα πρέπει να ρίξει όλο το βάρος στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την επόμενη ημέρα, της εκλογικής νίκης, όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες, καθώς, όπως θεωρεί, η κοινωνία έχει υπερβεί τα όριά της και δεν διαθέτει πλέον ανοχή έναντι ουδενός.

Όπως καταμαρτυρούν όλοι όσοι συνομιλούν μαζί του, ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, και ότι αυτό δεν πρόκειται να ανατραπεί. Επειδή, ωστόσο, ως μεγαλύτερο στοίχημα για το κόμμα προβάλλει πλέον η αυτοδυναμία, θεωρεί ότι πρώτος στόχος το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είναι η διαρκής διεύρυνση της διαφοράς της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, με παράλληλη, εντατική προετοιμασία για μία αποτελεσματική διακυβέρνηση.

Στην ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ρητορική Τραμπ, παρουσίασε το όραμά του για την Ελλάδα του αύριο, σημειώνοντας ότι περιλαμβάνει δουλειές για τους πολλούς, μείωση φόρων, συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στις κρατικές επιχειρήσεις και προστασία των αδυνάτων, ενώ υποσχέθηκε «το λευκό μητρώο επιχειρήσεων», στις οποίες, κακά τα ψέματα, βασίζεται η όποια οικονομία.

Βέβαια όλα αυτά είναι λόγια! Ωστόσο γίνονται και σίγουρα θα βελτίωναν αισθητά την κατάσταση της χώρας!Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours