Λίγο η νέα κουλτούρα …λίγο το φιλελε της επιφάνειας και το αριστερό σοφιστικέ της παγκόσμιας αγάπης και του σεβασμού στην διαφορετικότητα ..!

Λίγο η άγνοια , λίγο η κόντρα , λίγο η ανυπαρξία ενημέρωσης, λίγο το ιερατείο που έχει γίνει γραφικό ..ίσως και επίτηδες!!!! , λίγο η τεχνολογία , λίγο η αμνησία , λίγο η αδιαφορία, λίγο η στημένες «ανάγκες» που μας δόθηκαν μέσω προγραμματισμό του νου μας … … και θα έρθει η γένια που θα έχει χάσει ότι ελευθερια βίωσαν οι προηγούμενες γενιες αλλά οι ίδιοι δεν θα το γνωρίζουν και θα χαμογελούν σαν αιδονακια στο κλουβί !

Στα νεογέννητα μπήκε το barcode τώρα που αυτό το barcode δίνει πληροφορία , σε ποιον σερβερ, τι φακέλους ανοίγει αυτό το barcode , τι «εταιρίες» ανοίγει αυτό το barcode και πόσα ακόμα που θα ακολουθούν πάντα ένα παιδί …κανείς δεν κάθεται να ψάξει!

Τώρα το barcode καταγράφει και αποθηκεύει εύκολα σε μια βάση δεδομένων τα πρώτα στοιχεία … ποια στοιχεία κανείς δεν γνωρίζει όμως…ίσως και ολόκληρο το γονιδίωμα του ανθρώπου πλέον να καταχωρείτε στην βάση δεδομένων…ποιος έχει την μεγάλη βάση; Ποιος την εκμεταλλεύεται ; Τι θα κάνει αύριο με αυτά τα δεδομένα ; …. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ..

Σε μια παγκόσμια αγορά όπου το κέρδος υποστηρίζεται πιο πολύ από τους νόμους από ότι η ίδια η Ζωή ….δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μάθαινα κάποτε ότι κάποιοι «κακοί» άνθρωποι με πληροφορίες που έλαβαν επέλεγαν ποιους θα απαγάγουν η σε ποιους θα κάνουν κακό με βάση την συμβατότητα των οργάνων τους με διαφόρους ισχυρούς του κόσμου !!!

Θα πεις ότι είναι επιστημονικά σενάρια αυτά εε…. Λυπάμαι …πήγαινε ξανά στην αρχή ..λίγο η άγνοια , λίγο η αδιαφορία ….

Καλώς ορίσατε στην σκοτεινότερη εποχή της ανθρωπότητας ….

Stranger…

katohika.gr


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours