Είσαι ταυτόχρονα έπαθλο και όμηρος μέσα στον Χτιστό του Αρχιτέκτονα !

Και για σένα κάθε στιγμή γίνονται πράξεις που προσπαθούν να γεννήσουν εξελίξεις !

Δεν χρειάζεται πια να είσαι συνωμοσιολογος για να αντιληφθείς ότι το κακό-αρνητική ενέργεια έχει κερδίσει το παιχνίδι το τελευταίο καιρό !

Το περίεργο είναι ότι δεν μπορείς να δεις ότι για αυτό είσαι ενημερωμένος … ότι ποτέ τίποτα από όλα όσα ο μαύρος εκτελεί δεν ηταν άγνωστα σε σένα…δεν ησουν ποτε μονος !

Αυτό το «κατασκεύασμα» το ταΐζουμε εμείς όλοι μας ..άλλοι με πόνο άλλοι με φόβο άλλοι με αυτοθυσία ….κάθε μεζές ανάλογα πόσο εκλεκτός είναι παει και στον ανάλογο «Θεό» ενέργεια !

Η καθημερινότητα η γραμμική που βιώνεις είναι αποτέλεσμα τεράστιας διαμάχης δυο αντίθετων δυνάμεων …και όταν κάποιοι μιλάνε για το πόλεμο του σκοταδιου με το φως μην το παίρνεις σαν μια φράση εντυπωσιασμού γιατί δεν είναι !

Καθημερινά μέσα στην Ζωή σου περνάς από σημεία τελετής , ζεις μέσα σε επικλήσεις , στέκεσαι μέσα σε οριοθετημενους ιερούς κύκλους …όπου πίσω από όλα αυτά δίνονται στην κυριολεξία οι μάχες για σενα !

Ταυτόχρονα όλα αυτά σου παρουσιάζονται με άλλες εικόνες , άλλους ήχους … έξυπνα μεταμφιεσμένα όλα για να μην δεις αυτές τις μάχες για σένα !!

ΣΤο τώρα , σε αυτό που εγώ αυτή την στιγμή δίνω την δική μου μάχη να ενισχύσω τα συνειδησιακά σου μετόπισθεν ώστε να μην μας βρουν στο εκεί ακάλυπτους βλέπω αυτά που εσύ προσπερνας σαν να είναι η απλή «πραγματικότητα» της μέρας σου …

Βλέπω έναν jose να ξεκινάει να χτυπήσει την Ναέ Υόρκη και από πίσω να ακολουθεί η Μαρία σαν δεύτερος τυφώνας ……..!!!!

Τότε ξεκάθαρα ανοίγει το μαγικό τους πεδίο του προγραμματισμού συνείδησης που μας έχουν στείλει ώστε να στοχεύσουμε στις 23 Σεπτεμβρίου … αυτό που αν δεν συμβεί τίποτα οι περισσότεροι θα λένε ..δεν το βρήκατε … και αν συμβεί θα πουν είτε ένα μπράβο που θα ξεχαστεί σε μερικές ώρες από την συνείδηση τους ..είτε κάποια άλλη δικαιολογία για να μην διαταραχτεί η παγίδα που ζουν !

Μα ποτέ το θέμα δεν ήταν να πεις κάτι για να αποδείξεις ότι είσαι προφήτης .. δεν γίνονται όλα όσα κάνουμε για να μας αποκαλέσεις προφήτες…αλλά για να σε κάνουμε να δεις και να ξεφύγεις από την παγίδα ..!


Ένας φίλος χτες μου είπε μια θαυμάσια ατάκα από ένα έργο ….Πολεμάς να σκοτώσεις των βασιλιά που ελέγχει τα πιόνια …ώστε να τα ελευθερώσεις …και τα πιόνια πολεμούν να σκοτώσουν εσένα !!

Όταν έχεις ένα jose να τον ακολουθεί μια Μαρία …σε μια στοχευμενη εποχή ως εποχή καταστροφής τότε δεν έχεις το μεταμφιεσμένο αλλά το σωστό που είναι ….JOSEPH AND MARY = ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ

Όταν έρχονται κοντά αυτοί οι δυο τι άλλο έρχεται μέσα στην συνείδηση σου ;

Πέραν του μεταφυσικού …πάμε να το δούμε τεχνικά τι γίνεται όταν έρχονται κοντά δυο τυφώνες ;… το φαινόμενο Fujiwhara Effect..το οποίο για να μην σε κουράζω λέει ότι τότε μπορεί να δημιουργηθεί ένας υπερκυκλωνας οι δυο υπερκυκλωνες ….

Έχεις τώρα λοιπόν …Την 23 Σεπτεμβρίου όπου υπάρχει το ουράνιο σημάδι των γραφών (έχουμε βγάλει άρθρα και για το αν υπάρχει και για το όχι ) …έχεις μια περίοδο πολλών ετών όπου το Χόλιγουντ προγραμματίζει τον εγκέφαλο σου για τις 23 Σεπτεμβρίου … Κινηματογραφικά έργα , Simpsons κλπΈχεις τον «πριγκιπα των πλειαδειων» (ασχετο αν ειναι αληθεια η οχι αν ειναι μουφα η οχι στο πεδιο υπαρχει ) που μιλα για την 23 Σεπτεμβρίου …

Έχεις το i pet goat (γράψε στο ψαχτηρι δεξιά στο κατοχικά να δεις όλα όσα χρειάζεσαι αν αποφασίσεις να κάνεις έρευνα)
Έχεις το Cern όπου συμμετέχει στην δημιουργία αυτών τον φαινόμενων και έχει την Σιβα θεότητα πρώτη μούρη παντού …Αλλά αστο…. Είπαμε έχεις προγραμματιστεί να κοιτάζεις την εικόνα..το αποτέλεσμα κρυφών διαδικασιών δεν μπορείς να το «δεις» …… γιατί η εικόνα είναι αυτή που έχει νικήσει μέχρι στιγμή ..και όχι ο λόγος (δόνηση) … ακόμα και ένα βίντεο όταν κοιτάς και σε ΜΑΓΕΥΕΙ … δεν σκέφτεσαι ποτέ τι γίνεται από πίσω ώστε να δημιουργηθεί αυτή η εικόνα που βλέπεις …Ισως με οσα σου λεω να μπορεις να δεις πια πισω απο την εικονα …

Αρα….δες τα παρακάτω βίντεο … Δες πχ το Βίντεο της Μαντόνα … το Ghosttown..και μέσα στο μυαλό σου συνδύασε ότι η Μαντόνα μετακόμισε στην Πορτογαλία !!!… Τωρα κοντά!!
Δες το βίντεο του Cern ξανα …Σκέψου το θέμα της εικόνας…Πχ γιατί διάλεξα τόσα χρόνια να είμαι επώνυμα ανώνυμος;… επώνυμα άγνωστος ; απρόσωπος; Γιατι θα επρεπε και εσυ να εισαι ενας επωνυμα απροσωπος και να εχουν σημασια αυτα που δηλωνεις και οχι αυτο που φαινεσαι!!!!….Στα εχω γραψει πολλες φορες …

Ο κόσμος μας ….και δεν λέω ο κόσμος σας γιατί ειλικρινά θέλω να σε αφυπνίσω και όχι να χρησιμοποιήσω τεχνικές των εχθρών μου για να σε κάνω να δεις … είναι ένα καθημερινό θυσιαστήριο , μια καθημερινή μαγική επίκληση , ένας συνεχόμενος πόλεμος για όσο θυμάσαι στην ιστορία σου και ακόμα δεκάδες τόσες ακόμα ιστορίες που δεν γνώρισες !!

Συμβουλή είναι να σταματήσεις το γραμμικό του …Α ήρθε η 23 και δεν έγινε κάτι ….ΠΑΝΤΑ έγινε κάτι !… Και μάλιστα αυτό το κάτι θα γίνεται ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ μέχρι να καταρρεύσει το χτιστό του αποστάτη !

Την μια φορά θα δεις το ένα ΞΑΝΑ και τα «κύματα» του , την άλλη φορά το άλλο ΞΑΝΑ και τα «κύματα» του …

Επί της ουσίας για να τελειώνουμε …ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε καμία σημασία … είμαστε όλοι στην ίδια ενεργειακή σούπα …. η μάχη είναι πολύ μεγαλύτερη από την έννοια του εγώ (άσχετα αν με το εγώ στην πλήρη ενεργειακή του υπόσταση μπορείς στο εδώ να τα κάνεις όλα ίσιωμα ) …και στο μεγαλύτερο επίπεδο … δεν υπάρχει καν μάχη , δεν υπάρχει καν αντίθεση … … Το θέμα είναι αν θα απελευθερωθείς και αν θα γυρίσεις σπίτι !

Η ερωτηση είναι ..Αν θες να γυρίσεις σπίτι …! ;

Ισως τωρα πια αν το ξαναδεις να το καταλαβεις …Stranger…

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours