Ο τυφώνας Ίρμα ήταν ένας ισχυρός τυφώνας κατηγορίας 5, ο οποίος είχε ξεκινήσει από τα ανατολικά του Ατλαντικού Ωκεανού, στη Γουινέα-Μπισσάου στις 30 Αυγούστου 2017. 


Στις 8 Σεπτεμβρίου ήταν πολύ κοντά στα νησιά της Καραϊβικής, ενώ διαλύθηκε πλήρως στις 17 Σεπτεμβρίου. Μαζί με τον Ίρμα, είχε ξεκινήσει άλλη μια τροπική καταιγίδα που μετατράπηκε σε ισχυρό τυφώνα, τον Χοσέ, ο οποίος ήταν εξίσου επικίνδυνος με ανέμους που είχαν φτάσει τα 150 χλμ./ώρα, ωστόσο δεν πλησίασε σε κατοικημένες περιοχές.

Είναι ο ισχυρότερος τυφώνας που καταγράφηκε ποτέ έξω από την Καραϊβική και τον Κόλπο του Μεξικού, ενώ μαζί με τον τυφώνα του 1935 είναι οι ισχυρότεροι που έχουν χτυπήσει τις ηπειρωτικές ΗΠΑ από την πλευρά του Ατλαντικού. Μαζί με τον τυφώνα Βίλμα το 2005 είναι οι πιο ισχυροί σε ό,τι αφορά την μέγιστη ταχύτητα των ανέμων και με τον τυφώνα Ντιν είναι οι πιο έντονοι σε ό,τι αφορά την ατμοσφαιρική πίεση. Ακόμη, είναι ο πρώτος τυφώνας ανάλογης έντασης που χτύπησε τις ΗΠΑ στην περιοχή του Ατλαντικού από τον τυφώνα Φέλιξ το 2007. 

Τέλος, ο τυφώνας Ίρμα είναι ο δεύτερος καταγεγραμμένος τυφώνας που χτύπησε με αυτήν την ένταση την ξηρά στην Κούβα από το 1924.

Ήταν η 9 τροπική καταιγίδα από τις 11 του τρέχων έτους..

Ξεκίνησε να δημιουργείτε από τις 30 Αυγούστου, όταν χρονικά το 9 γινόταν 6.

Εκδηλώθηκε στις αρχές του Σεπτεμβρίου αφού οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν ή διαμόρφωσαν , επέτρεψαν να πάρει χαρακτηριστικά υπερκυκλώνα βαθμού 5.

Οι νεκροί (θυσία) δεν ήταν πολλοί αναλογικά με την ένταση του φαινομένου και τις τρομακτικές προβλέψεις επιστημόνων, κυβερνητικών και δημοσιογράφων για ανθρώπινες απώλειες τις ημέρες πριν την επίσκεψη του Ίρμα στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

Οι καταστροφές από την άλλη ήταν πολλές και υπολογίζονται σε δις δολάρια.

Η ακολουθία των πρώτων ημερών που εκδηλώθηκε το ισχυρό αυτό φαινόμενο, επαναλαμβάνεται από 21 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου. Κάπου εκεί ανάμεσα βρίσκεται και το 23/9, που καιρό τώρα το εμφανίζουν στις τηλεοπτικές παραγωγές που ελέγχουν.

Προσωπικά πιστεύω ότι την ημέρα εκείνη, πιθανώς δεν θα καταστραφεί ο κόσμος, αλλά κάτι θα μας δείξουν. Θα δημιουργήσουν τις συνθήκες με σκοπό αυτή τη φορά να πάνε για αυτούς καλυτέρα τα πράγματα και να έχουν τα επιθυμητά σε ανθρώπινες απώλειες αποτελέσματα.

Είναι σίγουρο ότι, κύκλοι από το εξωτερικό δουλεύουν εντατικά όλο αυτό το διάστημα ώστε πολύ κόσμος που ασχολείται με το παρασκήνιο να ψάχνει εκείνη την ημέρα μια καταστροφή.

 Συνήθως και σε παρόμοιες περιπτώσεις κατά το παρελθόν, οδηγούσαν τον κόσμο να δει προς μια κατεύθυνση και αυτοί δούλευαν προς μια άλλη, οπότε είναι πολύ πιθανό αυτό το 23/9 να μην έχει σχέση καν με το φετινό έτος, αφού δεν παρατήρησα και αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, ότι το 23/9 ή 239 αναφέρεται στο 2017.

Ίσως λοιπόν μας θέλουν να κοιτάμε αλλού, αφού πολλά μέσα και δε συστημικά (που η κοινή γνώμη θεωρεί έγκυρα, ξέρεις) έχουν φροντίσει να προετοιμάσουν τον κόσμο για την επερχόμενη καταστροφή και ασχέτως εάν το πιστεύει κανείς η όχι, στο υποσυνείδητο έχει καταγραφεί.

Τις ημέρες αυτές ψάχνω ένα γεγονός μια δήλωση μια απόφαση…ένα σημάδι που θα προδίδει τις επόμενες κινήσεις τους. Κάτι σαν το αστέρι της «Βηθλεέμ» που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι εξελίξεις και αυτοί που προσπαθούν να τις χειραγωγήσουν ώστε να προχωρήσει το ανθρωποκτόνο πλάνο τους το επόμενο κρίσιμο διάστημα.

Το ότι δεν θα καταστραφεί ο πλανήτης, δε σημαίνει ότι δεν θα έχουμε καταστροφές.

Με βάση λοιπόν τους αριθμούς, η ακολουθία των πρώτων τεσσάρων ημερών του Σεπτέμβρη επαναλαμβάνεται από 21 έως 24 και το διάστημα αυτό θα μαρτυρήσει το μέγεθος της ζημιάς που θα επιχειρηθεί να γίνει και που πιθανός θα έχει πιο έντονα χαρακτηριστικά ή πιο έντονα αποτελέσματα. Καταλαβαίνεις ποια είναι η υποψήφια χώρα.

Τέλος, προς το τέλος του μήνα, μια ανατολική χώρα, μια πρώην κομμουνιστική χώρα, μεγάλη χώρα, δείχνει να έχει θέμα. Μοιράζονται οι πιθανότητες στο τι θα προσπαθήσουν να κάνουν. 

18/9/2017
call me Rick...
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours