Φωτογραφία από Instagram: @gazeta_fakt

- Μια συντριβή αεροσκάφους στη Μόσχα συγκλονίζει την Ρωσία! - Δύο νεκροί, με την τραγωδία να συμβαίνει σε αεροπορική επίδειξη! - Δύο βίντεο δείχνουν την τρελή πορεία του μικρού αεροσκάφους μέχρι την πρόσκρουση στο έδαφος - Δύο οι νεκροί - Δείτε τα βίντεο και τις πρώτες εικόνες από το σημείο


Αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία! Συντριβή αεροσκάφους κατά την διάρκεια αεροπορικής επίδειξης κοντά στη Μόσχα!
Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση του αεροσκάφους!

Ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την στιγμή της συντριβής. Δείχνει το αεροσκάφος να χάνει ύψος και να προσκρούσει στο έδαφος!

Αμέσως μετά τυλίγεται στις φλόγες, με τους δύο επιβαίνοντες να βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Δείτε το βίντεο


Και δεύτερο σοκαριστικό βίντεο!

Λίγο αργότερα, ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί από μεγαλύτερη απόσταση, δείχνει επίσης την μοιραία στιγμή. Το αεροπλάνο κάνει στροφή, χάνει ύψος και ο πιλότος δεν μπορεί πια να κάνει τίποτα…

Δείτε το

Οι πρώτες λεπτομέρειες της τραγωδίας στην Ρωσία

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο νεκροί. Σύμφωνα με το rt.com, οι δύο άνθρωποι ήταν οι μοναδικοί επιβαίνοντες και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το ρωσικό μέσο μεταφέρει πληροφορίες του Interfax, το οποίο με τη σειρά του επικαλείται πηγές από τις τοπικές Αρχές. Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια αεροπορικής επίδειξης, κοντά στην ρωσική πρωτεύουσα. Το αεροσκάφος, τύπου Antonov AN-2, συμμετείχε σε επιδείξεις αφιερωμένες για την 70ή επέτειο από την κατασκευή του συγκεκριμένου μοντέλου..
Σύμφωνα με τις πηγές, ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους την ώρα που πετούσε σε χαμηλό ύψος. Η πρόσκρουση ήταν αναπόφευκτη, αφού το αεροσκάφος έκανε βουτιά, μπροστά στα έντρομα μάτια αυτοπτών μαρτύρων. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τραυματίστηκε.

Οι τοπικές Αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν πως 10 οχήματα και 36 άνδρες έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, που πραγματικά δεν είχαν κανένα περιθώριο αντίδρασης. Το An-2 είναι ένα από τα πιο παλιά αεροσκάφη. Ονομάζεται επίσης «kukuruznik» για τον ρόλο του σε γεωργικές εργασίες. Το αεροπλάνο έκανε την παρθενική του πτήση στις 31 Αυγούστου του 1947 και η κατασκευή του συνεχίζονταν μέχρι το 2001, με περισσότερα από 18.000 τέτοια μοντέλα να κατασκευάζονται στο πέρασμα των δεκαετιών.

newsit
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours