Ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης, βουλευτής και αντιπρόεδρος παρακαλώ της αντιπολίτευσης έκανε ένα ταξιδάκι αστραπή για να βρεθεί στην Γερμανία και να παραστεί στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος της Αν. Μέρκελ. Όπως διαβάζουμε στο πενταπόσταγμα, είχε συναντήσεις με στελέχη του κόμματος CDU της Μέρκελ, όπως και έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Β. Σόιμπλε για περίπου 20 λεπτά.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είχε συνομιλίες με έναν έμπορο όπλων επι Σημίτη, τον κ.Πατεράκη.

Σύμφωνα με το πενταπόσταγμα ο κΠατεράκης ήταν «αυτός που θέλησε να πουλήσει το γερμανικό μαχητικό «Eurofighter» στην Ελλάδα, και μάλιστα ανάγκασε, προφανώς με τις πιέσεις από το Βερολίνο τον ίδιο τον Κώστας Σημίτη το 2000 να περάσει από το ΚΥΣΕΑ την έγκριση της αγοράς του αεροσκάφους. Μία απόφαση πάντως ποτέ δεν προχώρησε λόγω των πολύ μεγάλων αντιδράσεων που προκάλεσε η πολυδάπανη τότε προμήθεια χωρίς να υπάρχει καμία εξασφάλιση ότι το μαχητικό τελικά θα μπει σε γραμμή παραγωγής.

Μπορεί ο κ. Πατεράκης και οι Γερμανοί να απέτυχαν με το «Eurofighter» αλλά πέτυχαν με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και την προμήθεια των υποβρυχίων τύπου 214. Ο Έλληνας επιχειρηματίας μεσολάβησε προκειμένου να μεταβιβαστούν τα Ναυπηγεία από την ΕΤΒΑ στην γερμανική HDW και το εξαργύρωσε αυτό με την τοποθέτηση του στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Σκαραμαγκά αργότερα, αλλά ήταν και αυτός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πώληση των γερμανικών υποβρυχίων στην Ελλάδα το 2000, επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου


Αλήθεια δεν θα ασχοληθώ με τον κύριο αυτόν, που θεωρεί τιμή του να φωτογραφίζεται με τους συντελεστές-παραγωγούς της ελληνικής τραγωδίας, στην θέση του δυστυχώς θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από το δημοκρατικό «στα χαρτιά» τόξο, που αυτή τη στιγμή εκπροσωπείται από εμάς.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί…αυτό είναι, αυτό κάνουν!

Όπως τότε στην κατοχή και τις ιστορίες που πολλοί έχουμε ακούσει να μας διηγούνται οι παππούδες μας, αναφορικά με την προδοτική συμπεριφορά Ελλήνων έναντι του κράτους και εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων.


 Άτομα ελληνικής καταγωγής, που μπροστά στην καλοπέραση τους και στην επιβίωση τους δεν δίστασαν να ταχθούν με την πλευρά του κατακτητή και να συνεργαστούν με αυτόν για όσο διάστημα διήρκεσε η κατοχή. Σε πολλά κράτη έγινε αυτό και πολλοί για να μη χάσουν την εύθραυστη καθημερινότητα τους προτίμησαν να αλλάξουν ήθη, έθιμα, πατρίδα, τα πάντα.
Θυμήσου την τύχη των γυναικών που συνεργάστηκαν με τους Ναζί κατά την διάρκεια της κατοχής της Γαλλίας.
Αν θυμάσαι, οι "πολιτισμένοι" τότε Σύμμαχοι βίαζαν και βασάνιζαν τις κοπέλες που είχαν συνεργαστεί με τον κατακτητή.

Στα δικα μας και στο τώρα, οσοι είναι μέσα στη Βουλή αυτή τη στιγμή,  είναι αποτέλεσμα της επιλογής μας και αν μας εξαπάτησαν το προηγούμενο διάστημα, τώρα πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Εφόσον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, παρόλαυτα βλέπεις οι κομματικοί στρατοί να ετοιμάζονται και πάλι να δώσουν ακόμη μια μαχαιριά στην χώρα μας.

Να εξαθλιώσουν και άλλο τη χώρα, να συρρικνώσουν και άλλο την οικονομία της, να μπερδέψουν έθιμα και παραδόσεις, ιστορία και θρησκεία, τοποθετώντας τα στο μίξερ της ανάπτυξης, της προόδου και της τεχνολογίας για να βγει ένα μείγμα, να σχηματιστεί μια άμορφη συνειδησιακή μάζα,εύπλαστη και σύμφωνη στην νέα διακυβέρνηση τους, που θα εφαρμόζει πιστά τις κοινοτικές οδηγίες της ΕΕ.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι εδώ μαριονέτες τους που εναλλάσσονται στην εξουσία να φτωχοποιήσουν τα περισσότερα νοικοκυριά, τα μεσαία στρώματα, αυτά που μπορεί να αντισταθούν στις προθέσεις τους. Για να καταφέρουν κάτι τέτοιο, συνεργάζονται αρχικώς με την "ανώτερη" τάξη, όλους αυτούς που βλέπεις στο γυαλί και μας τους παρουσιάζουν σαν το ιδανικό καλούπι της επιτυχίας και απολαμβάνουν τον σεβασμό του απλού λαού, που φτάνει σε μερικές περιπτώσεις να τους φυλάει και το χέρι.
Ναι αυτό που έχει υπογράψει συμφωνίες και μνημόνια κατά της χώρας και του ιδίου.

Αυτή η βολεμένη ανώτερη τάξη, προκείμενου να μην χάσει τις παροχές του καταρρέοντος πολιτισμού, προσφέρει απλόχερα χρήμα για τον σκοπό, ώστε να διατηρηθούν τα όποια προνόμια τους εν μέσω οικονομικής, ηθικής, εθνικής κατοχής. Πως λέγεται όταν κάποιος διατηρεί προνόμια εν μέσω τέτοιων συνθηκών, σπαταλώντας χρήμα και προπαγάνδα προς την συντήρηση αυτών των συνθηκών.

Οι φωτογραφίες παρακάτω μιλάνε από μόνες τους, μια εικόνα είναι παραπάνω από χίλιες λέξεις και δείχνουν περίτρανα πόσο πάτο έχει πιάσει η πολιτική γενικά.Γιατί, πέραν των άλλων, δεν βγάζεις φωτογραφία βρε σαΐνι με αυτούς που πολλοί Έλληνες θεωρούν δήμιους τους, ακόμη και αν εσύ δεν το βλέπεις, δεν πιστεύεις σε συντελεστές και παραγωγούς.

Αυτό δείχνει ότι βρίσκεσαι, όχι μόνο εσύ αλλά όλοι ανεξαιρέτως μέσα στην Βουλή, στον κόσμο σας, σε έναν κόσμο που σας παρέχει 7-8000 ευρώ μηνιαίως ώστε να ζείτε πλουσιοπάροχα, να στέλνετε τα παιδία στα ιδιωτικά σχολεία, να έχετε προσωπική ασφάλεια, να είστε τιμώμενα και αξιοσέβαστα πρόσωπα μέσα σε μια "άρρωστη" κοινωνία, σε μια κατάπτυστη "Δημοκρατία" και αυτών που την εκπροσωπούν, να μην έχετε κρίση, να μη σας αγγίζει η φτώχεια,οι στερήσεις, δίχως άγχος για το αύριο και χίλιες δυο άλλες παροχές, που σας έχουν θολώσει και είστε ικανοί να προδώσετε με νύχια και με δόντια, όχι μόνο μια μερίδα πολιτών αλλά μια ολόκληρη χώρα, ώστε να μην τις χάσετε.

Μαζί μ' εσάς,  συμπορεύεται και μια μερίδα επιφανών και αναγνωρισμένων προσώπων της ελληνικής "αφρόκρεμας" και συμμερίζεται τα ίδια οφέλη και ανέσεις ενός σκουριασμένου πολιτισμού και που κάνει τα πάντα για τον διατηρήσει και στην πλάτη τη δική σου να απολαμβάνει τις παροχές του.


Πριν μερικές ημέρες ήχησαν σε πολλές περιοχές της χώρας οι σειρήνες, όπως είπαν "κατά λάθος"..

Ναι αυτές, που όταν η χώρα βρεθεί σε εμπόλεμη κατάσταση ηχούν για να μας ειδοποιήσουν ότι μπήκαμε σε μπελάδες.

Αυτές που όταν σημάνουν, δεν θα γνωρίζουμε τι να κάνουμε και που να πάμε...

Δυστυχώς τις άλλες σειρήνες των εξελίξεων δεν πρόκειται να τις ακούσετε, όσο δυνατά και αν ηχούν όλο αυτό το διάστημα, γιατί έχετε κλείσει τα αυτιά σας σε αυτές και ούτε καν αντιλαμβάνεστε το θόρυβο που κάνει η απογοήτευση και ο πόνος απελπισμένων ανθρώπων,σαν ένας βράχος συναισθημάτων, που πέφτει με ταχύτητα απο ψηλά και προς τα κάτω, ενώ εσείς την ίδια ώρα βρίσκεστε πιο πέρα και φοράτε ακουστικά, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική...

call me Rick...

9/6/2017 5.01pmShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours