Μιλώντας σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Κρεμλίνο αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ, ο Πρόεδρος Πούτιν δήλωσε ότι οΤζορτζ Σόρος χρησιμοποιεί ήδη το εκτεταμένο δίκτυο του με στόχο να χτυπήσει στο πιο ευάλωτο σημείο την Αμερική :

«Μην κάνετε λάθη στις εκτιμήσεις σας. Πρόκειται για μια επανάσταση με μετάβαση σε εμφύλιο πόλεμο. Στην Αμερική, ο Σόρος χρησιμοποιεί την ίδια τακτική που χρησιμοποιεί πάντα και παντού …ο Σόρος….γνωστός πυρομανής με τα σπίρτα στην πίσω τσέπη του, ρίχνει βενζίνη παντού», είπε ο ίδιος.

Ο «Τσάρος» της Ρωσίας Πούτιν έστειλε επίσης ένα άμεσο μήνυμα σε όλους τους απλούς Αμερικανούς, ενθαρρύνοντας τους να διώξουν τον Σόρος , με κάθε δυνατό τρόπο για να αποφύγουν τις επιπτώσεις των «σχεδίων του» , «διότι οι Αμερικανοί κινδυνεύουν να χάσουν τη χώρα τους, καθιστώντας την παιχνίδι στα χέρια των ηγετών της παγκοσμιοποίησης:

«Ο Σόρος δεν έχει ακόμη το δικό του κόσμο, οπότε δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει ό, τι θέλει. Οι άνθρωποι πρέπει να συγκεντρωθούν και να απορρίψουν από κοινού αυτόν τον δράκο. Οι τρελές ιδέες του για μαζικές διαδηλώσεις στη Ρωσία κατέληξαν σε πλήρη αποτυχία, διότι αντιμετωπίσαμε με αποτελεσματικό τρόπο τέτοιες γελοιότητες, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε με την δουλειά όλων. Με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να αντιδράσετε και στην Βόρεια Αμερική, διαμαρτυρόμενοι ενάντια σε όλα αυτά , αποτρέποντας την χειραγώγηση σας από τον Τ.Σόρος», είπε ο ίδιος.

περισσότερα..
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours