Αυτός ο Σεπτέμβριος είναι με βάση του αριθμούς που κρύβονται πίσω του περίεργος.

Διότι από το 2001 που εγκαινιάστηκε με το «σπάσιμο της Σαμπάνιας» η νέα εποχή και μέχρι σήμερα, το 2017, τα ίδια νούμερα τα συναντάμε σε 4 από αυτούς τους Σεπτεμβρίους. Οι δύο από τους τέσσερις είναι το 2001 και το 2017!

Όποτε η ταύτιση και μόνο των αριθμών που είναι πίσω από αυτόν τον μηνά α μη τι άλλο προβληματίζει.

Για οικονομία χρόνου δε χρειάζεται να πούμε τι έγινε το 2001, πάνω κάτω θυμάσαι.

Πάμε να δούμε κάτι άλλο, τι μας λένε τα ξένα μέσα ότι θα πάθουμε στις 23 Σεπτεμβρίου σε ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στο katoxika.gr με θέμα 
Γιατί οι ξένοι ερευνητές μας δίνουν συνέχεια την 23 Σεπτεμβρίου

Με λίγα λόγια βλέπουμε ένα 23/9 ή 239 που είναι γραμμένο σε ταινίες, σε βιντεοκλίπ κ.α. ένα φαινόμενο που το είδαμε και παλαιότερα, με το 11/9, που προβαλόταν σε διάφορες σειρές αλλά και στο κινηματογράφο, λες και κάποιοι γνώριζαν την ακριβή ημερομηνία της καταστροφής και για δικούς τους λόγους, οι «παραγωγοί» της 11ης Σεπτεμβρίου, το πέρασαν μέσα από την βιομηχανία της τηλεθέασης, ώστε να το δουν κάποιοι, αυτοί που έπρεπε ή όσοι έπρεπε.

Όπως και να έχει, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που λένε ότι ο κόσμος θα καταστραφεί στις 23/9.

Ερώτηση.. πότε ακριβώς καταστράφηκε ο κόσμος και το ήξερε από πριν; Πέρα από μερικούς μετρημένους στα δάχτυλα οι οποίοι είναι και στελέχη της «παραγωγής», η απλή μάζα ενημερώθηκε από πριν για μια τεράστια καταστροφή όπως αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου ή μιας ακόμη μεγαλύτερης; Τι τύχη είχαν οι προηγούμενες προειδοποιήσεις, όπως αυτή του 2012; Καμία..

Αλλά δεν το παίρνω και αψήφιστα, διότι εάν θέλεις να ξεγελάσεις τον αντίπαλο, είναι μέσα στα πλάνα και η παραπλάνηση. Οπότε πετάς μια ημερομηνία που θα γίνει παιχνιδάκι στον κόσμο της συνομωσίας, θα λάβει διαστάσεις μέσα από τα ΜΜΕ τους και θα ενεργοποιήσει τον απαραίτητο φόβο-τρόμο έτσι ώστε να αξιοποιηθεί η τεχνητή δημιουργία αρνητικών συναισθημάτων για την εκδήλωση ενός ή περισσότερών γεγονότων που έχουν προγραμματιστεί για να μας παρουσιάσουν.

Γνωρίζοντας ότι πολύ δύσκολα γίνεται κάτι όταν γνωστοποιείτε στο ευρύ κοινό, εκείνη την ημέρα δεν θα περιμένω να πέσει κομήτης στην Γη, ούτε ότι μπορεί να πάψει να γυρίζει και θα χαθούμε όλοι.

Όμως βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον για το 23/9 ή 239 όπως δείχνουν σε ταινίες και video clips, που ίσως κάποιοι το γνωρίζουν.

Ήταν 8 Μαρτίου 2014. 

Η πτήση MH370 θα εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ - Πεκίνο. Οι 227 επιβάτες και τα 12 μέλη του πληρώματος βρίσκονταν στις θέσεις τους. Μία ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου, στις 1.19 ώρα Μαλαισίας, το μοιραίο Μπόινγκ 777 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.
Χάθηκε ξαφνικά η επαφή με το κέντρο εναέριας κυκλοφορίας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα συντρίμια της πτήσης ΜΗ370  με τους 239 επιβάτες, θεωρητικά αγνοουμένους, πρακτικά νεκρούς. Να δούμε και την ώρα Μαλαισίας που εξαφανίστηκε από τα Ραντάρ;

1.19 ή αν θες 11.9 ή 9 .11!

Δεν γνωρίζω ποιους μετέφερε ή ποια η τύχη τους, αλλά κοιτώντας κανείς τους αριθμούς αναγνωρίζει ότι κάτι αρκετά περίεργο συνέβη στην συγκεκριμένη πτήση, ώστε το αεροπλάνο να μην φτάσει ποτέ στον προορισμό του, στο Πεκίνο και να εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

Την ώρα που γράφω τα παραπάνω βλέπω την εξής είδηση

Θρίλερ με την MH370: Δολοφόνησαν Μαλαισιανό διπλωμάτη! Φουντώνουν τα σενάρια συνωμοσίας
Είναι πραγματικά απίστευτος ο συγχρονισμός, όταν γράφεις για ένα θέμα που συνέβη πριν τρια χρόνια και ξαφνικά να βλέπεις ότι δολοφονήθηκε ο διπλωμάτης που μετέφερε τα συντρίμμια από τη Μαδαγασκάρη στη Μαλαισία.

Πιθανός θα μας απασχολήσει η συντριβή του Boing 777, εκεί κοντά στις 23/9, μέσα σε ένα μήνα που έχει 777 και πιθανός κάτι κρύβουν που δεν πρέπει να μάθουν οι πολλοί ή κάτι ετοιμάζουν για να το μάθουν οι πολλοί. Είναι λίγο μακριά για τον Κιμ να έκανε λάθος εκεί που έπαιζε με τα πυροτεχνήματα του, αλλά ποτέ δε ξέρεις, αν κάποιο 777 ή 737 περάσει από εκεί κοντά τη λάθος στιγμή και ποια θα είναι η τύχη του.

Και μετά να φορτωθεί εκεί που πρέπει..
Θα χρησιμοποιήσουν αιτία του παρελθόντος ή θα δημιουργήσουν μια άλλη που θα τους βολέυει;

Θα δείξει, πάντος ο Σεπτέμβρης είναι πολύ πιθανό να δώσει την αιτία έναρξης μια πολεμικής αντιπαράθεσης, διαθέτει όλα τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν πολεμικές εξελίξεις. 


1.9.2017 10.49
call me Rick...


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours