9/6/2017
"Η αστυνομία, της πολυπληθέστερης σε αριθμό περιοχής της Αυστραλίας, θα επιτρέπεται πλέον να πυροβολεί υπόπτους που σχετίζονται με την τρομοκρατία,  ακόμη και αν ο επιτιθέμενος δεν αποτελεί άμεση απειλή", σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Gladys Berejikilian.

Η πρόταση αυτή έρχεται μετά από μια σειρά από επιθέσεις που έχουν εμπνευσθεί ισλαμιστές οι λεγόμενοι μοναχικοί λύκοι και οι σοβαρότερες από αυτές τις επιθέσεις έθεσαν ερωτήματα και ανέπτυξαν προβληματισμούς σχετικά με την παραδοσιακή αντιμετώπιση τους από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες περιείχαν ακόμα και διαπραγματεύσεις σε περιπτώσεις ομηρίας.

Σχετικά με την πρόταση η οποία ενδέχεται να υιοθετηθεί από το κοινοβούλιο της χώρας και να δώσει το πράσινο φώς στις αστυνομικές αρχές της Αυστραλίας, να αντιμετωπίζουν ακαριαία και αποτελεσματικά τα περιστατικά που συνδέονται με την τρομοκρατία.
Προς το παρόν και μέχρι αυτός ο νόμος να ψηφιστεί από το κοινοβούλιο, οι αστυνομικές αρχές της Αυστραλίας θα πρέπει να περιμένουν να αποδειχθεί στην πράξη απειλή για τους πολίτες.

Οι αρχές επίσης δήλωσαν ότι o ισχύον νόμος περιόρισε τις αστυνομικές ενέργειες για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το περιστατικό ομηρίας στο Lindt Cafe του Σίδνεϋ το 2014, όπου τρία άτομα σκοτώθηκαν μαζί με αυτούς που διέπραξαν την ομηρία."
reuters.com


Η «τρομοκρατία» έχει πολλά οφέλη και δεν κοιτάει σύνορα, αφού χρησιμοποιείτε για να αλλάξει τα σύνορα, τη σύσταση και τους νόμους των κρατών και να αποδεχτούν το νέο μοντέλο διακυβέρνησης που οι εκφραστές της νέας εποχής επιθυμουν. 

Είναι ένα κράτος που η δύναμη του μετράει και είναι απαραίτητος σύμμαχος στην τελική σύγκρουση που θα οδηγήσουν τα πράγματα, εάν αυτό το σχέδιο της διακυβέρνησης δεν εξελιχθεί με θετικό τρόπο. 

Οπότε, αν και όταν κριθεί αναγκαίο, απλά θα πρέπει να θυσιαστούν και πάλι ζωές, να τρέξει αίμα αθώων, με τη κοινή γνώμη να κατευθύνετε και  πάλι στους μοναχικούς λύκους και όχι στους πραγματικούς λύκους που κινούνται αθόρυβα και έχουν ασυλία, πίσω απο το κύρος που τους δίνει η "μάσκα του αρνιού".
 9/6/2017Αυτά καταγράφηκαν το Ιούνιο 2 μήνες πριν περίπου το χθεσινό ήπιο χτύπημα-σημάδι με αμάξι στην Αυστραλία.

Σήμερα προστίθεται και άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που δείχνει πως η Αυστραλία είναι στόχος και μένει να το δούμε σαν έκτακτο δελτίο στις οθόνες μας.
«Η Βαρκελώνη, η Μελβούρνη, ο κόσμος όλος θρηνούν για το θάνατο του επτά ετών Τζούλιαν Κάντμαν.» 

20.8.2017
call me Rick..

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours