- Εκτός ελέγχου είναι η πυρκαγιά που μαίνεται από τις 12:00 το μεσημέρι στην περιοχή Σκαμνουλα - Έχουν καεί θερμοκήπια και ένα παλιό εργοστάσιο - Η φωτιά πλησιάζει κατοικημένη περιοχή - Μάχη των πυροσβεστών από το έδαφος και από αέρος για να "πιάσουν" τη φωτιά - Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ - Φωτογραφίες και βίντεο από την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά.

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες Πρέβεζας και 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Pezetel, τα οποία επιχειρούν εδώ και ώρες για να αναχαιτίσουν το πύρινο μέτωπο το οποίο ξέσπασε γύρω στις 12:00 το πρωί στην περιοχή Σκαμνούλα και συνεχίζει να μαίνεται καίγοντας με μανία περιουσίες, ενώ πλησιάζει κατοικημένη περιοχή.

Μέχρι στιγμής κάηκαν θερμοκήπια, ένα παλιό εργοστάσιο, ενώ οι φλόγες σε πολλές περιπτώσεις γλύφουν τις αυλές των σπιτιών, χωρίς ακόμα να τα έχουν απειλήσει. Στο πόδι είναι εδώ και ώρες ολόκληρη η πολιτική προστασία καθώς όσο οι ώρες περνούν και η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη δυσχεραίνει το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας.

Η ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την πόλη είναι αποπνικτική καθώς σύννεφα καπνού έχουν σκεπάσει μεγάλο μέρος της πάνω από την Λεωφόρο Ιωαννίνων.

Η φωτιά αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς το κλειστό γυμναστήριο της Πρεβεζας.newsit.gr

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours