Θα βάλω τα βίντεο τα οποία πρέπει να δεις με την σειρά και με ηρεμία έτσι ώστε να βγάλεις συμπεράσματα για το αν…

Ξεκίνησαν – ξεκίνησε το πεδίο πληροφορίας να σου δείχνει όλα όσα έχεις δει από το κατοχικά νέα !

ΑΝ ..πλέον μετά από αυτή την αρχή και τον τροπο που συνδεουν τα γεγονότα οι ξένοι ερευνητές, μπορουν να σε κανουν να κατανοήσεις καλύτερα έννοιες που χρησιμοποίησε το Κατοχικά νέα για να σου δείξει την τρύπα του λαγού…έννοιες όπως άγκυρα χρόνου , πεδίο ,υπεροντοτητα πληροφορίας κοκ κοκ !

Αν μετά από τον τροπο που συνδεει τα γεγονοτα ο ερευνητης και γενικα τον τρόπο σκέψης πλέον μπορείς να πας πίσω μπρος σε ότι δεν κατανοούσες μέχρι σήμερα από αυτά που σου έγραφε ο Stranger….και πάντα με τον χρόνο στο μυαλό σου να μπορείς πλέον να δεις ..την αλληλουχία γεγονότων και άλλα …!

Θες την αλήθεια; ..Η αλήθεια είναι προσωπικό μονοπάτι και μόνος σου μόνο μπορείς να το περπατήσεις !!

Share To:

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Αγαπητέ φίλε call me Rick έχεις βάλει λάθος λίνγκ. Παραπέμπει αλλού. Οπως & να έχει συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Είσαι απ΄τους ελάχιστους ερευνητές που εκτιμάς την προσπάθεια που κάνει ο stranger & τα Κατοχικά. Και ξέρεις καλά οτι αυτό σπανίζει στον χώρο της εναλλακτικής πληροφόρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις που ειδα το μην.σου Χρήστο. Είναι απλα απαράδεκτο να έχει συμβεί τέτοιο λάθος και προσπαθήσα να το διορθώσω όσο γίνεται.Ευχαρίστω πρώτον που μου το επισήμανες και δευτερον ειλικρινά συγνώμη απο όλη την ομάδα των κατοχικών για την επιπολαιότητα μου.Τέλος είναι το λιγότερο που μπορώ να κανω για να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που αγωνίζεται χρονια τώρα για όλους μας.Για εκέινον και τα παιδία των κατοχικών που απο όσο μπορώ να καταλάβω περνανε τον γολγοθά της ανεξάρτητης έρευνας, στερούμενοι πολλά πράγματα, αντιμετωπίζοντας τα καλόυδια του πεδιου σε real time και με πάσα σφροδότητα στην καθημερινότητα τους. Κάτι τελευταιο, την ώρα του σχόλιού σου πες μου ότι την διάλεξε το μηχάνημα.. 9/9 11.11 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή